Влез

View Full Version : Помощ доста съм объркан :D !!!

PlaYBottoN
01-03-2015, 19:34
Здравейте.. Срещнах едно момиче на нова година, с което изкарахме доста добре и мисля че се "влюбих" в него. Но проблема е че не я познавам, и бих искал да я по-опозная преди да и предложа.. Защото предните ми 2 връзки също така не познавах момичетата, но след като приемаха, ние започвахме от 0 и затова аз се престаравах за да успея максимално бързо да опозная човека .. И затова може би караха по 1 месец :D... Та принципно аз искам дълга и емоционална връзка но си мисля че пребързвам.. Според вас така ли е ? Защото след 2 месеца навършвам 16 и бих искал да отпразнувам с нея. Тя е 1 година по малка от мен. Което не ме притеснява. Но проблема ми е че не знам как да я заговоря в фб да разбера някой работи и да я поканя да излезнем на кафе. Например вие как бихте започнали контакт с момиче например Me: hey She: hi и по нататък незнам какво да я питам .. ;D.. Мисля да я попитам как е прекарала на купона, дали и е било забавно с мен, дали има някой спомен (Защото аз бях доста пиян и не обърнах внимание дали и тя е :Д) и от там на татък не знам за какво да си говорим някакви идеи ? Мерси предварително :)

draid
01-03-2015, 19:42
Не как ще прибързваш. Вчера си я срещна, а вече за деца мислиш хахах.

PlaYBottoN
01-03-2015, 19:47
Имах предвид това дали да си търси дълготрайна връзка :) а и мисля че ако харесваш някого защо да не се пробваш ?

prosto_chovek
01-03-2015, 19:49
Най - голямата грешка, която можеш да допуснеш и която 99% ще я отблъсне от теб, това е да й обясниш това, което си написал тук. Директната демонстрация на сериозни чувства веднага след запознанството издава ниско самочувствие и маниакалност. Не го прави. Нормално е да я поканиш на кафе, да се държиш нормално и да й кажеш, че я харесваш, никакви влюбвания, женитби, деца и прочее не мисли.

PlaYBottoN
01-03-2015, 19:59
Не си мисля за никакви деца :Д Просто искам да я опозная и чак тогава ако стане нещо да и предложа.. Ама надали ще стане с въпросите от рода на кво става. Затова ви питам вие как бихте постъпили :)

draid
01-03-2015, 20:00
Това което казах беше метафора. Още не я познаваш, а си фантазираш за сериозни връзки. Сигурно не знаеш дали си има и приятел даже.

PlaYBottoN
01-03-2015, 20:04
Не няма си приятел. И затова те питам да ми помогнеш с "речта" смисъл някой съвет как да я опозная без да изглеждам на "маняк" :Д..

draid
01-03-2015, 20:12
Ами покани я някъде, на театър, на разходка. Излезте, поговорете, после повторете и то ще си проличи дали имате общи интереси и дали ще излезе нещо. Няма как да си подготвиш реч. Ти от сега започнеш ли да й говориш как я обичаш отиде работата.

PlaYBottoN
01-03-2015, 20:14
аха мерси това питах :)

Little Monster
01-04-2015, 06:17
От женска гледна точка ти казвам, да я поканиш да излезете и ако още в началото тя ти откаже поради не знам какви причини, повече не се опитвай, защото тя не те харесва! Ако се съгласи да се види с теб, вариянтите са два: 1. И тя те е харесала, но не иска да си признае още и 2. Не те харесва, но и допадаш като човек. Оставате само приятели.
Относно речта ти, хм... Няма как някой да ти каже какво да назубриш и да кажеш. Всичко става на момента. Говорете си за различни неща, за филми, за музика, за животни, за нея, за теб. Но не прекалявай с личните въпроси. Дразнещо е на първа среща да те разпитват все еедно си на кръстосан разпит!

darkneesssss
01-04-2015, 18:51
Ако стане това с кафето иначе по facebook е почти сигурно ,че ще те отреже или ще поиска да сте само приятели . Може да си подготвиш някоя смешка да разчупиш леда и вече ако виждаш ,че не върви разговора може да се самоиронизираш ,но това в краен случай иначе помага стига да знаеш как . Бъде естествен ,бъде себе си и ама по-никакъв начин не се опитвай да копираш някого момичетата го надушват от далеч.

Mr.Killer
01-05-2015, 00:58
Абе те сега даже по ФБ те отрязват ,като ги поканиш на по кафе. Все заети били. Аз т'ва не мога да го разбера. :o