Влез

View Full Version : Защо не трябва да се доверяваме ? ( полезно е, прочетето го :) )

betiitu
01-07-2015, 20:22
Прочетете го цялото, наистина е много полезно и поучително :)
След няколко неуспешни опита с момчета мисля че разбрах какво искам и какво не искам от човека до мен и като цяло от живота. Като начало искам да кажа, че НИКОГА никой и нищо не е такова каквото изглежда на пръв поглед. Човек трябва да се убеди абсолютно по всички параграфи, че срещу него седи някой, на който може да се вярва, и чак тогава да споделя с него каквото и да било. Разбира се, това може да отнеме време, но по-добре така отколкото да се привържеш към някой,към когото не си струва. Как разбираме че не си струва ли? Повярвайте ми разбира се и колкото по-скоро го разберете толкова по-добре. Убедих се също, че в днешно време, има толкова болни мозъци, които дори да не те познават, се опитват да ти вгорчат живота. Това са хора без работа, които нямат личен живот или пък имат някакви психически проблеми и измислят какви ли не работи да си разнообразят ежедневието.До преди няколко дни не вярвах, че има такива хора, всъщност вярвах , но го очаквах от някой по-възрастен , отчаян от живота човек, ноо НЕ - явно младите вместо да си гледат собствения живот, те се забъркват в ситуации, от които трудно могат да излязат. Какво имам в предвид ли ? Прочетете по-надолу и ще разберете .
Всичко започна преди няколко месеца. Чисто на шега реших да си направя регистрация в сайт за запознанства и не дълго след това момче на име Стоян ми писа. Отговорих му, защото на снимките изглеждаше симпатично момче - мускулест с
татуировки, на днешно време повечето млади момичета, включително и аз се впечатляваме на подобен външен вид. Та писахме си цял ден, наговори ми много мили неща, аз наивна, и още първия ден вече бях на седмото небе. На вечерта ми поиска номера, и аз не знам с какъв акъл го дадох. Звънна ми, вдигнах, а от другата страна стоеше момиче - представи се като негова братовчедка, Стоян й дал телефона си и й казал да ме набере. Изглеждаше ми странно, но повярвах.

Въпросният Стоян се представи като барман, който през лятото работи на морето, а по принцип е боксьор от София, живял 2 години във Франция. Тази информация я разбирах постепенно. Но накратко е това.
Може би мина месец, в който не го бях чула нито веднъж, но си пишехме всеки ден. Говореше ми всякакви мили неща, бях хлътнала до уши и вярвах на оправданията, защо не ми звъни. А в същото време въпросната братовчедка ми звънеше всеки ден, не ми беше приятно да си говорим, но не исках да бъда в лоши отношения с нея заради Стоян.

След около месец ми се обади и той, по телефона звучеше много притеснителен и срамежлив, което не отговаряше на начина, по който се държеше в чата, но бях склонна да повярвам, че е той, тъй като всеки си позволява да бъде по-разкрепостен докато пише, отколкото докато говори. Звъня ми 2 вечери подред, и в двата случая "малката" беше при него и след като ми затваряше телефона ми пишеше, че не е могъл да говори много заради нея. Та за тези 3 месеца това бяха двата случая, в които чух мъжки глас по телефона. След това следваха хиляди оправдания, че не може да говори - зает е, телефонът му е в братовчедката, не се чувства добре и т. н., и аз вярвах.
Два пъти ме накара да се чуем в Скайп като и в двата случая аз си бях включила камерата и говорех, а той само пишеше - нямал микрофон и камера.. аз пак вярвах. Докато ме гледаше ми говореше, че съм най - прекрасната, че много се радва, че ме е намерил и четейки тези думи аз се разтапях и не мислех за нищо и му вярвах...

Междувременно си пращахме снимки. На първите снимки имаше една татуировка. След това ми каза, че отива да си прави още, прати ми снимки на новите му татуировки. Всичко изглеждаше достоверно. Продължаваше да ми праща снимки, не винаги когато аз поисках, но го правеше. Много важен факт е, че всяка снимка си имаше история, по-късно ще разберете защо. Например прати ми снимка, на която е с костюм, каза, че щял да ходи на вечеря, прати ми снимка, където кара кола, после още няколко, където я разглабя. Историята на тези снимки беше, че някой му е дал кола да я разбие в гората и след това да я разглоби, интересното беше, че дори беше казал и конкретни дестинации, къде отива да я кара и аз вярвах. Има и още много, но няма са ми стигне листа да ги изброя.

