Влез

View Full Version : Чувства

TheMan9191
01-05-2015, 15:22
От доста време се познавам с едно момиче, но никога не сме били близки до скоро. Последните седмици започнахме да си пишем, виждаме се на училище. С нея имаме доста общи теми и интереси, разбираме се добре. Аз я харесвам доста, но ми каза, че няма как да се получи между нас понеже в момента не и било до момчета. С последното момче с което се занимавала я наранило доста и в момента не иска нова връзка. Искала да се съвземе малко, да отдели повечко време за себе си. Kaза че не иска връзка в момента каквито и чувства да има към мен. Което ме навежда на мисълта, че може и да ме харесва, но без значение сякаш. Въпроса ми е има ли смисъл да се занимавам с нея? Има ли шанс да се получи нещо? Не искам да се натрапвам или да бъда нахален и най-много да спрем и да се поздравяваме. И ако има смисъл в това, по какъв начин да подходя към нея? Моля за съвет.

bijou
01-05-2015, 18:44
Ами я ако харесваш наистина и искаш да си с нея, чакаш. Друго не можеш да направиш.
Ако ли пък не, оставате си приятели и търсиш друга. Нямаш много възможности.
Странно ми е само че, ти който я познаваш, не знаеш дали има шанс или не, та ни питаш нас, които грам не знаем нито теб нито въпросната и очакваш някой да ти даде отговор и да ти каже какво изпитва тя или какво ще стане между вас.
Просто действаш какво ти си чувстваш и както ти и само ти си решиш, после никой друг да не ти е виновен, ако нещо не се получи.

RapExotic
01-05-2015, 19:28
Отдръпни се за известно време от нея. Или я остави тя да те търси. В противен случай ще се превърнеш в неин "просто приятел" или лепка.

GuardianAngel
01-05-2015, 19:31
Ами ако я харесваш,прави някои дребни жестове към нея за да види колко е важна за теб и да не те забрави,но не се натрапвай стой настрани,за да не те сложи във френд графата.Може наистина да и трябва време и на теб ще ти се наложи да почакаш.А между временно ако се намери друга кандидатка за сърцето ти действай все пак тя нищо не ти е обещала,то такива чаканици често завършват зле...тя ако те харесваше много силно нямаше да и пречи старата връзка.На мен това повече ми прилича на оправдание ,за да може да се огледа дали няма по добър избор от теб.

TROLLDADLOLCAKE
01-06-2015, 01:16
Уважи искането и.Времето ще си покаже дали имаш шансове.

roska.girl
01-06-2015, 07:42
Върти се около нея, но не прекалено. Времето ще си покаже, дали може да се получи нещо или не.

fls63
01-06-2015, 08:04
Според мен,щом не и е до момчета сега и иска да я оставиш за малко,я остави.Времето ще си покаже.

TheMan9191
01-06-2015, 14:07
Ами ако я харесваш,прави някои дребни жестове към нея за да види колко е важна за теб

За какви жестове ми говориш по точно?

Иначе днес и вчера като се видяхме на училище, се държа супер и ме прегръщаше често. Държи се дота добре и дори когато си пишем чата върви. Имаме страшно много общи неща - музика, филми, книги, спорт.