View Full Version : Мисля, че съм влюбена в свой учител
dreamwalker
02-27-2015, 16:19
dreamwalker
Логиката ти не работи.
Тук не става въпрос само за физическо състояние, ами и за интелект. Психологически всеки човек минава през развитие и етапи. На 38 години мъжът освен, че е натрупал солиден опит от живота, но и разсъждава по по-различен начин. Целите му са други. Никой нормално уравновесен човек на 30-40 годишна възраст няма да иска да живее с 15 годишно дете. Никой нормален здраво мислещ развиващ се човек не се жени за 25 годишни на 48-50. Не и в 21 век.
А че на теория е възможно съжителство и разполд - да, разбира се че е възможно, аз не го отричам. То и метеорит е възможно да падне на главата ти.
I can't even...
1. Не твърдя и никога не съм твърдяла, че подкрепям съжителство на 15-годишни момичета с 30-40-годишни мъже.
2. Току-що нарече предците си "НЕнормални" и "НЕуравновесени", на каква възраст, според теб, се женели хората преди около дузина, че и по-малко, десетилетия? И не става дума само и единствено за ситуацията в България.
Интересно ми е твоите родители на една и съща възраст ли са? А твоите прародители? А прапрародителите?
3. А твърдението ти, че никой здравомислещ 48-50-годишен човек не се жени за 25-годишни в XXI в., надявам се, че не беше сериозно обмислено. Голям камък хвърли, голяма дума не казвай.
VinDiesel
02-27-2015, 16:20
Да, защото... *insert drums here* девойката е непълнолетна.
Но също не е и малолетна.
Добре кажи какво е най-правилното решение според теб тогава?
Ти на нейно място, какво би направила?
dreamwalker
02-27-2015, 16:27
Но също не е и малолетна.
Добре кажи какво е най-правилното решение според теб тогава?
Ти на нейно място, какво би направила?
Дете по смисъла на Закона за закрила на детето е всяко физическо лице до навършването на 18 години. А Challenger е на 15. Т.е. пред закона тя е дете. Би било изключително аморално от страна на учителя да насърчава чувствата ѝ, дори и да умира от любов по нея, да не говорим пък за сексуални отношения, когато е in position of power, authority figure, както искаш така го наречи. Какви грозни неща четох назад в темата, не е истина!
Проблемът тук не е възрастта на двете страни, проблемът е, че едната страна е подчинена на другата.
Относно втория въпрос: Тук не става дума за мен.
golemiq_korab_minava
02-27-2015, 16:28
I can't even...
1. Не твърдя и никога не съм твърдяла, че подкрепям съжителство на 15-годишни момичета с 30-40-годишни мъже.
2. Току-що нарече предците си "НЕнормални" и "НЕуравновесени", на каква възраст, според теб, се женели хората преди около дузина, че и по-малко десетилетия? И не става дума само и единствено за ситуацията в България.
Интересно ми е твоите родители на една и съща възраст ли са? А твоите прародители? А прапрародителите?
3. А твърдението ти, че никой здравомислещ 48-50-годишен човек не се жени за 25-годишни в XXI в., надявам се, че не беше сериозно обмислено. Голям камък хвърли, голяма дума не казвай.
За епохата в които са живеели пра пра роднините ни, си е било нормално. Както и бесенето, коленето и разчленяването на обществени места - също. Напълно нормално е било селяните да умират на 30 години. Да не са се къпали по няколко месеца дори в кралското семейство. Та, ако ще живееш през каменната ера - поне успех ти пожелавам.
Да. Нормалните хора на 40-50 използват 20-25 годишните за:
1) Любовници и секс
2) Пак секс.
Но не и за сватби. Ако има такава сватба, тя не говори много добро за двойката.
И има разлика да се влюбиш на 25 в 45-50 годишен, отколкото на 15 тепърва да чакаш пълнолетие.
Ти на колко години си? Аман от детски размисли.
VinDiesel
02-27-2015, 16:31
Объркваш ме тотално и всеки въпрос към теб, го отбягваш като градушка.....
Не мога да те разбера, хем и даваш зелена светлина, хем червена...
