Влез

View Full Version : да кажа ли на майка ми ?

alena99
01-15-2015, 19:27
Здравейте, искам да ви споделя че от няколко дни от седмица почти излизам с едно момче и един вид сега сме заедно но вечер след училище закъснявам за вкъщи и казвам на майка ми че съм с приятели на кафе или нещо подобно ... може да ви звучи странно но не споделям с майка си много много но искам да и кажа но не знам как .. на 15 съм момчето също е колкото мен нямаме проблеми просто не знам как да и кажа че си имам приятел някак си ме е страх или не знам и аз какво е но ..... :(

nepowtorima
01-15-2015, 19:48
Няма от какво да те е страх. Тя е твоя майка и дори би се зарадвала според мен. Зависи дали не е прекалено консервативна, но не мисля щом не си го споменала.
Просто отиваш и и казваш!

rumbeshkata
01-16-2015, 09:45
Какво толкова страшно може да стане...Освен това, тя ти е майка, знае че си на 15 и очаква в един момент да си имаш гадже. Просто когато останете двете й кажи и толкова.

RapExotic
01-16-2015, 15:43
Покани го на гости и и съобщете заедно.

kalpazanka
01-16-2015, 15:53
Покани го на гости и и съобщете заедно.

:lol: :lol: :lol: Представих си какъв спек ще цари :lol: :lol: :lol:

Издебни я да е в добро настроение и й сервирай новината внимателно. Почни отдалеч ;)

marilyn
01-16-2015, 17:35
Зависи каква е майка ти. Аз на моята нищо не ѝ казвах, защото никога не разбира. Е, до ден днешен е така. Ако мислиш, че ще се ядоса или нещо такова, просто си трай. Ако е от тези, които разбират, кажи ѝ, поне да знае с кой си и да не те мисли.

GuardianAngel
01-16-2015, 18:21
Не нищо неказвай,родителите трябва да разберат нещо за теб чак когато се изнасяш от вкъщи със човека които обичаш иначе много ще ти се месят и ще ти задават въпроси.Колкото по малко хората знаят за теб а ти знаеш повече за тях толкова в по добра позиция ще бъдеш винаги.^^ (съвет от личен опит,тряя си пълно каше)

teenems
01-17-2015, 12:06
Според мен трябва да знаят, защото си на 15г. и ще е добре да знаят къде ходиш,с кого си и така.