View Full Version : Двойна менструация ???
ImYourBaby
01-07-2015, 16:03
Здравейте имам следния проблем,но се надявам да не е сериозен ! :) Значи на 19 съм и цикъла още отначало ми беше нередовен. Пих противозачатъчни и се пооправих :) На 18.12 ми дойде и продължи както обикновено около седмица. Но вчера ми дойде пак.Преди ми е ставало така само 1 път,но нещата се оправиха сами :) Не съм правила секс от месеци и в момента не съм на хапчета регулиращи цикъла и не съм бременна :D На какво може да се дължи? Ще бъда много благодарна ако някоя,на която се е случвало ми каже или знаете за ваша приятелка.На доктор смятам да отида максимално скоро
И на мен ми се е случвало,мисля че два пъти,но не се притесних.Помислих си че е нормално.Не съм ходила по лекари.. и засега всичко си е както преди.Но ако смяташ че нещо не е наред,посети лекаря си.
Little Monster
01-07-2015, 20:36
При мен почти винаги е така, защото резките промени в климата ми влияят.
ImYourBaby
01-07-2015, 21:00
Е аз не съм си сменяла града :)
Ако скоро си спряла противозачатъчните, може да е от това. Просто тялото ти има нужда да се адаптира отново.
ImYourBaby
01-09-2015, 15:15
Нее от много време не съм пила подобни неща и не съм си сменяла драстично начина на живот.Някоя с подобен проблем има ли :)
nezabelejimata
01-09-2015, 20:39
И на мен ми се е случвало. Понякога е от стрес, понякога както казаха е от смяна на климата или на нещо в ежедневието... Има много причини, но ако се притесняваш просто отиди на лекар и всичко ще е ок ;)