PDA

View Full Version : Да се разпиша и аз

DanzkA
01-08-2015, 17:18
Здравейте,нека и аз да споделя моя проблем.На 14год съм (момче :Д) и гледам тука 2/3 теми има със моя проблем.
Ето го и проблема ми....
Тука от 1/2 седмици постоянно ми се прави секс възбуждам се много бързо.Ето вчера едно момиче ми седна в краката и ми стана веднага,дори само да прегърна момиче или да ме прегърне ми става....дори само за мисълта какво ще правим се възбуждам страшно много.Постоянно заглеждам какички,абе яко ме тресе побертета,НО от 2/3 дни започна да ми става на всичко,искам да кажа че бях видял една снимка на голи мъже как правят **** и ми стана..... но не чувствам някакво привличане от вътре,само се възбуждам.Видях и няква снимка на Азис (разголен и си е завил задника) и ми стана като гледам дупето ама като се сетя и видя и ми пада веднага.Въпроса ми е какво става,от побертета ли се получават тия неща.Доста хора ми казаха че побертета ги прави тия работи и така ще бъде и ще има доста объркващи такива работи.
Пак казвам възбуждам се от момичета не само сексуално а просто ме привличат те,но ми става на всичко.....

Milkaa
01-08-2015, 19:02
Няма за какво да се тревожиш просто побертет

Little Monster
01-08-2015, 19:18
Не ви ли писва да пишете едно и също? Разрови се, прочети в другите такива теми.

LG (life is good)
01-08-2015, 19:21
кво има да се разписваш, не ти ли стигна да прочетеш другите теми, нещо по- различно ли искаш да чуеш? Какво искаш да чуеш, че си извратен недорасляк?

I love Music
01-08-2015, 20:56
Ако не ти става тогава е проблем! Радвай се е ти става