PDA

View Full Version : Гъбички??!!!

EvaLine
01-15-2015, 18:18
Извинявам се ако има вече такава тема. Синктомите се появиха при приятеля ми. Лек сърбеж.. Отиде на лекар исписа му лекарства ,както и за мен аз също да пия... Това на мен не ми прозвоча добре,наясно бях ,че е необходимо да отидем 2-мата. Испихме ги. За него за мазане,за мен вагинални таблетки и два блистера хапчета за 2-мата едни и същи. След като правихме секс него отново започна да го сърби и да се зачервява. През цялото време при мен е нямало синктоми.. Отново отиде на лекар и пак ни предписаха 1 мил. неща. Хапчета на име -"кондизол" за двамата и отново "полижинакс". сеВече ме е страх да правя секс, не знам какво да правя. Имате ли сте досег с тези коварни гъбички,какво лечение са ви предписали?

EvaLine
01-15-2015, 18:20
Извинявайте в бързината си съм малко неясна,но все пак ще се радвам ако отговорите :)

ALEKTRA
01-15-2015, 20:27
Извинявам се ,че не съм по темата ,ама как в възможно да напишеш "синктоми" и то два пъти !?!? :)

EvaLine
01-16-2015, 10:12
Ххахаха съжелявам..изкривяване. Имам един приятел ,който ми го наби в мозъка. На симптомите казва синктоми,нокти-нотки,преверзатив и още много..много лошо ми повлияват неговите изцепки :) Щом съм започнала и да пиша по същия начин. :)

TheDeath
01-16-2015, 10:51
Не знам при какъв доктор сте ходили, но е трябвало да ви спомене, че по време на лечението не е желателно да правите секс, защото ако той се е изчистил, а ти си все още носител, или обратното, пак си лепвате гъбичките взаимно....

marilyn
01-16-2015, 11:22
Пийте си хапчетата и не правете секс по време на лечението.

baby_baby
01-16-2015, 15:44
Попитай гинеколога ти да ти обясни добре

EvaLine
01-17-2015, 10:24
Не бе момичета не сме правили секс по време на лечението. Нали това казвам ,че от 2 месеца секс не сме видели. Исключението беше ,след като испихме първата серия от хапчета и това е. Но наистина при него се появии сърбеж отново ,не сме се били излекували. Лошото е ,че аз едвам го навих да отиде на лекар..обясни му на мъж... Исках да отидем 2 мата,но понеже нямаше на кого да оставим сина ни. Той заяви "аз ще отида ще ме прегледат и ще испишат лекарства и на двама ни" Един негов приятел така се бил излекувал....И аз да го слушам. Испихме първата серия зачерви му се члена отново ,и когато отиде вторият път кожния л. каза гъбична инфекция. И сега сме свършили лекарставата,ще трябва да отидем на контролен преди да водим полов живот. Лошото е че нямам личен гинеколог ,такъв от който да съм доволна и да си ходя само при него. Моля да ме посъветвате за добър гинеколог във Велико Търнов. Благодаря