PDA

View Full Version : Как да си намеря приятелка

KIRIL98
01-21-2015, 12:28
Здравейте.
На 16 години съм, но не мога да си хвана приятелка, а много ми се иска(срамежлив съм, пък и не съм мускулест тип). Ако може някакъв съвет много ще съм благодарен.

nevermorevon
01-21-2015, 12:38
Братле, гледам си мой набор и предполагам харесваш момичета на (15-16год.). Това, че си срамежлив до никъде няма да те доведе ако ме питаш мене.. Аз също бях като теб много се срамувах да пиша на момичетата, защото се притеснявах, че ако ме одрежат ще се чуствам много гадно, но не е така, ако не рискуваш няма как да спечелиш. Харесай си някое момиче, започни да и пишиш, да и правиш комплименти, питай я какво харесва и такива работи.

baby_baby
01-21-2015, 17:34
Такива въпроси като "Как да си намеря приятелка" не ми се струват много мъжки това си е вродено в теб няма кой да ти каже как точно да си намериш така

VinDiesel
01-21-2015, 19:06
Като си спреш достъпа до компютъра и повече комуникации на живо. Няма от какво да те е срам. Трябва винаги да намираш общи теми с момичетата, разбира се не за гримове и т.н. :)

RapExotic
01-21-2015, 19:11
Братле, гледам си мой набор и предполагам харесваш момичета на (15-16год.). Това, че си срамежлив до никъде няма да те доведе ако ме питаш мене.. Аз също бях като теб много се срамувах да пиша на момичетата, защото се притеснявах, че ако ме одрежат ще се чуствам много гадно, но не е така, ако не рискуваш няма как да спечелиш. Харесай си някое момиче, започни да и пишиш, да и правиш комплименти, питай я какво харесва и такива работи.

Ех, тоя ваш набор само с писане флиртува.. Една дума не може да обели на живо..

Виж сега, като ти хареса някое момиче и обърни внимание.. Отиди при нея, кажи и две думи, представи се, запознай се с нея ако ще да се изчервиш от срам. След това като я срещнеш някъде я поздравявай, РАЗГОВАРЯЙ с нея, опознайте си и с времето ако си допаднете нещата ще се наредят. Няма точна формула или реплика, с която да си намериш гадже изведнъж.

Daniee
01-27-2015, 23:24
Харесай си някоя и изпрати твой приятел да и предложи от твое име :D :D :D :D :D :D :D :D като децата в подготвителната :D xD Ся сериозно излизай по често и контактувай с повече хора :)

limehime
02-01-2015, 20:55
Щом те е срам да пишеш или да заговаряш момичета които те кефят започни с по грозни пред които няма да имаш причина да се срамуваш .. след това мини на 15 годишни курвички които биха налетели и на 30 годишен ако никой не им пуска ... с такова по ,, утракано'' момиче ще се отпуснеш и ще видиш че няма нищо страшно ... И БАМ - вече си готов! Набележи си няколко красиви момичета пиши им че ИСКАШ ДА ИЗЛЕЗЕТЕ във възможно най кратки срокове за да нямат време да обмислят факта колко си кльощав или грозен ако си такъв ... и успех с която върже ;)

Колкото по нахален си и колкото по трудно се отказваш толкова по-големи са шансовете ти.

lioton2000
02-02-2015, 13:28
Има една поговорка..."Дъжд кола не мие и срам п*тка не е*е"!!!

fanton1
02-02-2015, 13:41
Колкото по нахален си и колкото по трудно се отказваш толкова по-големи са шансовете ти.
Това може и да се обърне срещу него и ще го възприемат за дусадник и няма да стане нищо . Просто когато пишеш на дадено момиче и прави повече комплименти и се дръж възможно най-мило с него . След кратко опознаване попитай въпросното момиче да излезета някаде . От там на татък трябва да знаеш какво да правиш и дори да те отреже какво толкова ? Едвали ще е края на света ,че едно момиче те е отрязала. Ако не стане с една с друга може и да стане така че не се отказвай да опитваш .

turnip93
02-02-2015, 13:46
Като си толкоз срамежлив с тая приятелка за какво ще си говорите? Ако ще е за едното е*ане отиди в Плаза, тя сама ще дойде при тебе. Иначе има една емпирично установена зависимост, че колкото по-малко я търсиш тая прословута приятелка, толкова по-лесно ще се намерите.

galen_plamen
02-02-2015, 21:55
Щом те е срам да пишеш или да заговаряш момичета които те кефят започни с по грозни пред които няма да имаш причина да се срамуваш .. след това мини на 15 годишни курвички които биха налетели и на 30 годишен ако никой не им пуска ... с такова по ,, утракано'' момиче ще се отпуснеш и ще видиш че няма нищо страшно ... И БАМ - вече си готов! Набележи си няколко красиви момичета пиши им че ИСКАШ ДА ИЗЛЕЗЕТЕ във възможно най кратки срокове за да нямат време да обмислят факта колко си кльощав или грозен ако си такъв ... и успех с която върже ;)

,,биха налетели и на 30 годишен ,,- че какво им е на 30 годишните.

Scarface...
02-02-2015, 22:07
промени нещо ;) - чети повече , тренирай , работи . Първото ще те направи интересен или забавен , другото ще ти даде самочувствие ... въобще всичко може да е много навързано , както може и да няма връзка. Дори да не си мускулест , красив, богат или умен все ще си хванеш приятелка - за всеки влак си има пътници, кога ?! - никой не може да ти каже. Ако искаш да ускориш процеса или да вдигнеш level за по-"добра" приятелка промени нещо в себе си ... Увереността ще дойде от успехите и от практиката - проба-грешка " " ... аз също съм срамежлив - моят проблем е самото запознанство , от там нататък всичко е 6 , случвало ми се е да ми хвърлят погледи и усмивки определени момичета , но не отивам да се запознавам просто ей така... и това е грешка. А относно гаджетата може да имаш много , по-добре излизай с някоя известно време , след което преценете искате ли да сте гаджета , успех !

tochko
02-03-2015, 15:19

Здравей, и аз съм ти набор и съветът на limehime е напълно уместен, не съм имал сериозна връзка до сега, но това е начинът, също така е вариант да си контактуваш с някое момиче което познаваш от дете. Не съм сигурен колко писането във фб ще ти е от помощ, според мен пиши след като си се запознал на живо. Всякакви контакти ще са ти от предимство, понеже момичетата са социални и си имат приятелки.

iwwocXr
02-03-2015, 15:53
Здравейте.
На 16 години съм, но не мога да си хвана приятелка, а много ми се иска(срамежлив съм, пък и не съм мускулест тип). Ако може някакъв съвет много ще съм благодарен.

Искам да знам финансовото ти положение и ще ти дам инструкции. При мен проработи. Стига да не си грозен.

adios
02-03-2015, 19:15
Скоро много много близък за мен човек които има много опит ми каза така. ''Пишеш и,и веднага я каниш на среща.Ако не се съгласи им пишеш ''Ако промениш решението си ми пиши'' след което не се занимаваш докато не ти пише. Ако се съгласи и пита -Къде ще излезем?- им казваш където ти кажеш.'' Смисъла е тези неща да я питаш какво обича да прави и такива неща са за мястото на срещата. А в нета само атакуваш и каниш на срещи.Защото среща му е майката :) Но,да знаеш че за да излезе с теб трябва да има някакъв интерес и от нейна страна. Най вече не трябва да ти пука. Успех ;)