PDA

View Full Version : Втори в сърцето и?

Prenebregnatiq
01-19-2015, 01:11
Здравейте...нов съм в форума...искам да ви споделя че онзи ден момичето което харесвам ми сподели че съм втори в сърцето и след някаква неизживяна първа любов ...хем съм втори а не иска да ми пуска искала ме само за приятел или ако стане да бъде след една година защото това били нейните изисквания........ как да тълкувам тогава това ''втори си в сърцето ми'' и защо ми го казва след като не иска друго а просто да съм до нея ... Моля за съдействие никой досега не ми е казвал такова нещо заслужава ли да се боря за 1 вото място щом ми е казала така ????????

FAKE IT
01-19-2015, 06:42
Ахахаха, изчакай една година :D

AngelBelchev
01-19-2015, 06:46
Ако ще чакаш една година гледай никой да не разбере.

xXxPETYAxXx
01-19-2015, 07:16
Може да е девствена и да е от момичетата, които си втълпяват, че трябва да чакат много време преди първия си път с някого. Което не мисля, че е невъзможно да се промени с времето. А може и да ти е казала "1 година" за да провери дали ще си биеш камшика и ще отпрашиш или не.

zdraveniaka
01-19-2015, 07:44
Я не се занимавай с глупости. Разиграва те.

Prenebregnatiq
01-19-2015, 09:36
ммм аз май бях малко неточен :D тази нейна първа любов '' тя е платонична и е от както била дете; спатителна лодка;само в ума и; не иска да общува с въпросното момче защото не искала да и се развали фантазията и да нямало за кого да мисли ако всичко се прецаква '' зааа едната година малко преувеличих :D не е казала една година по-скоро че няма да е днес или утре или вдругиден....

TheDeath
01-19-2015, 09:51
Значи моето мнение, заеби, не се занимавай, явно тя не знае какво иска, иска да си мечтае за оня, докато чака някой принц да се появи, а тебе да те държи в резерва. За всеки случай, ако й хрумне, че иска гадже, ти да си й под ръка, при липса на по-добри кандидати. От тая история накрая ще си останеш с пръст в уста. Бъди си й приятел, но аз на твое място бих се огледала за някое готино момиче, което да е готово да ти даде цялото си "сърце" :)

marilyn
01-19-2015, 10:56
Детски истории. "Чакай една година" :lol: Явно наистина не знае какво иска или просто ѝ е кеф да те разиграва.

xXxPETYAxXx
01-19-2015, 12:02
не иска да общува с въпросното момче защото не искала да и се развали фантазията и да нямало за кого да мисли ако всичко се прецаква
Това определено влиза в топ 5 на най-тъпите неща, които съм чувала(чела).

GuardianAngel
01-19-2015, 12:09
Да чакаш 1 година за евентуално пъвро място ? Тва ми звучи като сценарии за филм на ужасите с комедиен привкус.Моят съвет е не се занивамвай с такива неосъзнати момичета.Тя сигурно и за закуска незнае какво иска...каму ли му ли за човека до нея.Тва са несериозни работи..иска да си и приятелче до дупето,да я дондуркаш ...а станеш ли приятелче ще си стоиш там.Намери си сериозно момиче което иска теб !

sl1nceetoo
01-19-2015, 12:16
Явно тя не знае какво иска, иска да си мечтае за оня, докато чака някой принц да се появи, а тебе да те държи в резерва. За всеки случай, ако й хрумне, че иска гадже, ти да си й под ръка, при липса на по-добри кандидати.
Ето това е.
Как въобще някой може да ти каже, че си на второ място и да чакаш, да те захареса... Тъпа работа.

Prenebregnatiq
01-19-2015, 13:40
аз не обяснявам като хората май :D тя иска да е с мен,харесва ме... ( малко ще трябва да изчакам докато се вмъкна под бикините и) просто го казва за да съм наясно,че той си стои там с някой ъгъл и ако аз или някой друг я разочарова няма да дойде края на света защото тя си има тази спасителна лодка и тази любов която не можела да я разочарова ( а btw тя може да бъде с въпросната и първа любов но не иска не иска бъде с него физически за да не омърси чистата си любов към него и да го изгуби като фантазия защото така ще извивявала всички разочарование по-трудно) мисля че сега има повече яснота...искам да ви обясня максимално точно за да можете да ми кажете честно какво мислите

xXxPETYAxXx
01-19-2015, 13:52
Добре де, а на теб кое точно ти е проблема?
Това, че все пак си има някаква платонична любов го оправдаваш някак си, значи к'во, проблемът ти е кое друго точно? Че няма да правите секс веднага или нещо друго?

RapExotic
01-19-2015, 16:45
Тя освидетелствана ли е?

Prenebregnatiq
01-19-2015, 19:27
много я харесвам, държи ме цяла нощ буден ...говорим си до сутринта...тя твърди, че е дете индиго..с това оправдава скандалите.. аз имам много да уча и мисълта за нея ми пречи

teenems
01-19-2015, 20:03
Дете - индиго..брей!И как го разбра,че е такава?..Абе тя на колко е?13?15?

Ами може да си те държи колкото да има там, ако случайно пак успее пак да е с тая първа любов бла,бла.Според мене не трябва да си губиш времето с празни работи.

