miglenamarkova
01-23-2015, 18:48
Здравейте! Предварително съжалявам ако вече има такава тема, но не я открих! Та аз съм момиче на 15г. От известно време си падам по едно момче от моя клас. бях споделила с приятелките си и те решили да ни сватосат. До тук няма проблем. Казали са му че го харесвам и той ме попита дали е вярно. аз казах, че е вярно. Тогава Той каза че за сега иска да си останем само много добри приятели. Всичко щеше да е наред, ако не се държеше по този начин! Той ме гушка, наричаме слънчице и сладкишче прекарва много време с мен, когато не сме заедно си пишем по фб, държи се като истински джентълмен. Та когато го говорихме това, че иска да си бъдем само много добри приятели за сега той имаше приятелка. След тва обаче се разделиха и той започна да ми обръща все по-голямо внимание. Напоследък, без да съм питала, ми дава обяснения къде и с кого ходи. И всеки път като каже че е бил навън с приятели уточнява че са били момчета. Чудя се дали все още държи на това да си останем приятели или се опитва да ми даде зелена светлина за действие? Моля без подигравки, питам сериозно. На тези, които отговорят, благодаря предварително!