View Full Version : Целувката изневяра ли е???
Просто искам да чуя мнения по темата.Разбирайте целувка със и без език.Искам да се получи дискусия и да чуя мнения :)
nevermorevon
01-23-2015, 12:31
Ами според мен няма значение дали е с език или без, важното е факта, че си го направил, ако приятелката ми целунне друг даже и без език да е пак ще го приема като изневяра.
Зависи с какви намерения е и естествено къде, например бузата ми се струва безобидно и по приятелски. Но ти май говориш за такава по устните...тогава да.
baby_baby
01-23-2015, 14:51
За мен е изневяра
Всеки го приема по различен начин... За някои дори и сексът "без чувства" не е изневяра, за други дори и най-обикновен разговор с базици е...
За мен всичко повече от флирт е изневяра.
трудно е да се каже. изневяра е и когато гледаш друг с влажен поглед и ти се въртят мръсни мисли в главата, без да си направил физически нещо. желанието е изневяра.
RapExotic
01-23-2015, 16:50
Зависи от мотива, който го/я е накарал/а да целуне друг.
Зависи от мотива, който го/я е накарал/а да целуне друг.
Значи ти би приел приятелката ти да целува друг, ако ти даде мотив и няма да й правиш проблем за това?
obicham_te
01-23-2015, 17:37
Мислите за друг/-а за вече изневяра за мен, ако държиш на човек до себе си разбира се. Ако не..е въпросът в този случай защо сте заедно и защо да се стига до изневяра? :)
this.
alskdjfhg
01-23-2015, 17:40
Всеки го приема по различен начин... За някои дори и сексът "без чувства" не е изневяра, за други дори и най-обикновен разговор с базици е...
++
Сексът без чувства не е изневяра, сравнен с целувката с чувства.
ми виж как приятелката ти се целува с друг и ще разбереш
Carpe Diem
01-23-2015, 17:47
Да, за мен е изневяра.
RapExotic
01-23-2015, 18:45
Значи ти би приел приятелката ти да целува друг, ако ти даде мотив и няма да й правиш проблем за това?
Пак казвам - зависи от мотива.
Ако предположим, че играем на бутилка примерно и се падне целувка.. Или пък целуне някой близък неин приятел по бузите.. Това не е изневяра. Изневяра е ако се натиска и целува с някой за кеф, знаейки, че ще нарани партньора си. Границата е тънка, но я има.
Моето мнение е, че целувката може да е без чувства и може да не се приема за изневяра, но ако една целувка е със чувства после няма как да не последва нещо друго :)
А какво значение има всъщност дали ще се окачестви точно като изневяра? Целувката си е целувка и след като се е случила би следвало да има някаква причина.Хубаво е да се изясни,за да не стават недоразумения после.
Разбирасе ,че си е индивидуално.. По тази логика някой може да приема за изневяра и това че приятелката му танцува с друг
Nelly.Andreewa.98
01-24-2015, 18:15
С или без език, изневяра е.. се 1 да кажеш че с презерватив не е изневяра и със заглушител, че не е убийство ;)
InnocentFuck
01-24-2015, 18:24
Амммии леле мислех , че няма да ми е трудно да отговоря .. ама аз понеже съм близнаци и ... ужас ... не знам :D Раздвоена съм :D Според мен е изневяра , но пък една безобидна целувчица .. абе изневяра си е за мен :D
Зависи, тоест ако е бузката като приятелски жест не мисля, че е нещо толкоз страшно от което да се правят трагедии. Дори и по устните да е само "муцка" дето се вика пак не мисля, че е изневяра. Обаче ако си е вече целувка с език със страст ясно е работите накъде вървят.
Shtom imash polovinka fakta, che samo si si go predstavil e iznevqra... Hvashtala sym momcheta da mi izneverqvat i dosta bolli... to pone da bqha po-hubavi ot men, a te mindili
per-dead
01-25-2015, 18:08
Изневяра е, където и да е, ако са вложени повече от приятелски чувства в нея.
Fisherman
01-25-2015, 18:13
и дете да и напраиш пак няма да е изневяра
тъпи моралисти
и дете да и напраиш пак няма да е изневяра
тъпи моралисти
В 21 век нещо друго останали ни? Изгубихме всичко, нека поне някой запазят морала си.
Ако предположим, че играем на бутилка примерно и се падне целувка.. Или пък целуне някой близък неин приятел по бузите.. Това не е изневяра. Изневяра е ако се натиска и целува с някой за кеф, знаейки, че ще нарани партньора си. Границата е тънка, но я има.
Молим - никой не говори за целувки по бузите. Отделно дето и да играе на шише/бутилка/предизвикателства/подаръци/етц-простотии, пак си е изневяра. Като си обвързан, не целуваш тоя и оня, защото така ти казала бутилката.
За мен една целувка си е изневяра откъдето и да го погледнеш.
NomNomNom
01-25-2015, 20:17
Молим - никой не говори за целувки по бузите. Отделно дето и да играе на шише/бутилка/предизвикателства/подаръци/етц-простотии, пак си е изневяра. Като си обвързан, не целуваш тоя и оня, защото така ти казала бутилката.
Хм, на мен пък тез игри ми изглеждат безобидни, със или без език.
Изневярата за мен е равносилно за предателство - т.е. зад гърба ми да ни разваля връзката.