Другото интересно нещо е че през цялото време ми говореше колко много ме е харесал, колко съм уникална и заради това иска да се премести да живее при мен. Също така изтъкваше качества, които наистина притежавам и това ме накара да повярвам, че наистина е влюбен в мен колкото и абсурдно да звучи. Търсеше си апартамент в града, в който живея, а когато го питах защо не идва се оправдаваше с това, че изкарва пари за да си купи апартамент. Как да не повярваш нали.
Забравих да спомена, че първиат път, в който ми се обади, тоест един месец откакто си пишехме, ми каза, че ме обича. Първоначално онемях, но после след като не го направи на въпрос докато си пишехме, постепенно забравох този факт. Преди около седмица обаче, докато си пишехме ми го написа, не знаех как да реагирам, каза ми че не е нужно и аз да го казвам, когато съм била готова. След това за пореден път ми каза колко съм била миличка, добричка, земна,красива как съм го била омаяла, от къде ме е намерил такава, как съм знаела какво да кажа, за да го зарадвам, как съм му липсвала докато не му пиша и още и още подобни красиви приказки, които ти звучат толкова истински, че няма как да не им повярваш.

Всички около мен ми повтаряха хиляди пъти, че има нещо гнило в цялата тази работа и заради това не малко пъти съм му писала романи, в които се обяснява защо си мисля, че той бе е човекът, за когото се представя, но след това следваха хиляди оправдания, които ми изглеждаха наистина достоверни. Например - "ако не бях истински защо ще ти казвам, че ще се местя", "ако не бях истински щях ли да ти пиша по цял ден и да помня всичко, което си ми казала", "ако не бях истински щях ли да те запознавам с братовчедка си и да си дам личния номер", "като дойда ако искаш ела с 50 хиляди човека "... и още подобни думи, на които вярвах и всеки път му прощавах.

Когато се държеше странно или пък не ми пишеше с часове ми казваше, че му е лошо. Първоначално не ми казваше какво му е, но после ми каза, че имал проблеми с нервите и когато се ядоса кашля кръв и го боли сърцето.. е как да не го съжалиш.. и затова избягвах да отварям темата, че ми се струва, че ме лъже, за да не го ядосвам. А когато го направех започваше да ми се оправдава, че пак му е лошо, че трябва да го успокоя, че само аз мога да го успокоя и аз какво да правя.. предавах се и почвах да му говоря някакви глупости.

Забравих да кажа, че ми пишеше и от фейсбука на братовчедка си, защото нямало от къде, добре повярвах и на това. Също така когато ми говореше за бившата си ми разказваше истории, които също изглеждаха много достоверни и т. н. А пък когато започнах да му правя проблеми, че не ми звъни ми казваше, че го е страх да не каже някоя глупост, ще когато ми чуе гласчето, сърчицето му се било стопляло.. Как да реагирам на подобни думи? Също каза, че имало някакво момиче, на което бил звънял на ден по 2-3 пъти, тя му казала, че не може така, че бил много ревнив, че е невъзможен и никога нямало да си намери приятелка, но той открил мен и сега го било страх да не ме изгуби.. как да не повярваш и на това, нали?

Дойде момент, обаче, в който под въздействието на думите, които са ми говорили хората около мен, да се замисля и реших да му кажа, че мама ми взима телефона до момента, в който не го видя по Скайп. Оттам почна да ми говори че щял да ми се обади другата седмица. Като питах защо ми каза, че има нещо, което трябва да ми каже, а това ми го повтаряше от много време, но все моментът не бил подходящ. Казах добре и че от него зависи кога ще е следващият път, в който ще се чуем или говорим и си махнах фейсбука. След което ми стана много тежко, два дена ме спрях да плача, исках всичко да е истина, защото ако беше щях да съм много щастлива, но както се очаква - не беше истина. Реших да се разровя малко из интернет и открих цял сайт със снимки на "Стоян", който всъщност бил френски боксьор. Бях в шок и все още съм, надявам се скоро да ми мине. Пратих линка на този или на тази във фейсбук, и попитах какво трябва да е това. Броени секунди след това ме беше блокирал/а. Все още ме мъчи мисълта кой е човекът зад милите думи, най вероятно е тази 15 годишна девойка. Намерих начин да и напиша нещо, но тя не благоволи да ми отговори.

След тази случка се убедих, че не трябва да си правиш регистрации в сайтове за запознанства, че не трябва да се доверяваш на никой, че има много болни мозъци, които измислят абсурдни истории, за да си разнообразят ежедневието. Мисля, че тази случка ми беше един урок, може би се е случила, за да ми отвори очите и за да не бъда толкова наивна и доверчива.