А ако си говорим за векове, преди повечето жени са били с поне 10-12 години по-млади от мъжете си. Рядкост е било да са на еднакви години или разлика 2-3 год.
dreamwalker
02-27-2015, 16:35
За епохата в които са живеели пра пра роднините ни, си е било нормално. Както и бесенето, коленето и разчленяването на обществени места - също. Напълно нормално е било селяните да умират на 30 години. Да не са се къпали по няколко месеца дори в кралското семейство. Та, ако ще живееш през каменната ера - поне успех ти пожелавам.
Да. Нормалните хора на 40-50 използват 20-25 годишните за:
1) Любовници и секс
2) Пак секс.
Но не и за сватби. Ако има такава сватба, тя не говори много добро за двойката.
И има разлика да се влюбиш на 25 в 45-50 годишен, отколкото на 15 тепърва да чакаш пълнолетие.
Ти на колко години си? Аман от детски размисли.
Аз се питам същото за теб.
Бесенето, коленето и разчленяването на обществени места, както и хигиенните навици на прародителите ни, нямат нищо общо с темата, която обсъждаме, и не можеш да ги сравняваш с любовта и брака. Това са различни аспекти на живота.
Дефинирай "нормални хора на 40-50". Според теб около 20 години разлика правят по-младите или по-възрастните забранена зона, в която е опасно да се влиза. Защо? Обясни, ако обичаш.
dreamwalker
02-27-2015, 16:42
Объркваш ме тотално и всеки въпрос към теб, го отбягваш като градушка.....
Не мога да те разбера, хем и даваш зелена светлина, хем червена...
А ако си говорим за векове, преди повечето жени са били с поне 10-12 години по-млади от мъжете си. Рядкост е било да са на еднакви години или разлика 2-3 год.
Никаква светлина не ѝ давам. Тя е направила темата, за да споделим мнението си, а аз правя точно това. Не разбирам как ще ѝ помогне въпросът, който ти зададе на мен, - а именно как бих постъпила аз в такава ситуация.
Казах, че според мен не е редно да имат непрофесионални романтични отношения преди тя да стане на 18, а за консумация на такива да не говорим.
Но... изключително много ме дразни факта, че повече от 5 години разлика по стандартите на голяма част от потребителите, коментирали в темата, е най-извратеното и ненормално нещо на планетата.
golemiq_korab_minava
02-27-2015, 16:55
Преди малко точно ти ни върна към културата и навиците на прародителите. Нека обаче да се аргументираш, щом твъдиш, че приетите тогава неща са нормални за общественото мнение и днес. Не можеш да ми извадиш и цапниш едно нещо при даден живот, а да отречеш всички останали фактори.
Любовта е чувство. Колкото си искаш можеш да обичаш няколко, както и по-различни начини. Но това чувство не определя целия ти живот. Не се умира, когато изгубиш любимия ти човек, или само чувствата към него с времето, както най-често става. А напротив. Ще дойде друг, по-подходящ. Нито пък смисълът на живота трябва да е непременно да живееш с някого.
Бракът е измислен от човека, традиционен обичай и нищо повече. Бракът е социално и законово положение в живота на хората. След него може да има и развод, не дай си боже.
Но всъщност вече не знам... то на какви ли не теми попадам. с майките си с бащите ли със сестрите ли не се 3бат вече хора и всички се мислят за ''нормални'' така че правете каквото си искате, но да не съжалеявате после.
dreamwalker
02-27-2015, 17:06
Преди малко точно ти ни върна към културата и навиците на прародителите. Нека обаче да се аргументираш, щом твъдиш, че приетите тогава неща са нормални за общественото мнение и днес. Не можеш да ми извадиш и цапниш едно нещо при даден живот, а да отречеш всички останали фактори.
Любовта е чувство. Колкото си искаш можеш да обичаш няколко, както и по-различни начини. Но това чувство не определя целия ти живот. Не се умира, когато изгубиш любимия ти човек, или само чувствата към него с времето, както най-често става. А напротив. Ще дойде друг, по-подходящ. Нито пък смисълът на живота трябва да е непременно да живееш с някого.
Бракът е измислен от човека, традиционен обичай и нищо повече. Бракът е социално и законово положение в живота на хората. След него може да има и развод, не дай си боже.