Целуване в този аспект би ме саднало, в контекст на игра или пък някоя му се метне в някоя дискотека - безобидно е.
И имам някакъв късмет с мъж, който не ходи по дискотеки и барове, и е стриктно моногамен, та не ми се налага да го мисля, по-скоро ще ме остави, преди да прави каквото и да е било.
Dinamic_Pulse
01-25-2015, 20:17
Според мен е изневяра откъдето и да се погледне! Досега само веднъж ми се случи да ми изневерят (последната ми връзка) но беше толкова брутално, че целувката е най - малкият проблем. Не бих простил една целувка на гаджето ми с друг, както предполагам и на мен не биха ми простили ако направя нещо подобно.
И имам някакъв късмет с мъж, който не ходи по дискотеки и барове, и е стриктно моногамен, та не ми се налага да го мисля, по-скоро ще ме остави, преди да прави каквото и да е било.
Това и аз съм го нацелила, мда.
Иначе то не че е голяма работа, но по дяволите, тва да разцъкваш игричка с целувки на пияна глава, при все че си обвързан, си е жива глупост...
NomNomNom
01-25-2015, 20:33
Това и аз съм го нацелила, мда.
Иначе то не че е голяма работа, но по дяволите, тва да разцъкваш игричка с целувки на пияна глава, при все че си обвързан, си е жива глупост...
Вярно си е, че е простотия, то и заради това изобщо не успях да го включа към сериозните поводи, защото изобщо не мога да си го представя моя да го прави:D
Да, и моя човек не е такъв. Ама лично аз си го считам за изневяра. Тва е малко като да играеш „Саймън каза“, да те накарат да убиеш и да излезеш с извинението, че било игра.
anonymous908491
01-25-2015, 20:43
Да, и моя човек не е такъв. Ама лично аз си го считам за изневяра.
Саймън каза да излезеш и целунеш първия мъж, който видиш
Саймън каза да излезеш и целунеш първия мъж, който видиш
Саймън да го духа.
anonymous908491
01-25-2015, 20:49
Саймън да го духа.
Саймън знае къде живееш и не си е пил лекарствата няколко дни.
anonymous708973
01-25-2015, 21:02
Моментът, в който вярваш, че имаш сериозна връзка с човек, който (още) играе на бутилка...
:lol: :lol: :lol:
anonymous908491
01-25-2015, 21:03
Моментът, в който вярваш, че имаш сериозна връзка с човек, който (още) играе на бутилка...
Сериозните на какво играят ?
Fisherman
01-25-2015, 21:11
В 21 век нещо друго останали ни? Изгубихме всичко, нека поне някой запазят морала си.
морал отдавна няма,затова друго не е останало
Сериозните на какво играят ?
Криеница.
anonymous908491
01-25-2015, 21:22
Криеница.
Крият се един от друг и се стараят да не се намерят или въобще не си правят труда да се търсят ?
морал отдавна няма,затова друго не е останало
Някой са го запазили. :)
RapExotic
01-26-2015, 04:46
Виждал съм и хора на 30, които още играят на бутилка и подобни игри.. След определено количество алкохол и сред подходяща компания човек е склонен да се вдетенява. ;)
veselata.roza
01-26-2015, 12:10
Аз винаги прегръщам и целувам приятелите си, когато ги видя. Това прави ли ме лоша? Или че изневерявам, Не мисля. Изневяра е, ако го правиш с някакво чувство или желание. Всичко друго си е ок, според мен.
TheDeath
01-26-2015, 12:49
Ако говорим за целувка по бузата с приятел и роднина е ясно, че не е изневяра.
Ако говорим за целувка по устните с език, за мен Е изневяра. Без значение дали после е имало секс или не, аз бих се чувствала предадена. Дали бих простила е друга тема.
sl1nceetoo
01-26-2015, 13:02
Това.
stefstef
01-27-2015, 10:27
Много ясно, че е изневяра.
pilencetoto
01-27-2015, 13:25
Зависи от целувката, но ако е в смисъла на харесвам те - да изневяра е. За мен е изневяра дори да се заглеждаш по други хора с хищен поглед :)
Целувката с друг си е изневяра.
Yung Armani
01-28-2015, 13:16
Зависи кой е бил инициатора... и дали ще се повтори..но всеки по различен начин го разбира
ShtrudeL
01-28-2015, 14:49
Ако само дори поискам да целуна друг, е изневяра. За мен. Друг е въпроса, аз за себе си го приемам като нещо нормално, психопат съм, I know.
От всякъде погледнато си е изневяра
limehime
02-01-2015, 21:05
Що питаш нас - питай приятеля си дали е изневяра. Щом си с някого логично е да уважаваш и да приемаш неговите думи и решения. Интересно ми е той как ще ти отговори.
Естествено,че е изневяра,но смятате ли,че трябва да се развали дълга връзка в ,която са вложени чувства?
Заради една такава целувка,да кажем ако дори вашата половинка да не е подтиквателя ?
Не мислите ли,че трябва да се прости?
П.С. по устните с език естествено,не по бузките
Ако вместо по бузката ми лепне някоя целувка по устата няма да е изневяра. При всички други случаи е изневяра.
heartshapedbox
02-03-2015, 23:20
И аз така мисля.