Влез

View Full Version : За който иска да изслуша

kuciqvulkk
01-10-2015, 02:43
Здравейте искам да ви помоля за съвет, не мислех,че ще прибягам някога отново до форум във който да споделя нещо от живота си,но ето,че и този момент дойде.Таа.. Запознах се със едно момиче 5 дена след като тя се беше разделила със бившият си приятел със който е имала 2 годишна връзка и също така и е първият интимен партнъор.Илязохме за пръв път двамата и се очудих колко ми е приятно със нея не просто защото е красива,а заради човекът който е и още от началото си говорихме и ми сподели,че и е огромна каша във главата понеже преди 5 дена се е разделила със него,а вече и е приятно и се усмихва със друг (мен).Ок дотук,казах и че и давам всичкото време на света да реши кога е готова за връзка и дали иска тя да е със мен,на петата ни среща се целунахме което не ми се беше случвало досега да излизам със момиче пет пъти и чак на петият да се целунем и след което като се разделихме си казвахме как се усмихваме сами и тя е седнала най-отзаде във рейса за да може да не я гледат хората,че се усмихва сама,със течение на времето я запознах със майка ми и брат ми,на 25 (Коледа) правихме секс и през това време ми говореше и пишеше адски мило и добричко и само мили работи относно нас,но дойде един ден във който ми каза,че има нужда да е сама и че съжелява,че е постъпила така и е започнала нещо което неможе да продължи на този етап,защото не е готова за връзка и от там нататък почна да се държи хипер студено вече не се виждаме и преди няколко часа до едно кафенце ме прегърна във гръб и си поговирхме относно това и ми сподели,че се чувства много долно защото не заслужавам това и че и е гадно,че ме е наранила,също така ми каза,че когато и казвам,че и липсвам и т.н и става отново гадно защото незнае какво да отговори при което и казах,че не го казвам за да получа отговор,а просто за да го знае..Незнае дали след време ще сме заедно и дали ще развие силни чувства към мен просто ми каза,че сега не е моментът,но може би ми се връща задето съм ги наранявал 1-2 момиченца,та кармата е кофти нещо да..Другото което ми каза беше,че се радва на факта,че сме запазили приятелството си и преди всичко то е най-важно и си е така една връзка няма как да се изгради без да има приятелство първо.. та може би нямате съвет може би просто трябва да изчакам,исках да ви споделя благодаря за вниманието на този който прочете текста дотук! :)

П.С:Извинявам се за правописните грешки,ще се оправдая със това,че е 05:33 сутринта.:D

MsLostTreasure
01-10-2015, 17:17
Интересна история, но моето мнение определено няма да ти хареса.. ноо все пак съм тук не за да съм мила а за да изявя виждането си по въпроса. За едно момиче, "първия й" е много важен човек, може и да не разбираш защо, поради самия факт, че си момче. Той един вид й показва един нов свят и за нея той е може би най-специалния човек. Доста хора казват, че когато остарееш, не втория, не третия, не десетия, а само първия ще си спомняш. Преминала съм през същото нещо и горе долу знам какво е имало впредвид момичето, когато ти е казало, че е мого объркана и й трябва време. Когато приключиш такава дълга връзка и то с толкова важен за теб човек се чувсташ еидн вид доста празен и самотен, което те кара да потърсиш отново такова красиво изживяване и такива красиви мигове, но с друг човек. Излязла е с теб, не отричам, че наистина й е било хубаво, но след време го е приела като грешка и е съжалила, защото според мен е била наранена и е търсела същото нещо, което е изживяла с бившия си, но у друг човек. Смятам, че това че те е оставила е било за твое добро и постъпила правилно, явно че след време е осъзнала че няма смисъл да наранява някого, заради собствените си грешки. Всичко това е лично мое мнение, може да не се съгласиш и да ти звучи грешно, нямам нищо против ! :) Но от сега нататък няма смисъл дори и да ти го давам този съвет, би трябвало ти сам да го знаеш, не се занимавай с момичета, които току що са приключили връзка с първия си :D няма по-объркани от тях ! Успех

xXxPETYAxXx
01-10-2015, 17:30
Прекалено скоро е приключила предишната ѝ връзка просто. Няма какво да направиш за момента, можеш само да си запазиш приятелските отношения с нея.

mm28
01-10-2015, 19:35
Темата се е изчерпала с поста на MsLostTreasure...такива са жените пич, свиквай.

kuciqvulkk
01-11-2015, 03:54
Благодаря ви за вниманието, напълно съгласен съм със вас MsLostTreasure и xXxPETYAxXx и да това което исках да чуя и да се уверя е факт.Със лекота темата може да бъде заключена или изпратена някъде там.. :D

Little Monster
01-11-2015, 07:28
Трябва да изчакаш още време, докато момичето е готово за нова връзка. Както казаха вече, първият интимен партньор е много важна личност в живота на всяко момиче, а и щом е била с него цели 2 години, няма как за 5 дни чувствата и да отминат напълно. Просто изчакай :)

per-dead
01-11-2015, 10:55
Трябва да изчакаш още време, докато момичето е готово за нова връзка. Както казаха вече, първият интимен партньор е много важна личност в живота на всяко момиче, а и щом е била с него цели 2 години, няма как за 5 дни чувствата и да отминат напълно. Просто изчакай :)

По принцип си права, но има и някои изключения.

Seattle
01-11-2015, 23:36
От чакане файда няма.