Но всъщност вече не знам... то на какви ли не теми попадам. с майките си с бащите ли със сестрите ли не се 3бат вече хора и всички се мислят за ''нормални'' така че правете каквото си искате, но да не съжалеявате после.
https://i.warosu.org/data/cgl/img/0081/47/1424992116915.gif
Това изказване свързано ли е по някакъв начин с моето предишно или...
golemiq_korab_minava
02-27-2015, 17:13
има , има.. Както казах, 20 години са много в случая на авторката. Ако тя беше на 30, а той на 50 - тогава и двамата са завършни личности. А ся, какво? Тя ще стане студент, ще иска пари от мама и тате.. Готова ли въобще за семеен живот и деца? Како мислите бе хора, не мога да ви разбера.
dreamwalker
02-27-2015, 17:15
има , има.. Както казах, 20 години са много в случая на авторката. Ако тя беше на 30, а той на 50 - тогава и двамата са завършни личности. А ся, какво? Тя ще стане студент, ще иска пари от мама и тате.. Готова ли въобще за семеен живот и деца? Како мислите бе хора, не мога да ви разбера.
Никаква светлина не ѝ давам. Тя е направила темата, за да споделим мнението си, а аз правя точно това. Не разбирам как ще ѝ помогне въпросът, който ти зададе на мен, - а именно как бих постъпила аз в такава ситуация.
Казах, че според мен не е редно да имат непрофесионални романтични отношения преди тя да стане на 18, а за консумация на такива да не говорим.
+
От всичките 11 страници, които изчетох (не съм се задълбочавала, разбира се) стигнах до няколко извода:
1 и най-важен: авторката е трол - струва ми се прекалено наивно и превзето всичко което пише. Вярно е, че на 15 хормоните ти размътват малко главата, ама това ми идва малко прекалено. Да си представяш обаче сватба с учителя, ъммм мерси, много ми идва.
Ако все пак всичко, което казва е истина (а наистина се надявам да не е) стигам до няколко извода:
2. вероятно липсата на силна мъжка фигура в живота ти на такава крехка възраст подсъзнателно те кара да търсиш някакъв закрилник, който очевидно си видяла в лицето на въпросния учител > това, че се държи вежливо с теб не значи непременно, че те харесва. Вероятно и той гледа малко бащински на теб, вероятно и на всичките си ученици де, но мъжете като видят малко крехко момиче и започват да си придават някаква особена важност. Дори съм почти сигурна, че не го харесваш? очевидно щом дори не искаш секс с него, просто замества по някакъв начин родителското тяло. В което няма лошо де, стига да не води до злоупотреби.
3. колкото повече нямаш нещо, толкова повече го искаш :) класика, първата несподелена любов, особено на тази възраст, всички минаваме през нея. Да харесваш някой батко и да гласиш сценарий за трите ви внучета след 46 години... нормално е, но не и когато с баткото имате 20 години разлика. Тогава става дори подсъдимо.
4. Що за мъж няма семейство на 40, дори приятелка и някаква преспектива? Щом кани ученичка в дома си, а не някоя на неговата възраст значи му има нещо. Било то избухлив характер, болест, някакъв косур, който отблъсква сериозните дами. Помисли и над това.
Какво да те посъветвам (ако не си трол) - изживей си го, няма как иначе. Просто бъди разумна (колкото може) и не му се бутай излишно. Рано или късно ще ти мине, но по-добре рано, докато не си си изпатила. :)
Challenger
02-27-2015, 18:53
@ameli, не съм трол, но ти не си чела 11 страници, щеше да знаеш, че баща ми почина преди няколко години, и аз казах, че може би заради това харесвам учителя си, но това не променя нищо. Благодаря ти за коментара все пак. ^___^
Ооо, изобщо не съм малко и крехко момиче - височка съм и ми казват, че приличам на много по-голяма.
@VinDiesel, @dreamwalker, @golemiq_korab_minav, и на вас ви благодаря, че споделихте какво мислите. Много целувки за вас!^___^
dreamwalker
02-27-2015, 19:08
@VinDiesel, @dreamwalker, @golemiq_korab_minav, и на вас ви благодаря, че споделихте какво мислите. Много целувки за вас!^___^
Wow, thanks, I can die happy now.
(относно темата)
Лол,не очаквах тази грозна тема да стане толкова коментирана и обсъждана. Тц тц...
Кое му е грозното на темата? Откога да се влюбиш в някого е грозно? Тя ли е виновна, че се е влюбила в своя учител, може би виждайки в него някой навици или нещо, което и напомня за баща си, който е починал? Ако тази тема е грозна, то другите от типа "Изч*ках сестра си"; "Свирката счита ли се за изневяра?" и т.н. какви са?