Но пък от друга страна мисля, че ме накара да се замисля и от какво момче имам нужда. Чисто на външен вид момчето много ми харесва, но знам, че околните не възприемат подобни момчета много добре, въпреки че това не е от голямо значение. Разбрах, че добрите качествата, които трябва да притежава не са малко, но най-вече искам до мен мило момче, което не иска да променя нищо в мен и ме харесва такава каквато съм, в същото време искам да се чувствам защитена с него, да съм в безопасност и да знам, че никой и нищо не може да ме нарани. Искам да ме гледа така сякаш с всяка минута се влюбва все повече и повече в мен. Искам да ме подкрепя във всичко и да не ми пречи да постигна целите в живота си. От друга страна не искам да е избухлив и да се ядосва за най-малкото нещо, ревнив може да е, но в определени граници. Не мисля, че искам много, но пък и не мисля, че ще намеря точно това, което търся, защото след тази случка също се убедих, че в живота нищо не става така както си го очаквал, тъй като
аз наистина си представях бъдеше с това момче, колкото и глупаво да звучи и сега когато разбрах истината се чувствам много разочарована, но се надявам, че скоро и това, ще отшуми.

betiitu
01-07-2015, 20:24
може да има тук таме грешки, но го написах набързо

xXxPETYAxXx
01-07-2015, 20:39
Наистина ли има толкова наивни хора като теб... Като за начало как въобще се занимавате с интернет любов? Аз пък съм се запознавала със страхотни хора в сайтове, двама от тях са ми все още много добри приятели, но аз не се запознавам с хората, защото имали мускули и татуировка... всъщност не се и запознавам с хора с цел връзка, ама това е друг въпрос. Било е очевидно, че работата намирисва, ама дори и да не беше се оказало това, какво? Дори да беше истински тоя и като не сте се виждали дори веднъж, как въобще го наричате връзка?

Дано на теб ти е обеца на ухото, ама за мен тази случка далеч няма общо с доверието.

betiitu
01-07-2015, 20:43
Ами аз нямах никаква цел, както казах всичко беше на шега, но когато всичко ти изглежда толкова хубаво ти се иска да е истина. Това за мускулите го отбелязах просто като факт, не изтъквам че външния вид е най-важен, но все пак първото нещо което забелязваш е това. И да обеца на ухото ми е, флеш даже хахахаха ....... И междудругото има общо с доверието, ако не се доверявах толкова лесно нямаше да ми се случи. :)

golemiq_korab_minava
01-07-2015, 21:06
Ankiboy

golemiq_korab_minava
01-07-2015, 21:10
Pak dobre, az kato bqh vliuben hodih da kushtata na gospojicata s cvetq, bez tq oshte da me znae :D

marilyn
01-07-2015, 21:13
Имам чувството, че авторката е на 12. То хубаво, направила си си рег в сайт за запознанства, ама толкова наивно да приемаш всичко... хора има всякакви и в нета, по същия начин както са разни и разнообразни в реалността. Не се доверявай толкова лесно друг път.

betiitu
01-07-2015, 21:15
Не съм на 12 :) реших да споделя не да ме нападате :) достатъчно съм изстрадала по тази тема

golemiq_korab_minava
01-07-2015, 21:16
Znachi si na petnadest

girlwithblueeyes
01-07-2015, 23:22
Само аз ли намирам за меко казано малоумно да си давам номера на хора ей така без дори да съм им видяла лицата .И нямам предвит на снимка?!
Някак плашещо е колко си наивна .Нека ти е з урок това следващият път ще внимаваш повече и случката няма да се повтори .Освен това не не си мислила че имаш бъдеще с този човек защото си се съмнявала през цялото време .Донякде си знаела че всичко е измислица но ти е харесвал филма в който участваш .Повярвай ми когато срещнеш някой на живо например от твоят град въпросните уж чувства или там каквото са ще изчезнат.

Little Monster
01-08-2015, 06:37
Не разбирам, защо веднага нападнахте момичето. Напълно възможно е да се случи на всеки. Да се надяваме, че няма де.
Наистина си прекалено наивна, авторке. Опитай да си кажеш сбогом с това ти качество, защото ще ти навлече доста неприятности. Това същество, което ти е написало тези неща, е просто едно недодялано и жалко същество. Такива ги има много. Не се притеснявай обаче, всичко ще отшуми и ще се смееш над тази ситуация след време.

sisunka
01-08-2015, 07:12
Просто това, ще ти бъде един хубав житейски урок и от тук нататък ще бъдеш много предпазлива. Хубавото е, че не се е оказал някой чичо, който да те завлече в някой хотел и да не знаеш къде се намираш. Така, че гледай от тази страна на нещата, разминала си се само с малко душевна болка, която ще отмине.

betiitu
01-08-2015, 07:54
Всъщност тази история ми се случи преди около 3 месеца но реших сега да споделя и да .. мога да кажа, че съм го преодоляла и вече го приемам с насмешка :)

