Влез

View Full Version : Сексуално привличане.. и още нещо!

true_story
01-09-2015, 05:01
Привет на всички!

Не бих казал проблем, просто ще споделя нещо, което няма къде другаде или на кой да кажа, не че ще ми олекне, но все пак.Та от няколко години ме привлича едно момиче, с което учихме в едно училище, още тогава изпитвах нещо към нея, но си имах приятелка и не исках да прецакам нещата и да нараня човека с когото съм заради хормона.Но след 4 годишна връзка разбрах, че приятелката ми е спала с друг и е продължавала да бъде с мен и да ме лъже..както и да е вече не сме заедно разделихме се съвсем цивилизовано, без скандали, без омраза.Но привличането към другото момиче си остана вече след толкова много години.. тя ми е супер добра приятелка излизаме си заедно, чуваме се редовно, осъзнавам, че явно това не е хормон и не просто желание за секс, има и нещо повече.На няколко пъти щях да и кажа в очите какво мисля, след като ми зададе въпроса - "Винаги съм се чудила, какво мислиш за мен?", отговорих и, че за мен тя е един страхотен човек, който много ценя и може да разчита на мен винаги, за всичко.Проблем и дилема пред които се изправям, е това, че тя вече си има приятел, не е онова свободно момиче, което можеше да бъде мое ако бях действал .. проблем също е, че познавам момчето, помагал съм му да взима изпити в университета и той много ме уважава.Тя ми споделя като на приятел, че понякога не е щастлива, карат се за глупости, вече сме на по 21 години, а той мислил и действал като 14 15 годишен.. понякога се вижда с него, понякога не, много такива разговори сме водили, но нещо се бунтува в мен.. Не съм такъв тип момчета, на които не им пука а чувствата на другите, мисля за това как той би се почувствал ако някой му открадне гаджето или по споко как аз бих се почувствал ако някой стори това с мен и то приятел.Чувствам се ужасно, дефакто аз обичам това момиче, не е желание за секс, искам да я направя щастлива, защото тя заслужава да бъде най-щастливото момиче на света, но уважението към момчето ме спира да действам, като примка която ме стяга всяка вечер преди да заспя.Все пак понякога преди всичко трябва да бъдем хора и да мислим за това как другите биха се почувствали, всичките ми приятели ме съветват "давай брат , изчукай ся бля бля ", но не аз не съм такъв тип момче .. просто не мога .. не съм в ред аз, че мисля така или света ни вече е толкова объркан , че сред простаците че чувствам не на място и това да си нормален и да мислиш за другите не е редно. Объркан съм. Искам просто да споделя с непознати хора, хора, които са някъде далеч и не им пука за това, и просто биха оставили мнението си по- долу. Лек и спорен ден желая на всички прочели това а и не само :)

scania1
01-09-2015, 13:42
Сподели, и какво чувстваш към нея но този разговор да си остане между вас и да не разбира нейния приятел ! Така хем ще ти олекне, хем тя ще знае какво чувстваш ти към нея ! Успех :)

tulipan
01-15-2015, 19:28
Кажи й за чувствата си.Ако бях на нейно място бих ти казала дали имам чувства към теб.Живота е един.

ALEKTRA
01-15-2015, 20:04
Аз не просто оставям мнението си по-долу ,ами и ще ти го дам от сърце :)
Когато останете отново насаме ,я накарай да ти зададе въпроса отново -Какво мислиш за нея?!Когато го направи просто й кажи ,че мислиш ,че е най-страхотната ЖЕНА на земята и всеки ,които е до нея трябва да знае какво безценно съкровище си има .Не изпадай в романтични излияния ,просто й кажи това ! Очите й след това изречение (или подобно-твое си) ще ти кажат ,какво точно е почувствала и дали в нея се е отприщила емоцията ,която искаш да се отприщи .Ако разгадаеш добре погледа й ,можеш да я целунеш или просто да й се усмихнеш и да смениш темата ,но изчакай малко ,за да прояви реакция :)
ВАЖНО:
1.Когато решиш да го направиш избери подходящ момент и спокойно неангажиращо място ,където да сте само двамата .Може в тях ,във вас ,но не и някое романтично място ,просто да е неангажиращо и спокойно .
2.Бъди спокоен ,не бъди нервен ,защото още преди да я попиташ ,тя вече ще знае за какво иде реч .Някъде измежду шегите и смеха, й задай въпроса .Изключително важно е и тя да бъде спокойна.
3.Независимо какво ще се случи ,си длъжен да предприемеш тази крачка ,защото или ще продължаваш да се измъчваш като я гледаш в прегръдките на друг или цял живот ще съжаляваш ,че не си събрал смелост да покажеш чувствата си на някой ,който обичаш .
Като цяло ,ако бях по-малка ,може би щях да ти кажа да не го правиш ,защото ще постъпиш подло спрямо момчето ,но сега бих те посъветвала ,просто да последваш сърцето си ,защото това ,която можеш да изгубиш ,не е нищо пред това ,което можеш да спечелиш ! Ако не го направиш ще съжаляваш ,както съжаляваш и сега ,защото не си проявил смелост по-рано ,а чувството е не задоволяващо нали :) Успех !