View Full Version : Харесвам едно момиче...
Здравейте! На 17 съм и харесвам от известно време едно момиче, което е 3 години по - малко от мен. Общо взето е идеална - висока, стройна красива, винаги добре облечена. Често се засичаме в училището, тя ме гледа, аз нея също... Но ме е срам да се запознаем, а и не ми се отдава удобна възможност, макар да не съм много срамежлив... Имала е приятел доскоро, и раздялата не я е понесла добре, може би я е страх да започне нова връзка. Другото, което ме притеснява е че тя е почти колкото мен на височина, от което малко се комплексирам, макар да не съм чак толкова нисък - 178см. съм. Как мога да разбера дали и тя има някакви симпатии към мен и да ми помогнете с някаква идея да завържа запознанство с нея, изключвам фейсбук, защото тя няма профил там... Благодаря предварително! :)
RapExotic
01-23-2015, 16:49
Отиваш и я каниш на по биричка. Дори да ти откаже вече ще сте завързали разговора.
Разбери кога има физическо и бягай да играете волейбол/баскетбол или каквото там правите :Д
VinDiesel
01-23-2015, 20:22
Покани я да излезете на кафе, разходка, някакъв спорт. Оттам нататък си ти.
alpinab2.5
01-24-2015, 05:31
Ами щом те гледа често значи има симпатии към теб! В такъв случай действай възможно най скоро.Както има една приказка "Желязото се кове когато е горещо."
Може би усеща, че и аз я харесвам и за това да ме гледа.... Пък знам ли, какво и се върти в главата?
halachristine
01-25-2015, 11:54
Заговори я,нищо не губиш. Така ще разбереш какво и се върти в главата,щом е приключила връзка скоро и покажи,че си различен и я накарай да се чувства конфортно покрай теб.
Притеснявам се да не би да не е готова да започне нова връзка... А иначе при евентуален разговор между нас как да се държа с нея , какво да й кажа ?
VinDiesel
01-25-2015, 15:43
От притеснения цял живот ли ще седиш сам?