PDA

View Full Version : Сериозен проблем със секса!

damqn4o
01-16-2015, 22:41
Здравейте,

та аз и приятелката ми имаме проблем. Пробвахме да правим секс началото на лято 2014. Аз не бях девствен, а тя беше. Естествено бях много нежен и използвах лубрикант, но нея просто много я болеше. След 1час бавен секс просто престанах, защото болката и не минаваше. Нямаше кръв от скъсаната девствена ципа.

След няколко дена пробвахме отново и пак същото, и пак, и пак. Решихме да отиде на лекар. И сега почва историята :D Първата гинеколожка и намери кисти на двата яйчника, които излекува. След това и каза, че нищо и няма. Пробвахме да правим секс - отново болка. Нова гинеколожка и откри възпалена бартолинова жлеза, вагинална инфекция(вагинит) и евентуален вагинизъм. След терапия с антибиотици и вагинални ампули ,,уж" всичко и било наред. Лекарката каза, че вече всичко е отлично, освен ако не е добре скъсана ципата или просто е много тясна. Трябвало и настроение и добро овлажняване.

Отново пробвахме секс - НЕУСПЕХ... Вече не знаем какво да правим. И тя има огромно желание, а за мен е ясно. Тея лекари ме отчайват.. Пускаха и изследвания за урина и кръв, но пак нищо. Вече седми месец се опитваме... Ако някой има идея какво става моля за помощ!

П.С: Аз съм на 18, а тя на 17.

deitona22
01-17-2015, 17:09
Е щом лекар-специалист не помага,малко трудно ще намериш помощ тук в този форум.Но не е невъзможно де

damqn4o
01-17-2015, 23:19
Мислим другият месец да отидем на друг гинеколог, по-възрастен... Явно некомпетентността при лекарите е на ниво. Не, че искам да съдя, но аз усещам парене с пръста си във влагалището и на 2см от входа.. Как ще ми каже, че всичко е наред тази лекарка.. Смятам, че трябва адекватно антибиотично лечение. Но пък какво разбирам аз..

VinDiesel
01-19-2015, 19:50
Иди най-добре при друг и задължително да е мъж, жените не са добри гинеколизи ...

teenems
01-19-2015, 20:00
Съгласна съм с последното ти мнение.Трябва наистина да продължавате да търсите лекарска помощ..остави това,че не можете да правите секс,но накрая да не се окаже нещо сложно и момичето да си навлече големи проблеми.

SHPAIdURmeN
01-19-2015, 20:36
Виж си ЛС.