View Full Version : аборт Варна
Здравейте въпросът ми е къде в BаpНа Moжe да се наnрави аборт Koлкo ще струва и Колко време ще oтнеме цЯла ПроЦедуpа проблем Ли е че момичето HЯма Haвърне на 18 a родителите и не са в Бг
Това ли е на мода сега? Замислям се и аз вече за аборт.
проблем е да
иначе се обърнете към личния лекар
kotencete954
01-11-2015, 21:33
Здравей,на мен ми предстои аборт,надявам се да съм ти полезна.Доколкото съм запозната процедурата трае не повече от час.Не може да направи аборт без съгласие на родител,но с повече парички (250-300)предполагам може да намерите кадърен доктор,който да си затвори очите.Другия вариант ,сигурно го знаете -на черно,но не е за предпочитанe ,тъй като крие много рискове.Сподели на колко е приятелката ти и в коя седмица е :)
baby_baby
01-11-2015, 21:54
обърни си към личния ти лекар той ще ти каже всичко
kaRamella
01-11-2015, 23:42
Първо отидете при личният и лекар и вземете направление за гинеколог. Гинеколога ще определи в коя седмица е момичето и ще ви каже възможен ли е аборт. Попринцип под 18 е трудно без родител, но след като не са в България сигурно има някаква надежда да се извърши операцията. Пригответе си от 100 до 300лв.
Здравей,на мен ми предстои аборт,надявам се да съм ти полезна.Доколкото съм запозната процедурата трае не повече от час.Не може да направи аборт без съгласие на родител,но с повече парички (250-300)предполагам може да намерите кадърен доктор,който да си затвори очите.Другия вариант ,сигурно го знаете -на черно,но не е за предпочитани тъй като крие много рискове.Сподели на колко е приятелката ти и в коя седмица е :)
да но разбрах че след това ще е отпаднала няма да има сили да върви и ще трябва да лежи 24ч. което също е проблем защото роднините с който живее ще разберат а това не трябва да става.
в 3 седмица е но докато се сдобия с парите ще стане в 5-6 седмица
момичето е на 14г.
има ли вариант за хапче,инжекция ? или някой да ми каже надежден вариант за спонтанен ще съм ви много благодарен
kotencete954
01-12-2015, 06:02
да но разбрах че след това ще е отпаднала няма да има сили да върви и ще трябва да лежи 24ч. което също е проблем защото роднините с който живее ще разберат а това не трябва да става.
в 3 седмица е но докато се сдобия с парите ще стане в 5-6 седмица
момичето е на 14г.
има ли вариант за хапче,инжекция ? или някой да ми каже надежден вариант за спонтанен ще съм ви много благодарен
Не се притеснявай за болката,чувала съм,че е като при менструация,не е ли вариант да го направите в петък(така няма да и се налага да отсъства от училище и ще може да си полежи).
Съмнявам се да е в трета седмица,в трета евентуално настъпва имплантиране, трудно се улавя бременност и в четвърта (аз разбрах в 5седмица+6дни).Сигурен ли си в смятането ? Кога и е бил последния цикъл?
Не става с хапче-в България не се практикува.За инжекция не съм чувала.Забрави "за надежден вариант за спонтанен"в къщи -опасно е ,вероятно ще има услужнения.
kaRamella
01-12-2015, 11:53
Ако не можете да съберете парите наистина трябва да се обърнете към хората с които живее момичето,докато не е станало късно . В 5-6седмица също може да направи аборт,но закъснеете ли до 12седмица и Господ да слезе няма кой легално да се реши да направи операцията.
Не се притеснявай за болката,чувала съм,че е като при менструация,не е ли вариант да го направите в петък(така няма да и се налага да отсъства от училище и ще може да си полежи).
Съмнявам се да е в трета седмица,в трета евентуално настъпва имплантиране, трудно се улавя бременност и в четвърта (аз разбрах в 5седмица+6дни).Сигурен ли си в смятането ? Кога и е бил последния цикъл?
Не става с хапче-в България не се практикува.За инжекция не съм чувала.Забрави "за надежден вариант за спонтанен"в къщи -опасно е ,вероятно ще има услужнения.
последният цикъл е бил на 12.12.2014 и продалжил до 16.12.2014
Абортът с хапче (т. нар. химически) не е разрешен в България. Отидете на гинеколог, за да определи в коя седмица е и дали бременността не е извънматочна. След това той ще ви обясни всичко за аборта. Принципно няма нужда да лежи в болница, може да си тръгне малко след като се събуди от упойката. Няма да я боли кой знае колко, може да се чувства отпаднала няколко дни. Иначе това, че няма 18 може да се окаже, че е проблем, когато и двамата родители са в чужбина, би следвало тя да има настойник тук. Той трябва да подпише, че е съгласен с аборта и е запознат с възможните последствия.
kotencete954
01-12-2015, 18:11
последният цикъл е бил на 12.12.2014 и продалжил до 16.12.2014
Здравей,потвърдена ли е бременността с тест?На колко дни и идва?Вероятно е в 4г.с+3,ако е бременна ,разбира се.;-)
kalpazanka
01-12-2015, 18:14
http://www.bebeimama.com/kalendar-na-bremennosta
Момичето е в пета седмица по мои груби сметки. Време да се почесвате и маете няма!
Време да се почесвате и маете няма!
Чакай ся, да съберат парите хората... :D
проблема е решен благодаря на всички за съдействието и информацията
kotencete954
01-16-2015, 11:07
Здравей,дойде ли и или аборт правихте? :?
Един мой приятел преди години имаше подобен проблем, един дядо му казал за я "оперка" в задния двор може да и дойде - така и станало. Може да е случайност или съвпадение, но важен е крайния резултат...
kalpazanka
01-17-2015, 12:20
Ако случката е действителна, то бременността е била обречена и без да *оперкат* момичето в задния двор. Щяла е да се прекъсне спонтанно без външни въздействия.