А и съм 100% сигурен, че момичето не е трол. Според вас, като е регистрирана в Май 2012, как ще е трол? Или пък нарочно се е регистрирала тогава, че във Февруари 2015 да напише тази тема?
anonymous895156
02-28-2015, 11:36
Нали не смятате, че човек решава в кого да се влюби?
да, особено ако си достатъчно наясно с човешката психология
BlauMeise
02-28-2015, 11:49
Според мен няма нищо ненормално в това...
Ама ти да не мислиш да го сваляш? Няма нищо лошо в харесването, но извинявай да тръгнеш с баща си, ебахти педофилската история...
@ameli, не съм трол
Естествено, никой трол не казва " да, трол съм" ;//
dreamwalker
02-28-2015, 13:41
(относно темата)
Лол,не очаквах тази грозна тема да стане толкова коментирана и обсъждана. Тц тц...
http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20121013015809/degrassi/images/f/f0/Facepalm.gif
Колко грозно! Тц, тц...
да, особено ако си достатъчно наясно с човешката психология
http://www.quickmeme.com/img/bb/bba7cb2adb47ef10b63d576ac29a6532953b6627850d9c7c4c 41c2c9c5cd1ffb.jpg
anonymous895156
02-28-2015, 14:57
http://knizhen-pazar.net/books/010/1080/108030.jpg
http://www.quickmeme.com/img/bb/bba7cb2adb47ef10b63d576ac29a6532953b6627850d9c7c4c 41c2c9c5cd1ffb.jpg
ок
Challenger
02-28-2015, 15:27
Даа, днес ходих у тях и не се случи нито едно от нещата, които предвидихте. Занесох му курабийки, казах, че майка ми има рожден ден (не е вярно) и блабла. Показа ми учебниците си от Мюнхенския университет, обсъждахме какво искам да уча след завършването, разказа ми какъв е живота в Норвегия и т.н. Беше забавно. --^___^--
dreamwalker
02-28-2015, 15:54
Даа, днес ходих у тях и не се случи нито едно от нещата, които предвидихте. Занесох му курабийки, казах, че майка ми има рожден ден (не е вярно) и блабла. Показа ми учебниците си от Мюнхенския университет, обсъждахме какво искам да уча след завършването, разказа ми какъв е живота в Норвегия и т.н. Беше забавно. --^___^--
http://vignette3.wikia.nocookie.net/icarly/images/e/e0/0001st50.gif/revision/latest?cb=20110625131858
Challenger
02-28-2015, 15:56
@dreamwalker, смешно ли ти се струва, не си длъжна да коментираш.
dreamwalker
02-28-2015, 15:59
@dreamwalker, смешно ли ти се струва
Да.
Challenger
02-28-2015, 20:16
Да.
В такъв случай, извинявай, не мисля, че аз съм виновна.
dreamwalker
03-01-2015, 11:18
В такъв случай, извинявай, не мисля, че аз съм виновна.
В Бургас ли живееш?
Nonetheless
03-01-2015, 11:23
А какво очакваш да ти каже някой, който не е трол?
dreamwalker
03-03-2015, 11:31
Къде остана това момиче?
dreamwalker
03-04-2015, 12:37
Няма ли да споделиш какво се случва?
На бас че се клатят здраво.
Challenger
03-05-2015, 11:31
@dreamwalker, в Бургас живея. @fanton1, не разбирам какво казваш.
Challenger
03-05-2015, 11:39
Къде остана това момиче?
Не съм влизала, защото имаме много контролни напоследък. Отговорих ти на съобщението.
chupachups
03-05-2015, 11:41
На бас че се клатят здраво.
Не си оригинален.
Challenger
03-05-2015, 11:43
@chupachups, просто търси с кого да се заяде.
Challenger
03-05-2015, 12:02
Изгубих сладичката тема, затова мисля малко да поспамя тук:
http://31.media.tumblr.com/a7f809c532d3802975a1a10d9049a132/tumblr_mygkkoq0DA1sfajmpo1_500.jpg
http://www.lovethispic.com/uploaded_images/16394-Beach-Wedding-Kiss.png
Не си оригинален.
