View Full Version : Месечния ми цикъл закъснява! Помогнете.
aniborisova77
01-13-2015, 12:59
Здравейте птърво да отбележа че съм нова във форума. Ще се радвам ако ми дадете отговор или съвет... Месечният ми цикъл закъснява с 4 дни и това много ме тревожи. По-принцип всеки месец ми идва даже по-рано с ден,два от обикновенно. Въпроса ми е до преди 2 дена пиехме със приятеля ми медикаменти ,възможно ли е да ми закъснчва от това. Дали е рано за тест,.,.Вече имаме едно детенце на 2г и не се чуствам все още готова.. Медикаментите който исползвах са "Полижинакс "вагинални таблетки и "Кондизол" за перурално приложение. Моля споделете възможно ли е от това да е.Мерси :)
Little Monster
01-14-2015, 04:42
Темата не е в правилния раздел, но е напълно възможно всичко да е заради медикаментите. За теат никога не е рано, направи си един за сигурност. Но не мисля, че си бременна.
aniborisova77
01-14-2015, 06:32
Надявам се да е от лекарствата. Защото да ми закъснява с толкова не е нормално. Но днес си направих тест "Шуърчек" който показа отрицателен резултат. Дано да не ме е подвел. Надявам сем да не съм бременна. Благодаря за мнението :)
споко, бе! за четири дни се панирала...
на мен пък зимата винаги ми закъснява и не с няколко дни...
razocharovana
01-19-2015, 21:01
Успокой се , може да ти закъснява от много работи . Настинка , стрес , тия медикаменти дето си ги приемала .. да си бременна малко се съмнявам ....