NomNomNom
01-08-2015, 08:13
Преди година-две се случи подобно нещо на приятелка, но на нас ни беше пределно ясно, че й пише ЖЕНА от фейк профил на момче, живеещо в гърция, даже имаше схема с няколко фалшиви профила дето му лайкваха неща и т.н.
Разследвахме хора около нас, то не беше проверки на IP адреса (звъниш в скайп и отваряш wireshark-a :D, ама тъжното беше, че съучениците й в скайп бяха от компютър, а пък фейк-а пишеше от телефона си , от мобилен нет .. ) , проверки по телефона ( например пишат си и ние звъним на човека, да видим дали ще спре да пише) или пък когато някоя от нас засече общ познат, тя започва да пише със фейка, да видим дали човекът също ще пише :D
В крайна сметка май беше една нейна съученичка.

betiitu
01-08-2015, 08:22
Ето поредния подобен случай - казвам ви аз откачалки всякакяви ..

renatata
01-08-2015, 10:24
Добра случка. Случвало ми се е подобно нещо, но бързо се усетих, че е фейк. Хора мислете преди да се доверявате сляпо:)

nikobiersack
01-08-2015, 10:54
Ще ви разкажа проблема си и се надявам да ми дадете някакъв съвет.Някъде около месец, ходя с едно момче, което е една година по голямо от мен ..В едно училище учим.Отначало още преди да тръгнем, се познавахме една от 2 месеца, но сме се виждали 4 години подред в коридорите без да си знаем имената.Той ми сподели че ме харесва, точно в момента когато бях приключила една връзка.Стори ми се симпатично момче.Държеше се мило в началото...
После започнаха караниците, понеже той е доста перверзен все ми говореше някакви интимности, които искал да прави с мен.Все още не бяхме заедно, а и не бяхме излизали на 2 очи..
Веднъж бяхме подхванали перверзната тема отново .. и той предложи да си снимаме интимностите и да си пратим снимки, като ме уверяваше, че няма да я дава на никого.Обаче аз естествено отказах.Почуствах се използвана и излъгана.Той ми се разсърди и излезе от линия.По късно вечерта ми писа, че много ме харесвал и искал да сме заедно. Съгласих се въпреки всичко.На следващия ден след даскало, отново ми писа и думите му бяха "съжелявам , но не искам връзка в момента. искам да започна да спортувам и да се отдам на себеси".. Много се растроих.Бях влюбена в него.. Разтапях се, когато го видех по коридорите, а той дори не ми казваше едно "здрасти" само ми хвърляше един бърз поглед и се обръщаше на страни..След седмица той отново ми писа.Попита ме защо не го търся вече.Аз му отговорих, че не искам да го притеснявам.Тогава отново започнахме всеки ден да си пишем, макар и малко.Карах го да излизаме, но той винаги казваше че е зает и няма време да излезе с мен.Карахме се.. той все се сърдеше.. Тъпо ми ставаше.. мислех да се откажа, но просто бях влюбена, а дори не знаех защо ... Опитах да потърся друго момче, което да ми хване окото и да опитам с него.. но не се получаваше постоянно мислех с въпросното момче.Един ден той ми писа да излезем.Понеже той е в едно село близо до града, където живея.Каза, че нямал възможност да дойте.Но аз толкова исках да го видя, че се навих да отида.Целуна ме .. Предложи ми.. Без да мисля веднага приех!Мислех си, че нещата ще са супер, когато сме заедно.Споделих му какво чуствам.А неговите думи бяха.. "щом ти ме обичаш и аз ще те обичам" повярвах му ..
Обаче той не приемаше на сериозно връзката ни все още.Не искаше никой да знае за нас.Бяхме казали само на най - добрите си приятели.По 1 човек от всеки.В училище си беше все същото.Нямаше ëдно "здрасти".На третия ден от както бяхме тръгнали.Много се карахме и последните дни също.Писнало ми беше.. Реших да сложа край на връзката ни.Но когато му казах че не искам да сме заедно вече, той всякаш откачи.Каза ми че ме обичал.И че щял да си отмъсти за болката, която изпитвал, каза че се разплакал и се опитваше естествено да ме накара да се чувствам и аз зле.А когато аз плачех той не обръщаше внимание.Веднага сменяше темата.Сякаш нищо не е станало.После саднах много.И реших, че го искам.Престорихме се, че нищо не е станало.И ето ни сега... заедно сме вече почти 1 месец.Виждаме се през ден-два, за по час.Не съм щастлива.Той сякаш мисли само за секс.Когато го поставя на въпрос, отрича.Иска да се събличам на камерата в скайпа, като откажа се сърди..Винаги аз ходя в селото му,Защото "уш" техните му забранили да идва в града, като не е на даскало.Преди 2 дена избягахме от даскало.Отидохме в нас.По улиците вървеше 2,3 крачки пред мен и постоянно се оглеждаше някой да не ни види.Каза, че уш не му пукало кой ще ни види.. защото той ме обичал... Незнамм.. Незнам какво да мисля..Според вас възможно ли е да ме обича, или просто така казва?Според държанието..Кажете ми, какво да правя, моля ви!

