Влез

View Full Version : Главозамайващи въпроси

NJ
01-11-2015, 17:33
Аз винаги съм била човек, който е искал да промени света по някакъв начин. Какъв никога не открих точно, но сега нещата се поразмазаха и потънах в дупка. Отидох на работа на 25 и 26 декември( лятната ми работа) и се почна депресията. На човек и огромни мечти за промяна и успехи, му се налага да се примири с факта, че най-вероятно ще е банкер по професия и ще трябва кротко да си живурка. Тогава видях и един статус: Разочарованието е като дребна шарка, трябв ад апреминеш през него още докато си млад.
Така ли е наистина? Толкова ли е гадна действителността? Едно скучно ежедневие и това е. Оттогава вече не съм онази дама убедена,че трябва да гони кариера и трябва да е самостоятелна. Станах смирена( въпреки че още се раздирам отвътре, но вече по смирено) Искам семейство, за да живуркам без мечти. Ама това може ли да е приемливо ? Не знам. Какво беше вашето първо разочарование от действителността?

DisappointedDreamer
01-11-2015, 17:51
Мисля, че представата ти за 'успех' и 'щастие' е прекалено праволинейна.

kalpazanka
01-11-2015, 18:07
Животът е такъв, какъвто си го направиш!

haritov
01-11-2015, 21:03
Аз винаги съм била човек, който е искал да промени света по някакъв начин. Какъв никога не открих точно, но сега нещата се поразмазаха и потънах в дупка. Отидох на работа на 25 и 26 декември( лятната ми работа) и се почна депресията. На човек и огромни мечти за промяна и успехи, му се налага да се примири с факта, че най-вероятно ще е банкер по професия и ще трябва кротко да си живурка. Тогава видях и един статус: Разочарованието е като дребна шарка, трябв ад апреминеш през него още докато си млад.
Така ли е наистина? Толкова ли е гадна действителността? Едно скучно ежедневие и това е. Оттогава вече не съм онази дама убедена,че трябва да гони кариера и трябва да е самостоятелна. Станах смирена( въпреки че още се раздирам отвътре, но вече по смирено) Искам семейство, за да живуркам без мечти. Ама това може ли да е приемливо ? Не знам. Какво беше вашето първо разочарование от действителността?
при мен беше жестокоста на хората но това не значи че съм я приел

щастието не е нещо материално нещо като власт или уважение било то и кариера не си мисли че като ги постигнеш ще си щастлива
ако говориш за пари те са средство за живот също като водата не ти купуват любов или здраве
понякога просто виж как някои неща те карат да се усмихнеш бас ловя че не са едно или две
било то някой виц среща с приятел или просто приятен разговор и тн сега си представи живота без тях
сега можеш да определиш колко си нещастна или щастлива ето тези дребни неща са щастието
мисля че си здрава нахранена облечена млада и живота е пред теб а живота носи много вълнения и изненади
ще има моменти в които няма да спиш и такива които ще искаш да не свършват

просто се радвай на дребните неща

мен лично слоновете не ме хапят но комарите са ужасни

Seattle
01-12-2015, 00:39
Защо имам чувството че си нямаш приятел който да те ядосва постоянно?
Ежедневието е гадно нещо, но от него няма бягане, трябват пари за всичко тия дни. Номера е да си го разнообразяваш от време на време. Събота и неделя са си твои, ако не друго то излез пий 1 кафе с приятели. Покани ги вечерта на гости- хапване, пийване, лаф муабет. А, и още нещо: може би трябва да си намериш хоби ;)

Харитов, за комарите има решение, за слона обаче... :D

anonymous990763
01-24-2015, 20:09
Търси приключение в живота, направи си екскурзия, запиши се на някакъв курс. Това ще те разведри :)