PDA

View Full Version : по приятелски,но годините..

fls63
01-04-2015, 22:08
Здравейте,днес попаднах на нещо странно и реших да го споделя не знам дали е тук мястото на както и да е...изкажете мнението си,моля Ви.
Бях на гости в една позната на леля ми и дъщеря й си беше оставила фейсбук-а отворен.По принцип не обичам да бърникам в нещата на хората, но видях нещо странно..погледнах и чата(беше си писала с нейна приятелка) и видях,че говорят за мъж(забравих да спомена че дъщерята е на 16) който е поне 29-30 годишен. Темата им беше как тя,иска да спи с този мъж,предложила му и той разбира се не отказал, но не знаела какво да направи,понеже щяло да й бъде за първи път.След това излязох от нейния профил и влязох в моя .... та така де. Аз бях се замислила изобщо възможно ли е това?Не се ли смята за педофилие?!
Искам мнения.

GLaDOS
01-04-2015, 22:38
Аз пък искам нещо за ядене...
Защо да не е възможно.Даже си мисля вече,че е често срещано.Детето е на 16,което значи че се тресе от хормони.От друга страна мъжът е почти на двойна възраст.По принцип не е редно,но моралът в днешно време е много плаващо понятие.

fls63
01-04-2015, 22:43
Но не мисля че е редно.. Все пак тя е на 16 а той на 29 (най-вероятно)..До колкото знам, ако тя е малолетна а той е много по-възрастен,това се счита за педофилие,независимо дали е по желание на двете страни.

sPecTre92
01-04-2015, 22:58
Но не мисля че е редно.. Все пак тя е на 16 а той на 29 (най-вероятно)..До колкото знам, ако тя е малолетна а той е много по-възрастен,това се счита за педофилие,независимо дали е по желание на двете страни.

Педофилие е но , ако на нея и хареса и не се оплаче няма какво да се направи :) Такава е работата , освен ако теб не те гложди и не разбереш кой е той и не го нариташ ;)

MASARU
01-05-2015, 05:24

Непълнолетна, непълнолетна, малолетни са други лица.

fls63
01-05-2015, 06:43
Педофилие е но , ако на нея и хареса и не се оплаче няма какво да се направи :) Такава е работата , освен ако теб не те гложди и не разбереш кой е той и не го нариташ ;)

хаха добър съвет ;) :D :D

linoleum
01-05-2015, 10:06
Внимавай да не ти се обадят от Хелзинкски копитет или от ДПС, за нарушаване правата и свободите на циганите... :)) Те си плющят циганетата още от по на 12-13 и раждат по на 14, а твоята позната е на 'цели' 16. :)
Педофилство си е , ама все пак педофилстването е свързано с някаква подмолна и измамна история, т.е баткото да е излъгал детето, в твоя случай става въпрос според мен за курвалък, тя сама се е предложила да бъде изпредофилствана:)))
така де!:)

baby_baby
01-05-2015, 10:40
мда смята се за педофилия

DarkTemplar
01-05-2015, 10:54
смята се за (и е) курвалък

nezabelejimata
01-05-2015, 13:47

не съм много съгласна просто неосъзнато и отдадена на желание и хормони момиче и един човек които му се иска по-младо не е задължително да е педофил, но не се и изключва и това.. Не знам наистина в днешно време това дали е морално и морала като цяло е доста широко понятие...

horo_ot_nindji
01-05-2015, 19:53
проблема е в теб и твоите предразсъдъци,завиждане и до някъде на теб ти се иска да си на негово място и сега чрез сайта искаш да провериш дали аджеба има почва твоята нова хрумка!

DarkTemplar
01-05-2015, 20:00
не съм много съгласна просто неосъзнато и отдадена на желание и хормони момиче и един човек които му се иска по-младо не е задължително да е педофил, но не се и изключва и това.. Не знам наистина в днешно време това дали е морално и морала като цяло е доста широко понятие...
Не съм особен моралист, но ми е трудно да приема за нормално да си на 16 и да се чукаш с някой, който е 2 пъти по-възрастен от теб. Наясно съм, че има доста такива случаи, но тези връзки са предимно секс и илюзии. Не знам дали е педофилия, за мен по-скоро е курвалък и огромна наивност (граничеща с откровена тъпотия).

galen_plamen
01-05-2015, 20:04
НАЙ- ВЕЧЕ :)

fls63
01-05-2015, 20:20
Добре,Благодаря ви исках да чуя мнения и ми помогнахте до някъде :)

roska.girl
01-06-2015, 07:31
Не съм особен моралист, но ми е трудно да приема за нормално да си на 16 и да се чукаш с някой, който е 2 пъти по-възрастен от теб. Наясно съм, че има доста такива случаи, но тези връзки са предимно секс и илюзии. Не знам дали е педофилия, за мен по-скоро е курвалък и огромна наивност (граничеща с откровена тъпотия).

+++++

analgin
01-06-2015, 20:48
педофилия и личен избор са различни неща !
пълно е с такива , на които им бушуват хормоните и ще си разтворят краката и пред дядо си само да усетят аджеба какво е това секс

DarkTemplar
01-06-2015, 21:05
Така като гледам, нещо я е засърбял личният избор.

mistic8
01-07-2015, 06:55
Не се смята за педофилия, след като е навършила 16, вече е непълнолетна, а не малолетна. Има разлика и доколкото знам, когато си непълнолетен, не се води педофилия...

haritov
01-07-2015, 08:59
не е педофилия а секс с непълнолетна и пак е подсъдимо

по принцип лица до 24г получават по-слабо наказание тъй като се смятат за неулегнали сексуално и психически
25г вече се смятат за напълно израстнали не са под въздействието на хормони и има голям шанс да повторят въпреки излежаната минимална присъда
за това се налагат строги мерки

fls63
01-07-2015, 16:42
педофилия и личен избор са различни неща !
пълно е с такива , на които им бушуват хормоните и ще си разтворят краката и пред дядо си само да усетят аджеба какво е това секс

Прав/а си ;) За съжаление все повече момиченца са така..

hAwk_eye
01-07-2015, 17:00
Здравейте,днес попаднах на нещо странно и реших да го споделя не знам дали е тук мястото на както и да е...изкажете мнението си,моля Ви.
Бях на гости в една позната на леля ми и дъщеря й си беше оставила фейсбук-а отворен.По принцип не обичам да бърникам в нещата на хората, но видях нещо странно..погледнах и чата(беше си писала с нейна приятелка) и видях,че говорят за мъж(забравих да спомена че дъщерята е на 16) който е поне 29-30 годишен. Темата им беше как тя,иска да спи с този мъж,предложила му и той разбира се не отказал, но не знаела какво да направи,понеже щяло да й бъде за първи път.След това излязох от нейния профил и влязох в моя .... та така де. Аз бях се замислила изобщо възможно ли е това?Не се ли смята за педофилие?!
Искам мнения.

А ти не знаеш ли че това си е нарушаване на личното пространство???? Какво си се разровила в комповете на хората????????????????