Niakoitam
01-08-2015, 11:53
Аз пък си мисля,че си попаднала на някое лесбо или би девойче(тази дето ти се е обаждала),което е искало да те люби. :D

bet3to
01-08-2015, 11:56
По принцип да и аз стигнах до този извод в крайна сметка .. Тази малка пикла е била(въпросната братовчедка), 99 процента съм сигурна ..

betiitu
01-08-2015, 11:59
.

betiitu
01-08-2015, 12:01
.

betiitu
01-08-2015, 12:07
.

AngelBelchev
01-08-2015, 12:22
Ще ми обясниш ли КАК си се вързала на ВСИЧКИТЕ тези глупости? ДОРИ да имаш навършени 15 години, бива ли да си такава голяма будала, кажи ми? Че утре някой друг френски боксьор ще ти завърти главата онлайн и докато си се усетила вече ще пътуваш към Париж при любимия.

http://i1283.photobucket.com/albums/a559/Angel_Belchev/10801493_578261262304322_6353704698264199458_n_zps cef6d467.jpg (http://s1283.photobucket.com/user/Angel_Belchev/media/10801493_578261262304322_6353704698264199458_n_zps cef6d467.jpg.html)

Глейте ги тия работи и мислете малко от малко...

betiitu
01-08-2015, 13:18
Как съм се вързала- еми вързала съм се .. явно е било много достоверно, за да се вържа. Отначалото на никой не му се струваше лъжа, но ето че е било . А какво толкова ги подмятате тези години не знам . На 18 съм, ако е толкова важно. Не мисля, че има някакво значение изобщо. Сега съм сигурна, че ще почнете и да ме хулите, че съм голяма и че няма как да се вържа на подобно нещо, но ето че е възможно. Мисля по-мъдро отколкото повечето 18 годишни, повярвайте ми. Това нещо го споделих с цел да предпазя някой друг от подобна ситуация, а не да ме нападате :)

AngelBelchev
01-08-2015, 13:28
За теб и твоите приятели/познати "достоверно" явно е много разтегливо понятие.

Звънна ми, вдигнах, а от другата страна стоеше момиче - представи се като негова братовчедка, Стоян й дал телефона си и й казал да ме набере. <- Това? Достоверно? Ще ми се да чуя една смислена причина защо аджеба "Стоянчо" ПЪРВО изявява желание да те чуе, а после дава телефона на "братовчедка си" да ти се обади.

betiitu
01-08-2015, 13:34
Странно е да, но повярвай ми и по телефона въпросното момиче беше доста убедително. Много пъти съм се опитвала да получа някаквя информация по телефона, но тя доста умело се измъкваше от ситуациите .

Niakoitam
01-08-2015, 13:38
Поне ще ти е обица на ухото.Можеше и да пробваш какво е усещането да го направиш с женско :D

А сега малко по сериозно.
Аз специално винаги си имам навика ако се запиша по интернет повечко с даден човек ако щеш и от любопитство даже да попитам Google кой е точно и евентуално да сравня информацията с тази дето съм получил до момента за съответният човек,а също и къде аджеба се подвизава.Имали ли евентуално хора с такива имена в избирателният списък на градът,в който би трябвало да са родени,ако са над 18 години и така. :)

Не чак толкова отдавна и на един приятел му правиха запознаство с фейк профил и цял ден си бяха говорили различни неща и особено въртящи се около едно момиче,което въпросният фейк профил бил виждал някъде с него.Особено подозрително и на него му беше станало обаче още в самото начало,когато момичето(старо негово гадже) с въпросният профил му пратила покана за приятелство във фейсбук обяснявайки му как го била познала,защото били в някакво заведение наблизо,а той всъщност си беше оставил само снимката на профила да му се вижда,а на тази снимка беше в гръб и се виждаше само една татуировка дето в периода,който уж го видяло момичето,я е нямал.И оттам верижката постепенно започна да се разплита.Започнаха да се пишат разни измислени неща нямащи нищо общо с действителната ситуация в момента ,да се използва ревността на някои евентуални приятели като оръжие.По стечение на обстоятелствата си бяхме и почти сами в това заведение.И до следващият ден всичко лъсна.:D

