Влез

View Full Version : аборт Варна

rekards
01-11-2015, 19:10
Здравейте въпросът ми е къде в BаpНа Moжe да се наnрави аборт Koлкo ще струва и Колко време ще oтнеме цЯла ПроЦедуpа проблем Ли е че момичето HЯма Haвърне на 18 a родителите и не са в Бг

GLaDOS
01-11-2015, 20:55
Това ли е на мода сега? Замислям се и аз вече за аборт.

haritov
01-11-2015, 21:06
проблем е да

иначе се обърнете към личния лекар

kotencete954
01-11-2015, 21:33
Здравей,на мен ми предстои аборт,надявам се да съм ти полезна.Доколкото съм запозната процедурата трае не повече от час.Не може да направи аборт без съгласие на родител,но с повече парички (250-300)предполагам може да намерите кадърен доктор,който да си затвори очите.Другия вариант ,сигурно го знаете -на черно,но не е за предпочитанe ,тъй като крие много рискове.Сподели на колко е приятелката ти и в коя седмица е :)

baby_baby
01-11-2015, 21:54
обърни си към личния ти лекар той ще ти каже всичко

kaRamella
01-11-2015, 23:42
Първо отидете при личният и лекар и вземете направление за гинеколог. Гинеколога ще определи в коя седмица е момичето и ще ви каже възможен ли е аборт. Попринцип под 18 е трудно без родител, но след като не са в България сигурно има някаква надежда да се извърши операцията. Пригответе си от 100 до 300лв.

rekards
01-12-2015, 00:23
Здравей,на мен ми предстои аборт,надявам се да съм ти полезна.Доколкото съм запозната процедурата трае не повече от час.Не може да направи аборт без съгласие на родител,но с повече парички (250-300)предполагам може да намерите кадърен доктор,който да си затвори очите.Другия вариант ,сигурно го знаете -на черно,но не е за предпочитани тъй като крие много рискове.Сподели на колко е приятелката ти и в коя седмица е :)

да но разбрах че след това ще е отпаднала няма да има сили да върви и ще трябва да лежи 24ч. което също е проблем защото роднините с който живее ще разберат а това не трябва да става.
в 3 седмица е но докато се сдобия с парите ще стане в 5-6 седмица
момичето е на 14г.
има ли вариант за хапче,инжекция ? или някой да ми каже надежден вариант за спонтанен ще съм ви много благодарен

kotencete954
01-12-2015, 06:02
да но разбрах че след това ще е отпаднала няма да има сили да върви и ще трябва да лежи 24ч. което също е проблем защото роднините с който живее ще разберат а това не трябва да става.
в 3 седмица е но докато се сдобия с парите ще стане в 5-6 седмица
момичето е на 14г.
има ли вариант за хапче,инжекция ? или някой да ми каже надежден вариант за спонтанен ще съм ви много благодарен
Не се притеснявай за болката,чувала съм,че е като при менструация,не е ли вариант да го направите в петък(така няма да и се налага да отсъства от училище и ще може да си полежи).
Съмнявам се да е в трета седмица,в трета евентуално настъпва имплантиране, трудно се улавя бременност и в четвърта (аз разбрах в 5седмица+6дни).Сигурен ли си в смятането ? Кога и е бил последния цикъл?
Не става с хапче-в България не се практикува.За инжекция не съм чувала.Забрави "за надежден вариант за спонтанен"в къщи -опасно е ,вероятно ще има услужнения.

kaRamella
01-12-2015, 11:53
Ако не можете да съберете парите наистина трябва да се обърнете към хората с които живее момичето,докато не е станало късно . В 5-6седмица също може да направи аборт,но закъснеете ли до 12седмица и Господ да слезе няма кой легално да се реши да направи операцията.

rekards
01-12-2015, 13:56
Не се притеснявай за болката,чувала съм,че е като при менструация,не е ли вариант да го направите в петък(така няма да и се налага да отсъства от училище и ще може да си полежи).
Съмнявам се да е в трета седмица,в трета евентуално настъпва имплантиране, трудно се улавя бременност и в четвърта (аз разбрах в 5седмица+6дни).Сигурен ли си в смятането ? Кога и е бил последния цикъл?
Не става с хапче-в България не се практикува.За инжекция не съм чувала.Забрави "за надежден вариант за спонтанен"в къщи -опасно е ,вероятно ще има услужнения.

последният цикъл е бил на 12.12.2014 и продалжил до 16.12.2014

marilyn
01-12-2015, 15:43
Абортът с хапче (т. нар. химически) не е разрешен в България. Отидете на гинеколог, за да определи в коя седмица е и дали бременността не е извънматочна. След това той ще ви обясни всичко за аборта. Принципно няма нужда да лежи в болница, може да си тръгне малко след като се събуди от упойката. Няма да я боли кой знае колко, може да се чувства отпаднала няколко дни. Иначе това, че няма 18 може да се окаже, че е проблем, когато и двамата родители са в чужбина, би следвало тя да има настойник тук. Той трябва да подпише, че е съгласен с аборта и е запознат с възможните последствия.

kotencete954
01-12-2015, 18:11
последният цикъл е бил на 12.12.2014 и продалжил до 16.12.2014

Здравей,потвърдена ли е бременността с тест?На колко дни и идва?Вероятно е в 4г.с+3,ако е бременна ,разбира се.;-)

kalpazanka
01-12-2015, 18:14
http://www.bebeimama.com/kalendar-na-bremennosta
Момичето е в пета седмица по мои груби сметки. Време да се почесвате и маете няма!

marilyn
01-12-2015, 18:22
Време да се почесвате и маете няма!
Чакай ся, да съберат парите хората... :D

rekards
01-15-2015, 17:20
проблема е решен благодаря на всички за съдействието и информацията

kotencete954
01-16-2015, 11:07
Здравей,дойде ли и или аборт правихте? :?

shik69
01-17-2015, 12:16
Един мой приятел преди години имаше подобен проблем, един дядо му казал за я "оперка" в задния двор може да и дойде - така и станало. Може да е случайност или съвпадение, но важен е крайния резултат...

kalpazanka
01-17-2015, 12:20
Ако случката е действителна, то бременността е била обречена и без да *оперкат* момичето в задния двор. Щяла е да се прекъсне спонтанно без външни въздействия.