Влез

View Full Version : Антиперспирант Rexona

engine_crankshaft
01-11-2015, 13:02
Здравейте! :) Аз съм момче на 16 години и вече от доста време използвам Антиперспирант Rexona против изпотяване, защото според мен тя е най - ефикасна, но това е отделен въпрос и въпрос на личен избор.
Първия ми въпрос е:
Кога е най - добре да се слага? Четох, че е добре да се слага след взимане на душ, още преди тялото да се е изпотило. Също така, може и като се изкъпеш вечер, да не се слага веднага, а чак на сутринта.
Другия ми въпрос е:
По, колко се слага? Защото аз слагам по много и ми се омазват блузите и не само това. Блузите се перат, обаче си губя и времето, според мен излишно. Моля Ви, споделете мнение, кога слагате и по колко?! Благодаря Ви предварително! :)

galen_plamen
01-11-2015, 13:27
ефектът разбира се е най-качествен след измиване, защото кожата е чиста и няма бактерии, които са виновни за ... А от вечерта до сутринта ще се загуби това състояние на кожата, но пак ефекта на Rexona ще е добър.
Rexona е наистина много качествен продукт и всички го знаят. А ти сама разбираш, че не е нужно да се слага чак толкова много, че да се омажеш така. Едно кратко пръскане, или 3 минавания със сухият стик може би е достатъчно.

engine_crankshaft
01-11-2015, 14:00
Много Ви благодаря! :)

duparinka
01-29-2015, 20:13
Мога да препоръчам един продукт, който : Не съдържа алуминиеви соли. Не оставя петна по дрехите.
Може да се използва непосредствено след измиване на подмишниците и депилиране, при интерес пишете на Лс.