Влез

View Full Version : Секс и полудяване

jad1
01-18-2015, 12:22
Имам си приятел от две години и едва преди няколко дни се осмелих да правим секс.Всичко беше страхотно,нямаше болка и такива други неща,ползвахме презерватив,но аз веднага след всичко се разплаках.Просто си казах,че със сигурност съм забременяла.Имах такова чувство,но след това се посъвзех.Направихме го още няколко пъти,но онзи ден презервативът се скъса.Той не е свършвал в мен,почти веднага усетихме ,че нещо не е наред,а и кондомът се беше скъсал отстрани и почти цялата предсеменна течност си беше в презерватива.Да обаче аз каквато съм си паника,страшно много се изплаших.Мислих доста относно тези хапчета за спешна контрацепция,но накрая се реших да не ги пия,защото след седмица трябва да ми дойде,а не искам да си разбъзиквам целия организъм.Днес ми се появи цистит.Боли ме докато ходя по малка нужда,парене и щипене,общо взето пълна трагедия.Четох в интерне, че при бременните се появяват такива признаци на цистит,но се чудя дали е възможно 3 дена след акта и аз вече да имам признаци и то такива.За преди това не ми се вярва,защото както казах си го правихме с презервативи.Моля ви се кажете ми какво мислите защото вече се побърквам.От няколко дни само плача,чета инфо в интернет и нищо.Приятелят ми ме успокоява и ми казва,че няма шансс да съм бременна,но аз се притеснявам,защото някъде около това време е възможно да съм била в овулация.Утре ще си пускам изследвания,а след няколко дни съм на гинеколог,но дали ще се покаже нещо.Много съм изпашена и само се моля за цикъл

xXxPETYAxXx
01-18-2015, 12:42
Не си бременна. Но стига се паникьосва, че ще ти закъснее и съвсем ще се побъркаш.

marilyn
01-18-2015, 13:44
Не си бременна, успокой се. Ако имаш симптоми на цистит, отивай на лекар. Личият трябва да ти пусне урина и да ти назначи подходящо лечение.

baby_baby
01-18-2015, 15:00
Не си бременна стига с тая излишна паника

GLaDOS
01-18-2015, 21:37
Омъжи се за това момче. Доста е преживял :D

Sharky933
01-19-2015, 07:57
Омъжи се за това момче. Доста е преживял :D
Тука си признавам , че ме разби! :D
По темата не се плаши не си бременна.