Влез

View Full Version : До сега не съм бил с Момиче, на 20г съм как да постъпя.

Sun4000
01-05-2015, 14:15
здравейте,
аз съм младеж на 20г., до сега никога не съм бил с момиче и съм доста срамежлив..
за последните 1-2 години доста момичета са ми харесвали,но винаги е бил проблема да ги заговоря или да и пиша(фб.скайп и прочие) Просто винаги гледам (ако мога така да се изразя) негативно или какво ще се случи в най-лошия случай...

Искам да заговоря някоя,но нз какво бих могъл да и кажа, просто се притеснявам, да не изръся някоя глупост, да бъда отхвърлен или нещо такова.

Нямам Много приятели, просто обстоятелствата доведоха до това, другото което е всеки гледа те използва,но аз не желая да комуникирам с такива "приятели" и за това нямам...и от там няма с кого да излизам често навън..

някакви съвети, как да постъпя като евентуално реша да заговоря някое момиче.

marilyn
01-05-2015, 15:14
Все някога трябва да се престрашиш. Естествено, че ще се страхуваш да не те отхвърлят, ще се притесняваш да не сгафиш нещо и ще искаш да се получи, ама тия неща е трябвало по-рано да ги преживееш. Сега няма какво да чакаш още, затова приеми, че дори да те отрежат не е края на света. Като цяло мъжете са тия, които чукат на 10 врати и може и само 1 да се отвори, може и нито една. Това е нормално и не бива да те демотивира.

Иначе в днешно време е толкова лесно със свалките. Заговаряш някоя, усмихваш се, ако сте на подходящо място (бар, кафе, дискотека) я черпиш едно (там, квото пие), прекарвате повече време заедно, взимаш ѝ телефона, обаждаш се на другия ден и така. На 20 предполагам, че учиш/работиш/ и двете. Няма как около теб да няма никакви момичета. Говори си с тях, пък ако усетиш, че някоя ти е симпатична, покани я да пиете по кафе след лекции/работа. Не знам какво друго да те посъветвам.

fuckofffuck
01-05-2015, 20:22
Ходи на курва :Д

GLaDOS
01-05-2015, 21:36
Как да постъпиш?
Като за начало трябва да превъзмогнеш страха.Да стиснеш звъби,да се отпуснеш и да се пуснеш по течението. Да покажеш естествено държание.
Другото което е - не си набивай филми. Виждаш хубаво момиче,измисляш на момента с какво да я заговориш - според ситуацията или просто да подхванеш от нещото,което ти е направило най-голямо впечатление,привлякло ти е вниманието.
Не си мисли какво би станало.Говори си с нея все едно няма да я видиш повече...

TROLLDADLOLCAKE
01-06-2015, 01:10
Ако цял живот оставяш страха да води парада на живота ти.Един ще се събудиш, току що взел първата си пенсия..сам не видял нищо, не сгрешил нито веднъж.И ще си кажеш "Може би трябваше да опитам..Шанса, че ще успея е по - добре от сигурния неуспех".Започни да излизаш,отиди на фитнес, запознаи се с някого, създаи контакти - бъди социален.Трябва да превъзмогнеш страха си, в противен случаи си жив на хартия.

P.S - Извинявам се за грешките ползвам интернет кирилизатор..

789789789
01-06-2015, 23:48
И аз съм от този тип хора: Първо мислят за това какво би се случило ако го направи - и като видят,че може по-някакъв начин да ги наранят или да не се чувстват добре(и си мисли,че само това ще стане - тъпа психика)... и Вътрешното му чувство го кара да Не направи дадено нещо, в случая да Я ЗАГОВОРИ..

kasidina
01-09-2015, 08:57
Какво толкова страшно нещо може да стане? Явно това, че мислиш толкова много нещата предварително, не е добра опция за теб. Намери начин да премахнеш това ти качество, защото не е много добро за теб. Винаги си казвай... какво толкова страшно може да стане..нищо. Престраши се и действай.

102
01-09-2015, 10:00
сприятели се с момиче
ще ти помогне да се поотпускаш около тези така странни същества
/не и казвай че си девствен

KIRIL98
01-09-2015, 11:38
и аз имам подобен проблем като на автора. Само че съм още на 16, не излизам по механи и подобни, но съм и малко пълничък. Все мисля да започна да тренирам ама никога не започвам. Ако може и за мене някой съвет много ще съм благодарен.

102
01-09-2015, 20:30
аз пък по механи се пълнички виждам
странно