View Full Version : Секс и приятеля ми
Здравеите;д
С приятеля ми сме на 20 и водим полов живот от както сме заедно(1г).Само че тои не иска да правим свирки и да ме лиже камо ли анален секс ;/А на мен мн ми се иска да пробвам анален секс защото когато...сещате те се...се пипам отзад и мн ми харесва но тои сякаш изобщо не иска да правим нищо по различно от нормален секс даже мн рядко да реши да съм отгоре.
Като го питам и не иска да говорим казва че е уморен и че тези неща са гнусни и тн в сми не го казва ами отговаря погнусен едва лине.
Напоследък също много се караме и той ми е изневерявал преди на мен ми е втори и се чудя дали да не пробвам с някого и с него да се разделим и от време на време като му кажа че идскам да пробваме нещо и той ми казва да ходя да пробвам с друг дали наистина го има впредвид?
Вие бихте ли го направили с друг човек
horo_ot_nindji
01-22-2015, 14:51
Аз съм на линия:) за изневярата и мисля че трябва да го направиш
Бягай от тоя палячо с 300... :D
С ninja-та сме на линия AHAHAHAHA
Щом не вървят нещата във вашето съжителство,моят съвет е ясен.
VinDiesel
01-22-2015, 19:26
Не върви ли секса, не вървят и отношенията. Явно е консервативен, моногамен и скучен. Решението си е твое.
baby_baby
01-22-2015, 19:39
Не не бих го направила с друг
Просто бъди по-настоятелна седни и поговори с него кожи му че искаш нещо различно малко да разнообразите
Явно е консервативен, моногамен и скучен.
Само не схванах какво търси "моногамен" при лошите качества?
VinDiesel
01-22-2015, 19:54
Само не схванах какво търси "моногамен" при лошите качества?
Отнася се за секса, не за това, че е с един партньор само.
xXxPETYAxXx
01-22-2015, 20:10
Аз бих го зарязала, ако не ме задоволява. Сексуалната несъвместимост не води до нищо хубаво във връзките.
Аз бих го зарязала, ако не ме задоволява. Сексуалната несъвместимост не води до нищо хубаво във връзките.
Точно.
Отнася се за секса, не за това, че е с един партньор само.
Може би имаш предвид монотонен или нещо от сорта? Щото моногамен има само един смисъл...
VinDiesel
01-22-2015, 21:05
Винаги съм ползвал тази дума, когато стане въпрос за еднотипен, изпълнен с прекалено малки пози секс, без орална любов и т.н..
RapExotic
01-22-2015, 21:22
Абе, всички дето и се натискате и съдите момчето - представете си, че въпросната авторка е някоя 120 килограмова крава с косми в гъза и дъх на чесън.. Кое момче би си легнало с такава, само за да докаже, че е съвременен и разкрепостен мъж? (хипотетично говора)
Иначе ако не е така - пробвай да се даржиш по-предизвикателно с него.. Спазвай добра хигиена и използвайте презервативи. Не виждам от какво може да го е гнус.
Чшшш, къв е тоя мъж, който не обича да му правят свирки??? Там кое му е гнусно, да му го цапаш със слюнка?
xXxPETYAxXx
01-22-2015, 21:58
представете си, че въпросната авторка е някоя 120 килограмова крава с косми в гъза и дъх на чесън.. Кое момче би си легнало с такава...
Но те правят секс, така че щом може да си ляга с нея, едва ли толкова го е гнус от нея.
Не съдим момчето - всеки си има право да не/харесва каквото си иска, но когато партньора харесва различни неща е пагубно.
За хигиената съм съгласна, че трябва да се спазва, но тя ако беше нечистоплътна и секс нямаше да правят сигурно.
Има хора, за които дори вагината да мирише на рози е гнусна. Аналния секс също. Това, че ние не виждаме причина тях да ги е гнус не значи, че те не съществуват наистина.
TheDeath
01-24-2015, 06:05
Значи не иска да пробва нищо ново с теб, ама ти е изневерявал? Защо ти е изневерил? Явно и той не е много задоволен сексуално, както и ти... Аз на твое място бих теглила чертата, ако не беше изневерявал може би бих се борила да го накарам да се отпусне и да пробва нови неща, но при положение, че с теб иска само едно и също, а ходи да го слага на някоя друга - загубена кауза. Намери си някой , който да ти пасва на желанията и ще видиш колко по-добре ще се чувстваш самата ти.
Той ти е изневерил, а ти още си с него? Той отказва да разнообразявате секса и дори не иска свирки? Защо ли ми се струва, че продължава да ти изневерява?
horo_ot_nindji
01-24-2015, 11:20
Ами ако си 120кг.пиши ми възбуждат се от такива жени