View Full Version : Пица...торта
Привет на всички!Днес докато се ровех из Интернет,попаднах на една много апетитна снимка,пица-торта.
Разгледах рецепта за такава пица...торта,и реших,освен да Ви споделя тази(нова) идейка за нещо вкусно тази вечер,да Ви попитам дали сте правили такава пица?
Понеже знаем,че всеки обича пица.
Ако сте я приготвяли,с какво мнение останахте?
:) Лек ден.
prosto_chovek
01-12-2015, 10:01
Не всеки обича пица* (аз лично само определени видове).
Пицетортата ми звучи като разновидност на палачинковата, само че с по - твърд и тестян блат. Което не звучи лошо, ама ще да е доста тежичко. :)
Dagichka
01-12-2015, 10:26
http://assets.nydailynews.com/polopoly_fs/1.1761454!/img/httpImage/image.jpg_gen/derivatives/article_970/pizza-cake.jpg това ми се струва отвратително и не виждам какъв е смисъла да изядеш дефакто 6 парчета пица едно върху друго, уж като 'торта'
galen_plamen
01-12-2015, 10:48
И за мен тази идея е неприятна.
А и много тесто ще се изяде, като във вътрешността от доматите ще остане доста влажно
kaRamella
01-12-2015, 11:48
Това е глупаво, а и хората са измислили лазанята.
защо сте такива хейтъри. човека иска да си направи, а вие само негативни коментари пускате. Ще го откажете. Аз те подкрепям не ги слушай. Като направиш после кажи дали е станала хубава.
Струва ми се,че лазанята ще е много по-далеч от тази пица-торта.
Също така ми е ясно,че ще замине доста тесто... но хубавите неща стават трудно.
Пък и колко често хапвате такова нещо?! ... Всичко може да стане красиво,апетитно и вкусно,само трябва да има желание и търпение.
Dagichka,не всичко което виждаш е същото на вкус ; ).И професионалните готвачи понякога готвят много гнусно изглеждащи десерти и ястия,но хората казват че не са яли нещо по-вкусно.(давам пример)
Благодаря че има и хора които ме подкрепят : )
Dagichka
01-13-2015, 18:10
да те подкрепяме за какво? нито ти си го измислил тва, нито нищо :Д ако искаш да си го направиш окей, правиш и ядеш, кви са тия размисли и страсти все едно е кой знае каква философия.
И на мен не ми се струва много добра идея. ИЗглежда вкусно, като го видя ми се дояжда, ама как ще изям няколко парчета пица едно върху друго?
Иначе щом ти харесва идеята, направи си, но може да имаш проблем с печеното. Стават явно доста слоевете и може да не се изпече добре отвътре.
vikincetuu
01-15-2015, 11:37
Странно е, но пък е идейно. Не бъдете толкова тесногръди.. защо да не е нещо по-различно..
И на мен не ми се струва много добра идея. ИЗглежда вкусно, като го видя ми се дояжда, ама как ще изям няколко парчета пица едно върху друго?
Ako si kato mene nqma da ima6 problemi da gi izqde6 ;)
Ako si kato mene nqma da ima6 problemi da gi izqde6 ;)
Точно ;Д
Направих,даже два пъти .... и се получи много добре (МММ).С печенето проблем нямах,което е страхотно(йей).Не я направих от много слоеве.Поръсих я добре с подправки и ухаеше прекрасно ... В крайна сметка излезе доста вкусна.
Пробвайте един ден,ако идеята за такава пица ви допада ;) Вкусничко е.
chupachups
01-23-2015, 11:26
Другия вариант е да изпечеш 3-4-5-6 малки пици, като се стараеш да са s еднакъв размер и форма, посlе като се изпекът ги слагаш една върху друга и ето ти пицо-торта :D