View Full Version : Problem sus samochustvieto !!!
Zdraveite, imam problem i se nadqvam da mi pompgne nqkoi . Kazvam se Nadq na 16 godini.Nova sum v saita i moqt problem e che ne se razbiram sus sestra mi ,postoqnno se karame (e ne nonstop),no se sluchva dosta chesto. Tq me podtiska ,ala az nqmam drug izbor s nei sum v edna staq.Ot 2 odini nasam chesto me obijda i chak sega osuznavam, che tq vmesto da e motivira kato po-golqma,vsushtnost mi smachkva samochustvieto (pochti nishti ne ostana ot nego).Ne se smeq veche,dori ne se i usmihvam ,imam problem s obshtuvaneto,trudno mi e,postoqnno me e sram.Tq postoqnno mi se kara ili si izkarva qdut za neshto na men i mi povtarq che sum nishto ,a az nishto losho ne sum napravila,zatova sprqh pochti da i govorq(osobenno kato e v losho nastroenie).Kak da si vurna samochustvieto i usmivkata? Mejdodrugoto me e i sram malko da se usmihvam poneje zubite mi ne sa mnogo mnogo pravi .Molq vi pomognete
prosto_chovek
01-05-2015, 19:21
Първо, пиши на български другия път. Моля те. Самочувствието идва от личните ти разбирания. Ако не промениш малко начина си на мислене спрямо себе си, няма да се почувстваш по - добре. Зъбите не са определящ фактор, ако не си като тексаска ограда, което съм сигурен, че не си. Усмихвай се повече на всичко, така ще си върнеш усмивката. Усмихвай се и без повод, просто ей така :)
А ти защо и даваш да се държи така с теб ? Да разбирам ,че е по-голяма от теб ,но не си ли говорила с нея за това как се чустваш ,какво прави с действията си и ,че не е много добър пример за голяма сестра ?А за зъбите ако са много зле винаги може да кажеш на ваще ,че искаш да сложиш шини за да ги изправиш . :)
chupachups
01-06-2015, 10:44
Самочувствието идва от личните ти разбирания. Ако не промениш малко начина си на мислене спрямо себе си, няма да се почувстваш по - добре.
+1
Аз бях много подтисната и непрекъснато бях свита, не говорех, беше ме страх и да се усмихна, да заговоря някой дори да съм го виждала. Преместих се в ново училище след НВО и си казах "какво пък толкова ме е страх, и те са хора :D " и не се замислях даже, усмихвам се, говоря си свобоно със всички и ми се вдигна и самочувствието някак си от това, и сега съм доста по-отворена към другите :)