Пък и гаджето на брат ми му го е скроявала тоя номер.Започнала да му пише от фейк профил,колко е готин и колко и много и харесва и го заувещавала час по-скоро да се видят.Той се досетил,но се правил на балъче.И когато всичко било организирано до най-малката подробност казал нещо от рода на: "Аааа името на гаджето му,само да не вземеш да ми вържеш някоя тенекия и да си идвам напразно....:D

AngelBelchev
01-08-2015, 13:39
Еми... какво да ти кажа... умната другия път и тва е.

betiitu
01-08-2015, 13:42
Ооо и аз имам навика да търся в Google. Направих го и ми излезна само инстаграм, а всъщност за този френски боксьор разбрах като потърсих чрез снимките, нали има такава опция в Google.

betiitu
01-08-2015, 13:43
Еми... какво да ти кажа... умната другия път и тва е.
мм да .. вече внимавам много с кой се запонзавам. Гадното е обаче, че вече си мисля, че всеки ме лъже и имам страх да не ме предаде и т.н. Малко ме хваща параноята.

AngelBelchev
01-08-2015, 13:44
Кой е боксьора ако не е тайна? :)

betiitu
01-08-2015, 13:46
Кой е боксьора ако не е тайна? :)

хмм на лично мога да ти кажа

AngelBelchev
01-08-2015, 13:47
Кажи ми на лично тогава.

betiitu
01-08-2015, 13:50
Кажи ми на лично тогава.

готово

girlwithblueeyes
01-08-2015, 14:07
Може ли и на мен:Д

NomNomNom
01-08-2015, 14:34
Не знам за вас, ама преди като се запознавах с хора в тиндер и оккупид - или си уговаряме среща след първи - втори чат, или не мога да се занимавам с :
- потенциален фейк
- някой, дето няма топки да излезе за 1 час навън, защото аз няма да си губя времето в чат, ако не знам, че наистина си струва.

Та, ако искате онлайн любов, поне пуснете камерата да се видите първо и тогава.

Авторката - изпатила си си , ама ... чак не мога да повярвам, че си се вързала, най-малкото, че можеш да си помислиш, че секси боксьор, изглеждащ по този начин и на тези години, ще ти върже и няма да иска да те ебе 1-2 месеца,и в това време да не ебе никоя друга.
Само давам пример.

betiitu
01-08-2015, 19:46
Не знам за вас, ама преди като се запознавах с хора в тиндер и оккупид - или си уговаряме среща след първи - втори чат, или не мога да се занимавам с :
- потенциален фейк
- някой, дето няма топки да излезе за 1 час навън, защото аз няма да си губя времето в чат, ако не знам, че наистина си струва.

Та, ако искате онлайн любов, поне пуснете камерата да се видите първо и тогава.

Авторката - изпатила си си , ама ... чак не мога да повярвам, че си се вързала, най-малкото, че можеш да си помислиш, че секси боксьор, изглеждащ по този начин и на тези години, ще ти върже и няма да иска да те ебе 1-2 месеца,и в това време да не ебе никоя друга.
Само давам пример.
аа мислила съм си го много пъти, ама нали ви казвам, бях много отнесена тогава, наистина не знаех какво се случва ...

RapExotic
01-08-2015, 23:22
Добре дошла сред нас. Годината е 2015г. Гей браковете са законни в редица държави. Децата правят анален секс на 13г. Хората са зомбирани от социалните мрежи, смартфоните и компютрите си и не могат да излязат и до магазина без тях. Сексът и любовта са разплащателно средство. А свободата на човека е ВИСША ЦЕННОСТ. .. И на всичкото отгоре има хора, които се влюбват в някакъв си никнейм и профилна снимка след 10 реда чат. Историята ти наистина ме расмя, но за съжаление познавам доста момичета изпадали в твойта ситуация. Жалко е, че стигнахме до това ниво. :D

Niakoitam
01-09-2015, 08:19
- потенциален фейк

А не си ли се замисляла за варианта,в който е малко по-добре от позицията на момиче да изчакаш малко повече поне отчасти да опознаеш даденият човек.Вероятността да се издаде в даден момент ако не е такъв за какъвто се представя е голяма.Докато ако се видите много бързо вероятността да попаднеш например на някой сериен изнасилвач дето нищо не знаеш за него и който не би си губил времето да се занимава с някой онлайн по-дълго време,защото само ще си губи времето е голяма.:)

NomNomNom
01-09-2015, 09:05
А не си ли се замисляла за варианта,в който е малко по-добре от позицията на момиче да изчакаш малко повече поне отчасти да опознаеш даденият човек.Вероятността да се издаде в даден момент ако не е такъв за какъвто се представя е голяма.Докато ако се видите много бързо вероятността да попаднеш например на някой сериен изнасилвач дето нищо не знаеш за него и който не би си губил времето да се занимава с някой онлайн по-дълго време,защото само ще си губи времето е голяма.:)

Накара ме да се замисля с колко съм излизала на срещи така - 3 , мисля.
Иначе, единия от година го мярках в един друг сайт, без да сме си писали, другият работеше буквално каквото и аз, и скочих веднага, третия май си писахме 2-3 пъти. Аааа и четвърти, оказа се, че работи в предишната компания, в която и аз , и ми беше на 5 минути от вкъщи и след следобедната му смяна пихме кафе до 5 сутринта ( само кафе ).