VinDiesel
01-19-2015, 20:40
Насочи мислите си към момиче/жена, която знае какво иска, мечтите които ги има, да си ги запази за себе си, имай самоуважение. Не си трови живота с неправилните. В живота ще срещнеш още много жени(предполагам), едва ли тя ще е голямата ти любов, успех!

Prenebregnatiq
01-19-2015, 22:09
абе верно е, че има още много жени, но такава чаровна шантавела с пищно дупе.....едва ли ще срещна скоро :D Благодаря ви много за отделеното време!

Prenebregnatiq
01-22-2015, 01:11
Хора искам само да ви кажа, че бяхте прави аз полудях по нея .... красотата и ...ума и...чувството за хумор и сочното дупе......не само я харесвах БЯХ ЛУДО ВЛЮБЕН В НЕЯ .... а тя май просто си е играела с мен :( :( :( изпаднал съм бил от тъпата и класация....заеба ме като мръсно коте.....сега не мога да уча..не близвах алкохол,а сега гледам на пода само празни бутилки...знам че не е мъжко но дори плаках( няма смисъл да ви лъжа вие не ме познавате....постоянно съм на границата да ревна като малко дете),не мога да спра да мисля за нея... постоянно и звъня в скайпа, а на нея сякаш не и пука колко много страдам...в моите очи тя е БОГИНЯ а всъщност май дори не е ЧОВЕК.... хора моля ви за помощ кажете ми или как да я спечеля отново,готов съм на всичко.....за толкова кратко време успя да ме омотае, ако си я върна обещавам да не мрънкам като педал че ме държи по цяла нощ буден.....готов съм да чакам не 1 ами 100 години за да бъда с най-невероятното,дразнещо,агре сивно, понякога досадно, психично болно дете индиго..... Моля ви помогнете ми как да я спечеля ???????? :( :( :(

TheDeath
01-22-2015, 07:33
В по-голямата част от случаите, когато спреш да преследваш една мацка, тя се сеща, че съществуваш. Моят съвет е да я оставиш, да не й звъниш, покажи и, че и без нея можеш да се справи добре. Дръж се мило с познатите й, примерно, бъди весел, шегувай се, покажи й какво е изпуснала. В никакъв случай недей да й се обясняваш повече, вече си го направил веднъж, след това става просто досадно. Ако ви се случи да сте в някаква компания заедно или нещо такова не я игнорирай, но не й отделяй и по-специално внимание, дръж се с нея добре, но не по-добре от колкото с останалите. Примерно драсвай й по един ред в скайпа - нещо от сорта на Как си? Как мина деня ти? Моя беше супер и примерно й кажи нещо весело или различно , което си направил през деня. Но ако не ти пише, не настоявай , не досаждай.
Ако искаш да я спечелиш определено мъкненето след нея и сълзливите обяснения няма да са ти в помощ, по-скоро ще я подразнят

AngelBelchev
01-22-2015, 08:16
Хора искам само да ви кажа, че бяхте прави аз полудях по нея .... красотата и ...ума и...чувството за хумор и сочното дупе......не само я харесвах БЯХ ЛУДО ВЛЮБЕН В НЕЯ .... а тя май просто си е играела с мен :( :( :( изпаднал съм бил от тъпата и класация....заеба ме като мръсно коте.....сега не мога да уча..не близвах алкохол,а сега гледам на пода само празни бутилки...знам че не е мъжко но дори плаках( няма смисъл да ви лъжа вие не ме познавате....постоянно съм на границата да ревна като малко дете),не мога да спра да мисля за нея... постоянно и звъня в скайпа, а на нея сякаш не и пука колко много страдам...в моите очи тя е БОГИНЯ а всъщност май дори не е ЧОВЕК.... хора моля ви за помощ кажете ми или как да я спечеля отново,готов съм на всичко.....за толкова кратко време успя да ме омотае, ако си я върна обещавам да не мрънкам като педал че ме държи по цяла нощ буден.....готов съм да чакам не 1 ами 100 години за да бъда с най-невероятното,дразнещо,агре сивно, понякога досадно, психично болно дете индиго..... Моля ви помогнете ми как да я спечеля ???????? :( :( :(

Значи само да си кажа... тия глупости като си ги прочетеш в недалечното бъдеще има да се чудиш с какъв акъл си мислел така... :) Споко, което не те убива ти дава exp и качваш level-и.

FAKE IT
01-22-2015, 09:53
Интересно е колко хора налапаха въдицата и продължават да пишат задълбочени коментари и откровенни тъпни :D

Prenebregnatiq
01-29-2015, 00:16
Хора... в крайна сметка спрях да се държа като луд по нея, не притеснявам постоянно момичето (детето индиго) вече се контролирам,държа се като пич,сега зарибявам приятелките и......но не защото искам тях( знам че е много ревнива по принцип и искам да ревнува и също така да и покажа ,че не съм гей за какъвто ме смята)...хора дано имам някаквъв успех...виждам всеки ден колкото по-противен и ставам,но без значение как, искам да съм около нея така или иначе нямам какво да губя дано се обади ревността и за да разбера,че не съм и безразличен..... стискайте палци

VinDiesel
01-29-2015, 06:16
Това са глупости, а ако някоя нейна приятелка се влюби в теб? Забрави това разглезено дете, нищо хубаво не те очаква с нея.
Гледай напред!

snejko
01-29-2015, 15:34
friendzoned