View Full Version : Помогнете :(
progamer
01-19-2015, 13:30
Здравейте аз съм на 14 години та направо започвам с темата. Значи наскоро преди една седмица тръгнах с едно момиче от моя клас. Както всеки друг човек на света тя също си има най-добра приятелка. След училище отивахме аз тя най-добрата и приятелка и едно друго момче от по долните класове на 3тия етаж на даскалото и стояхме там. Най-добрата и приятелка си има приятел от 8 месеца та уж го обича и т.н. обаче се натиска с това момче от по долните класове и аз случайно забелязах как той се бе изплезил я тя правеше свирки на езика му о.О. Вечерта когато се прибрах и казах (на базик) "много хубави свирки правиш" тя ми каза повече не ми говори! (Нямах си и на идея, че ще се разсърди от вчера ли се познаваме за да се сърди за такива глупости) разбира се извиних и се това всичко се случи в петък. Днес (понеделник) на даскало сутринта моята приятелка си беше добре но след 3тия час ще излизам да пуша и отивам да я прегърна но тя ми дръпна ръцете направи ми впечатление това нещо но не му обърнах много внимание. Върнах се започнах да мисля защо ли го направи и се досетих, че най-добрата и приятелка е направила някаква интрига по време на занималня те отиваха да пушат приятелката ми нейната най-добра приятелка още едно момиче и това момче от по долните класове аз разбира се отидох с тях с надеждата да се сдобрим тогава най-добрата и приятелка си отвори устата и каза "някой хора тук даже не се извиняват" аз и казах "извинявай" тя тръгна да се обяснява защо се разсърдила каза ми "защо мислиш, че тя ти се сърди" аз и казах "досетих се" и така не можах да издържа и се прибрах моля ви кажете какво да направя уж не сме скъсали но и аз незнам :( не мога да спра да се самообвинявам моля ви помогнете ми.
TheDeath
01-19-2015, 13:38
Като начало - спри да пушиш, вредно е, не е готино и само ти гълта парите, а получаваш в най-добрия случай ужасен дъх и усещането от момичето, че е облизало пепелник след целувка с теб... Това хем е сериозно, хем на майтап го казвам, но се замисли :)
Второ - нали си се извинил на приятелката й? Ако трябва пак й кажи, че просто си се пошегувал с нея, а на своята приятелка обясни, че не е нужно да ти се сърди за неща, които даже не са свързани с нея, още по-малко за някакви плоски шеги към 3-ти лица. Не е много разумно да й обясняваш, че най-добрата й приятелка е курволетка, макар че така изглежда, има си гадже, лигави се с някакъв друг... Така де, шаврантийка от малка.... Но пък е хубаво да обясниш на твоето гадже, че би следвало вашите отношения да са си ваши и да не се влияят от мнението ти за други хора или от твоите шеги.
progamer
01-19-2015, 15:31
Като начало - спри да пушиш, вредно е, не е готино и само ти гълта парите, а получаваш в най-добрия случай ужасен дъх и усещането от момичето, че е облизало пепелник след целувка с теб... Това хем е сериозно, хем на майтап го казвам, но се замисли :)
Второ - нали си се извинил на приятелката й? Ако трябва пак й кажи, че просто си се пошегувал с нея, а на своята приятелка обясни, че не е нужно да ти се сърди за неща, които даже не са свързани с нея, още по-малко за някакви плоски шеги към 3-ти лица. Не е много разумно да й обясняваш, че най-добрата й приятелка е курволетка, макар че така изглежда, има си гадже, лигави се с някакъв друг... Така де, шаврантийка от малка.... Но пък е хубаво да обясниш на твоето гадже, че би следвало вашите отношения да са си ваши и да не се влияят от мнението ти за други хора или от твоите шеги.
Пфф незнам откачам вече благодаря ти за съвета найстина утре ще пробвам да видим дали ще се получи и ще напиша тук :)
progamer
01-20-2015, 13:55
с приятелката и се оправихме извиних и се и на нея се извиних но просто думите и бяха искам да си останем само приятели ;(