Писала съм си с мноооого хора по такива сайтове, посещавала съм ги редовно ( тиндер и оккупид ), и само с 3ма съм излязла. Можеш да се сетиш, че филтърът е сериозен. В едн момент изграждаш навик и дребни неща правят впечатление веднага.
Също, нямам много вяра на хора без профил в линкд ин и солиден брой кънекции от същата компания или сфера, в която работи. Това е един от по-сигурните признаци на достоверно онлайн присъствие.

Останал си с впечатлението, че не се прави проверка - прави се, ама с два-три въпроса, + среща на витошка.
Пък ако някой е решил да прави сериозни психопатски изпълнения, ще чака и месец, за да се види с жената и да я продаде на части, или наръга.

102
01-09-2015, 09:38
искам да чуя тези два-три въпроса
витошка ? сериозно..?

Niakoitam
01-09-2015, 09:48
Накара ме да се замисля с колко съм излизала на срещи така - 3 , мисля.
Иначе, единия от година го мярках в един друг сайт, без да сме си писали, другият работеше буквално каквото и аз, и скочих веднага, третия май си писахме 2-3 пъти. Аааа и четвърти, оказа се, че работи в предишната компания, в която и аз , и ми беше на 5 минути от вкъщи и след следобедната му смяна пихме кафе до 5 сутринта ( само кафе ).

Писала съм си с мноооого хора по такива сайтове, посещавала съм ги редовно ( тиндер и оккупид ), и само с 3ма съм излязла. Можеш да се сетиш, че филтърът е сериозен. В едн момент изграждаш навик и дребни неща правят впечатление веднага.
Също, нямам много вяра на хора без профил в линкд ин и солиден брой кънекции от същата компания или сфера, в която работи. Това е един от по-сигурните признаци на достоверно онлайн присъствие.

Останал си с впечатлението, че не се прави проверка - прави се, ама с два-три въпроса, + среща на витошка.
Пък ако някой е решил да прави сериозни психопатски изпълнения, ще чака и месец, за да се види с жената и да я продаде на части, или наръга.

Ами не знам.По-малка ми се струва вероятността.Все пак време се губи,все повече лъжи трябва да се измислят,а често е доста трудно да си синхронизираш лъжите особено ако гъбаркаш повече хора едновременно и особено ако попаднеш на човек като мен,който помни доста от казаните неща с известни изключения в детайли.Защото например ако считаш онзи от самолета за опасен че ти помнил името около 2 месеца,аз ти го помня от времето,когато те поздравявах с онази песен на Евита-Ева да не съм,когато влизахме в разни люти спорове с теб например :D
Иначе аз сайтове за запознанства не съм ползвал никога.Даже поради лични си мои причини в миналото се бях зарекъл да не общувам изобщо онлайн с хора извън моя град.Но съдба,какво да се прави.Винаги по-гопямата част от хората,на които съм имал най-голямо доверие,държал съм на тях много и са ми лежали най на сърцето са от други градове.И от тях само вднъж съм се видял с един човек наживо. :)

mlakniwe
01-09-2015, 09:51
И аз се запознах с настоящата ми приятелка в сайт за запознанства-нямахме снимка и двамата, защото бяхме срамежливи, започнахме да си пишем, после се видяхме по скайп и после се срещнахме и така вече сме заедно повече от 2 години и си сме щастливи заедно, 90% може би от тези сайтове са загорели лапета, педофили или к*рви, които единствено търсят единствено секс /или секс чат/, а не сериозна връзка, но има и 10%, които са свестни хора и които са се регистрирали за да намерят сериозен човек до себе си-обикновено нямат снимки, защото са срамежливи, но то като започнеш да си пишеш с човека и разбираш какъв е, усеща се просто, може би момичетата са по наивни и лесно се доверяват, но доста често после могат да те изнудват дори ако им споделиш прекалено много информация за теб или някви снимки, тези хора умеят да се преструват много добре и да постигнат целта си, дори в тези сайтове има и мъже, които се занимават с проституция и изнасят момичета извън България, всеки може да сложи фалшива снимка и да излъже, но лесно може да се провери например по скайп с камера или нещо такова...и на мен не ми се вярваше, че мога да се запозная с момиче свястно в подобен сайт, пълен с перверзници, но се случи-както да е този сайт вече не съществува и така е по-добре според мен, но има още много такива и е пълно с лоши хора, които искат да навредят на невинни момичета

NomNomNom
01-09-2015, 09:51
искам да чуя тези два-три въпроса
витошка ? сериозно..?

