PDA

View Full Version : Използва ли ме

Victorria69
01-13-2015, 12:55
Миналата година едно момче се премести в класа ми. Запознахме се и бързо станахме приятели. Излизахме постоянно. Беше много забавен и се държеше много мило и аз започнах да го харесвам.. След това се скарахме. и се отчуждихме. Тази година му писах. Решихме пак да излезем. Възвърнахме си приятелството и сякаш даже си засилихме връзката. Започна да ми пише всяка вечер. Изпращаше ми сърца, целувки. В училище си говорехме постоянно, той ми се усмихваше.. Веднъж с най-добрата ми приятелка, него и още едно момче бяхме у нас. И те предложиха да играем на предизвикателства. Ние се съгласихме. По едно време докато играехме той ме вдигна и ме занесе в другата стая, сложи ме на леглото легна върху мен и започна да ме обарва .. Аз се пробвах да стана, но той не ми позволи. Казах му да спре и го избутах. Той каз "Добре спирам". Оттогава постоянно се събирахме у нас. Последния път не спря да ме прегръща, да ме дърпа да сядам в него, да ляга отгоре ми и да ме обарва. Тогава реших да спра да го викам вкъщи. Преди седмици бях с една приятелка навън. Тогава го видяхме с негов приятел. Казах, че трябва да се прибирам и те двамата поискаха да ме изпратят. Аз отказах обаче те настояваха. Въпреки тва не се съгласявах и с приятелката ми тръгнахме. Двамата ни преследваха в 3 различни комплекса и накрая се отказаха. Прибрах се. Скоро с него се скарахме, защото той предложи пак да се съберем у нас или у тях, а аз му казах че само ме използва. Той започна да ми обяснява колко неща бил правел за мен и се чудеше как може да мисля че ме използва. И в нещата, които изброяваше спомена нещо от рода на ".. и освен тва обиколих цял Бургас да те изпращам, за да ти кажа нещо важно..". Миналия месец се сдобрихме. Скоро ми беше писал, че иска пак да се съберем. Казах му да намери друго момиче. Той каза, че искал само мен. Питах го защо. Той вика "Ти знаеш защо". Казах му че не знам и той каза че щял да ми каже др път. Преди няколко дни негов приятел каза "Мм той мислеше да ти предлага ваканцията ама аз му казах първо да се съберем да играем шише и след това".. Утре ще играем. И се чудя дали ще ми предлага и ако го направи дали ще е за да ме използва като секс кукла?

TheDeath
01-13-2015, 13:23
Ми мацка, за какво да те използва? Ти да не мислиш, че брак ще ти предлага? Естествено, първо целувки, после обарване и накрая секс :) Ти какво очакваш от една връзка на хора в даскало? Сватба, деца, да си купите къща и семейна кола? Ако го харесваш - действай и това е