PDA

View Full Version : Оправдание ли е според вас това ?

nevermorevon
01-21-2015, 20:28
Историята е такава, че се запознах с 1 момиче по ФБ и си писахме 3-4 дена и след това я поканих да излезем, а тя ми каза, че нямам как да стане, защото съм бил прекалено висок за нея (1,90 съм) и сме щели да изглеждаме смешно. Аз се примирих с това, което каза тя, но още ми е чудно дали това може да бъде наистина проблем или е просто оправдание за да ме разкара ?

VinDiesel
01-21-2015, 20:32
Глупости, даже повечето истински жени, харесват по-високите мъже от тях.
Така се чувстват по-сигурни и куп други неща.

Ако тя беше 190 см., а ти 170 см бих се съгласил, че няма как да излезе с теб, мотае те нещо, най-добре я игнорирай напълно.

Или тя ще започне да ти пише и търси, или не си нейн тип.

nevermorevon
01-21-2015, 20:46
Мислех си, че е възможно да се притеснява, защото не си е имала приятел и за това малко да и идва изненадващо. Ще спра да и пиша, ако тя ми пиши, значи е било просто оправдание, а ако не ми пиши здраве да е, живота продължава.

Jaune
01-21-2015, 20:53
Всички жени са истински.
Амин!

//пп: момичето явно не си пада по теб, оправданието е тъпо

nevermorevon
01-21-2015, 20:56
Всички жени са истински.
Амин!

//пп: момичето явно не си пада по теб, оправданието е тъпо

Тъпо е наистина, но при положение, че тя е 99 набор е разбираемо.

xXxPETYAxXx
01-21-2015, 21:47
Според мен ако е 1,40 наистина бихте били забавна гледка отстрани, но все пак едно излизане на кафе не значи, че трябва да ставате гаджета, така че логика няма. И познатите ли трябва да са ѝ до определена височина? Тъпо оправдание.

marilyn
01-22-2015, 09:13
Може просто да се притеснява, ако е неопитна и да не знае как да откаже/приеме. Иначе да, много е тъпо това оправдание.

GLaDOS
01-22-2015, 16:58
По скоро момичето се притеснява от това че е прекалено ниска.Ако е,да речем, 150 - 160см си е валидно оправдание.Ако го смята за проблем,то си е равносилно на комплекс. Ако тя те хареса или ти нея,бихте били доста забавна гледка,а и повярвай ми разликата се усеща.Доста неудобна работа е :D

FAKE IT
01-22-2015, 18:18
Аз съм с 5 см по-висок от теб, голяма част от момичетата с които съм се занимавал са били нисички. Чувал съм го това с ръста, просто като ти изцепят нещо такова не обръщаш внимание и си правиш каквото си знаеш се едно нищо не е станало, тръгнеш ли да се засягаш/да садваш - гориш. Другия път, като ти кажат "Много си ми висок, не ставаме за двойка, ще изглеждаме супер смешно от страни" го обърни на майтап "Е, чакай ся, за да сме двойка първо трябва да те одобря, още не знам дали имаш нужните качества, за да си ме позволиш", нещо в този дух или пък каквото и да е. Номера е да не спичаш и след това продължаваш разговора все едно нищо не е станало.

Изложил си се ;D

nevermorevon
01-22-2015, 18:44
Аз съм с 5 см по-висок от теб, голяма част от момичетата с които съм се занимавал са били нисички. Чувал съм го това с ръста, просто като ти изцепят нещо такова не обръщаш внимание и си правиш каквото си знаеш се едно нищо не е станало, тръгнеш ли да се засягаш/да садваш - гориш. Другия път, като ти кажат "Много си ми висок, не ставаме за двойка, ще изглеждаме супер смешно от страни" го обърни на майтап "Е, чакай ся, за да сме двойка първо трябва да те одобря, още не знам дали имаш нужните качества, за да си ме позволиш", нещо в този дух или пък каквото и да е. Номера е да не спичаш и след това продължаваш разговора все едно нищо не е станало.

Изложил си се ;D

Може и да си прав, но ако ми се прави на интересна изобщо няма да се занимавам с нея, никога преди момиче( дори високо колкото или по-ниско от нея не ми е казвало много си висок), да си гледа работата няма да се занимавам.

Falstad
01-22-2015, 18:48
На мен даже сегашната приятелка (176 см) ми казва,че съм много висок...

FAKE IT
01-22-2015, 18:53
Момичетата имат тенденция да тролват от време на време. След още някоя годинка, като започнеш да се занимаваш с какички ще срещаш подобни коментари все по-често и ако спичаш на всяко подобно изказване няма да ти е лесно да се справяш с тях ;D

kaRamella
01-22-2015, 19:05
Тъпо е наистина, но при положение, че тя е 99 набор е разбираемо.
А колко години ви е разликата?

nevermorevon
01-22-2015, 19:27
А колко години ви е разликата?

1 година обаче пишейки си с момичета 98 и момичета 99 откривам доста голяма разлика в държанието и във всичко като цяло. По-малките доста често не знаят какво искат.

VinDiesel
01-22-2015, 19:41
Затова винаги са ме привличали по-големите от мен жени.... Пробвай, все пак сега на мода е, по възрастни жени, да си ловят по-млади мъже.

nevermorevon
01-22-2015, 20:25
Затова винаги са ме привличали по-големите от мен жени.... Пробвай, все пак сега на мода е, по възрастни жени, да си ловят по-млади мъже.

Бившата ми беше 95 обаче отиде студентка и решихме да се разделим.

VinDiesel
01-22-2015, 20:29
Ами има го и това, ученето на висше доста пъти е било повод една връзка да финишира.

Пробвай пак с по-голяма, по-зрели са.

nevermorevon
01-22-2015, 21:20
Ами имаго и това, ученето на висше доста пъти е било повод една връзка да финишира.

Пробвай пак с по-голяма, по-зрели са.

Ще се пробвам пък да видим дали ще имам късмет :)

GuardianAngel
01-23-2015, 19:09
Това не е оправдание...това е възпитано разкарване

bonfire
01-23-2015, 19:59
Определено е изкала да те отреже по не много груб начин и явно това е измислила :Д Но по принцип да си знаеш - ако някое момиче те харесва, няма да тръгне да си търси оправдания от сорта на това колко си висок, дали показалеца ти е по-дълъг от безименния или колко остър ти е кучешкия зъб хаха

weheartiit
01-24-2015, 07:42
Доколкото прочетох е 99,мъничка е още .
Ѝма вариант просто да се срамува,да е нямала връзка досега и т.н.
Според мен не го е казала с цел да те разкара просто може би не
е готова още да се видите,пишете си още малко,предразположи я и след това я покани отново.