PDA

View Full Version : Секс и приятеля ми

bebesf
01-22-2015, 14:28
Здравеите;д
С приятеля ми сме на 20 и водим полов живот от както сме заедно(1г).Само че тои не иска да правим свирки и да ме лиже камо ли анален секс ;/А на мен мн ми се иска да пробвам анален секс защото когато...сещате те се...се пипам отзад и мн ми харесва но тои сякаш изобщо не иска да правим нищо по различно от нормален секс даже мн рядко да реши да съм отгоре.
Като го питам и не иска да говорим казва че е уморен и че тези неща са гнусни и тн в сми не го казва ами отговаря погнусен едва лине.
Напоследък също много се караме и той ми е изневерявал преди на мен ми е втори и се чудя дали да не пробвам с някого и с него да се разделим и от време на време като му кажа че идскам да пробваме нещо и той ми казва да ходя да пробвам с друг дали наистина го има впредвид?
Вие бихте ли го направили с друг човек

horo_ot_nindji
01-22-2015, 14:51
Аз съм на линия:) за изневярата и мисля че трябва да го направиш

ArmanDD
01-22-2015, 16:52
Бягай от тоя палячо с 300... :D

GLaDOS
01-22-2015, 17:14
С ninja-та сме на линия AHAHAHAHA
Щом не вървят нещата във вашето съжителство,моят съвет е ясен.

VinDiesel
01-22-2015, 19:26
Не върви ли секса, не вървят и отношенията. Явно е консервативен, моногамен и скучен. Решението си е твое.

baby_baby
01-22-2015, 19:39
Не не бих го направила с друг

Просто бъди по-настоятелна седни и поговори с него кожи му че искаш нещо различно малко да разнообразите

an7raks
01-22-2015, 19:42
Явно е консервативен, моногамен и скучен.
Само не схванах какво търси "моногамен" при лошите качества?

VinDiesel
01-22-2015, 19:54
Само не схванах какво търси "моногамен" при лошите качества?
Отнася се за секса, не за това, че е с един партньор само.

xXxPETYAxXx
01-22-2015, 20:10
Аз бих го зарязала, ако не ме задоволява. Сексуалната несъвместимост не води до нищо хубаво във връзките.

tori
01-22-2015, 20:50
Аз бих го зарязала, ако не ме задоволява. Сексуалната несъвместимост не води до нищо хубаво във връзките.
Точно.

an7raks
01-22-2015, 21:00
Отнася се за секса, не за това, че е с един партньор само.

Може би имаш предвид монотонен или нещо от сорта? Щото моногамен има само един смисъл...

VinDiesel
01-22-2015, 21:05
Винаги съм ползвал тази дума, когато стане въпрос за еднотипен, изпълнен с прекалено малки пози секс, без орална любов и т.н..

RapExotic
01-22-2015, 21:22
Абе, всички дето и се натискате и съдите момчето - представете си, че въпросната авторка е някоя 120 килограмова крава с косми в гъза и дъх на чесън.. Кое момче би си легнало с такава, само за да докаже, че е съвременен и разкрепостен мъж? (хипотетично говора)

Иначе ако не е така - пробвай да се даржиш по-предизвикателно с него.. Спазвай добра хигиена и използвайте презервативи. Не виждам от какво може да го е гнус.

mm28
01-22-2015, 21:57
Чшшш, къв е тоя мъж, който не обича да му правят свирки??? Там кое му е гнусно, да му го цапаш със слюнка?

xXxPETYAxXx
01-22-2015, 21:58
представете си, че въпросната авторка е някоя 120 килограмова крава с косми в гъза и дъх на чесън.. Кое момче би си легнало с такава...

Но те правят секс, така че щом може да си ляга с нея, едва ли толкова го е гнус от нея.
Не съдим момчето - всеки си има право да не/харесва каквото си иска, но когато партньора харесва различни неща е пагубно.
За хигиената съм съгласна, че трябва да се спазва, но тя ако беше нечистоплътна и секс нямаше да правят сигурно.

Има хора, за които дори вагината да мирише на рози е гнусна. Аналния секс също. Това, че ние не виждаме причина тях да ги е гнус не значи, че те не съществуват наистина.

TheDeath
01-24-2015, 06:05
Значи не иска да пробва нищо ново с теб, ама ти е изневерявал? Защо ти е изневерил? Явно и той не е много задоволен сексуално, както и ти... Аз на твое място бих теглила чертата, ако не беше изневерявал може би бих се борила да го накарам да се отпусне и да пробва нови неща, но при положение, че с теб иска само едно и също, а ходи да го слага на някоя друга - загубена кауза. Намери си някой , който да ти пасва на желанията и ще видиш колко по-добре ще се чувстваш самата ти.

marilyn
01-24-2015, 07:48
Той ти е изневерил, а ти още си с него? Той отказва да разнообразявате секса и дори не иска свирки? Защо ли ми се струва, че продължава да ти изневерява?

horo_ot_nindji
01-24-2015, 11:20
Ами ако си 120кг.пиши ми възбуждат се от такива жени