View Full Version : Станалото станало .. ( ако си мислите, че е за ебане, не е :д)
Здравейте .. Пиша тук, тъй като не намерих нищо в гугъл по моят "проблем", ако мога така да го нарека .. Също искам да ме извините ако това не е правилният раздел ама доста се почудих къде да пусна темата ;дд Трябва ми съвет какво да правя. Аз съм на 15 и мразя космите на места където не трябва да са толкова много .. Та към темата --> Обръснах си задника .. ;дд Ако така мога да го кажа. Значи дразнеха ме много космите, тъй като краката ми имат много от тях и те нагоре продължават та чак до кръста .. И така си обръснах около дупката ? И сега съжалявам .. Там кожата ми се дразни ли, не знам, ама ако твърде дълго не ги махам там, кожата ми се дразни и ме сърби доста, а защо съм се обръснал там един бог знай .. ;дд Та въпроса ми е какво да направя ? Да продължавам ли да ги махам или не знам ..? Дайте ми съвет моля :) Приемам критики, ама кво да направя ;дд Станалото станало .. ;д Айде лека вечер от мен :)
Ivan4o0o0
01-20-2015, 18:42
1. Щом имаш такива сърбежи недей да ги бръснеш!
2. Ако е относно някакви комплекси относно косъмчетата, да не ти пука :) и аз имам много, ама не се оплаквам от тях (именно там и краката)
3. Ако се притесняваш за това гаджето ти (или бъдещото гадже), че ще каже нещо, НЕДЕЙ! Ако ти мрънка за такива косъмчета я зарежи, не е за теб... ;)
galen_plamen
01-20-2015, 19:18
при мен в по-предните и ученически години след всеки път кожата ми се дразнеше, щипеше,със ситни пъпки за първите 2-3 дни , но сега вече не е така. Важно е да няма рязка граница ,която да показва ,че седалището е гладко,а там,където започва кракът да е гъсто окосмено, това е грешно да се получава и грозно,
Ivancho, а ще спре ли сърбежа като не ги махам ? Тва за гаджето си е ясно, че няма да я слушам ;д
galen_plamen
01-20-2015, 21:37
РАЗБИРА СЕ,ЧЕ ЩЕ СПРЕ , АКО ИМА ПЪПКИ СЪЩО ЩЕ СЕ МАХНАТ,КОГАТО ЗАПОЧНЕ РАСТЕЖА НА КОСЪМА НАНОВО
RapExotic
01-21-2015, 18:49
Не си махай космите отзад. Освен ако нямаш намерения да ползваш анала си за удоволствия.