Кво, там е фрашкано с хора през деня, после може да се разходите до към народния.
И за двата - три въпроса - кво работиш и къде - и съм разпитала до 1-2 дни дали лъже или не.

102
01-09-2015, 09:53
и ако не лъже и разбере кво си правила ?

102
01-09-2015, 09:58
Защото например ако считаш онзи от самолета за опасен че ти помнил името около 2 месеца,аз ти го помня от времето,когато те поздравявах с онази песен на Евита-Ева да не съм,когато влизахме в разни люти спорове с теб например :D

е то по тая логика паметливите са ебати изродите
се пак запомняш човека /този от интернет/ с нещо
например аз за NomNomNom помня че имаше много яка татуировка и че веднъж ме разсмя с коментар че ниските мъже излъчват сила
за теб не искам да коментирам но определено те помня с отделни неща от твои постове
иако изверк сам

NomNomNom
01-09-2015, 10:00
и ако не лъже и разбере кво си правила ?
Какво съм правила , разпитала съм дали съществува ?
Че разбира се, че го правя, не стои и на въпрос, някой ако има проблеми, да се спасява.

Както казах, не обичам съмнителни типове.

102
01-09-2015, 10:01
аз мислех че защитавате личното пространство
заблудил съм се

NomNomNom
01-09-2015, 10:01
а татуировка и че веднъж ме разсмя с коментар че ниските мъже излъчват сила

Била съм млада, и явно съм имала един бивш шеф преди, бахти дзвера , иначе кинт и 60 :D
Бивш като бивш шеф, не като нещо повече *

Niakoitam
01-09-2015, 10:13
е то по тая логика паметливите са ебати изродите
се пак запомняш човека /този от интернет/ с нещо
например аз за NomNomNom помня че имаше много яка татуировка и че веднъж ме разсмя с коментар че ниските мъже излъчват сила
за теб не искам да коментирам но определено те помня с отделни неща от твои постове
иако изверк сам

Аз пък за Номката помня как беше за легализирането на тревата и че май поне преди беше би сексуална. :D

102
01-09-2015, 10:15
била е млада

NomNomNom
01-09-2015, 10:16
Аз пък за Номката помня как беше за легализирането на тревата и че май поне преди беше би сексуална. :D

- Все още за, макар че и преди, и сега, не пуша ( в гимназията подпушвах социално ) - просто хората, повръщащи от алкохол, са грозна гледка :D
- вече не чак толкова би .. да речем, че с процеса на осъзнаване на причината, следствието започва да отшумява. :D

102
01-09-2015, 10:18
явно все още е млада

Niakoitam
01-09-2015, 10:34
- Все още за, макар че и преди, и сега, не пуша ( в гимназията подпушвах социално ) - просто хората, повръщащи от алкохол, са грозна гледка :D
- вече не чак толкова би .. да речем, че с процеса на осъзнаване на причината, следствието започва да отшумява. :D

Е то зависи от гледната точка.Пияната жена може да е едновременно и смешна и забавна гледка.Зависи докъде е стигнала и зависи от границата на възприемащият. Аз съм си малко сеирджийче пък и обичам да не си пия сам така че за мен е бая голяма :D
А би. За мен би при жени е готино,защото ме кефят лесбийките.Какво по-хубаво,когато допускат и мъже до себе си.Обаче би при мъжете си ми изглежда леко като чистат педерастия. :D

SpiritInBlack
01-09-2015, 18:13
Заглавието обещаваше какво следва, но това беше просто уоу.

Нетът е ок, доколкото може да попаднеш на хора, на които иначе не би попаднал ( в добрия смисъл обаче ). Интернет връзките са безсмислени за мен, дори и като продължение на истинска такава. Нищо страшно не е станало, нека ти бъде обица на ухото.

betiitu
01-09-2015, 21:14
Заглавието обещаваше какво следва, но това беше просто уоу.

Нетът е ок, доколкото може да попаднеш на хора, на които иначе не би попаднал ( в добрия смисъл обаче ). Интернет връзките са безсмислени за мен, дори и като продължение на истинска такава. Нищо страшно не е станало, нека ти бъде обица на ухото.
Със сигурност ще ми бъде :)