Не се и опитвам. ;)
chupachups
03-05-2015, 12:19
Не се и опитвам. ;)
и да се, не ти се получава.
и да се, не ти се получава.
Добре значи следваштия път трябва да се постарая повече.
просто търси с кого да се заяде.
Не е точно така.
Corb1225
03-05-2015, 13:01
Тая тема ме кара да повръщам дъга и да акам бонбони. Каква романтика, какви чувства, каква чудна любовна приказка.
/s
Challenger
03-10-2015, 18:10
Тая тема ме кара да повръщам дъга и да акам бонбони. Каква романтика, какви чувства, каква чудна любовна приказка.
/s
Може ли без подигравки! Зсега всичко върви отлично. ^___^
TheDeath
03-13-2015, 06:39
Разкажи ;)
Challenger
06-02-2015, 14:48
Хеей... ^____^ Пак съм тук. Отдавна не съм ъпдейтвала. :д Благодаря ви за съветите. Учебната година почти приключи. ^_^ Само гледам датите и от почти три месеца не съм ъпдейтвала...
Corb1225
06-02-2015, 14:59
Е, сношихте ли се с чичкото?
Challenger
06-02-2015, 15:04
@Corb1225, отново ли почвате!! Това ли е най-важното, такива като теб ме натъжават -___-
Corb1225
06-02-2015, 15:07
Ясно. А поне целувки, петинг, нещо?
Challenger
06-02-2015, 15:10
@Corb1225 какво е петинг?
Corb1225
06-02-2015, 15:12
Най-общо е задоволяване без проникване.
Challenger
06-02-2015, 15:13
@Corb1225, защо искаш да ти кажа такива неща?
Corb1225
06-02-2015, 15:14
Кой каза, че искам?
Challenger
06-02-2015, 15:16
@Corb1225, саркастичният ти тон не ме кефи, ако съм те засегнала по някакъв начин - въпреки че се съмнявам - извинявай. Лесно е да се подиграваш с чувствата на хората, но ще те видя теб, когато си на мое място.
Corb1225
06-02-2015, 15:19
Само те закачам, не се сърди. Повече няма да го правя. Разкажи ни сега какво се случва.
Challenger
06-02-2015, 15:20
С него ли? <33 ^_^
Corb1225
06-02-2015, 15:22
С него, с вас. Разкажи каквото ти се иска.
Challenger
06-02-2015, 15:27
Ъъъ... откъде да почна... :д След като пуснах тази темичка получих съобщения от разни хора и се оказа, че те са разбрали коя съм аз и за кого става въпрос в темичката... >.< това беше малко неловко, имам предвид, не исках да се разчува, но станалото станало. И като цяло това беше в този форум. Не съм писала от около три месеца и напълно забравих, че имам регистрация :D Пък и трябваше доста да уча, тази година ми е важна. И така... ^^ Сега е твой ред, ти разкажи нещо. ^__^
Corb1225
06-02-2015, 15:30
А не, това си е твоята тема ;д. Исках да чуя какво се случва с историята ви с възлюбения ти.
Challenger
06-02-2015, 15:32
Тоооолкова е добър и мил и прекрасен! <33333
Corb1225
06-02-2015, 15:34
А някакво развитие има ли от последния път, когато си писала?
Challenger
06-02-2015, 15:36
@Corb1225, какво точно искаш да знаеш?
Corb1225
06-02-2015, 15:36
Остави.
Challenger
06-02-2015, 15:54
И само да вметна, ако има и други с подобни истории за споделена или несподелена любов като моята, да не се притеснява да ни ъпдейтне. :D ^____^
Challenger
06-02-2015, 16:11
Споделяйтеее ^__^не хапем никого.
Challenger
06-02-2015, 16:12
Можем да направим нещо като запис на подобни историйки ;д
therichbitch
06-03-2015, 01:27
подобни историйки ;д
За чиста и неподправена любов м/у 15- годишна пикла и 45 годишен чичко? Жалко, че моята не се вписва : (
В началото на учебната година и аз изпитвах някакви симпатии към нов учител по физическо. На 16 съм, той да е към 30 годишен, идея си нямам. Но просто ми беше изключително симпатичен, нищо повече, не съм си въобразявала, че нещо ще се получи, нито пък съм искала да се получава.
Момчето, с което съм сега е 4 години по-голямо от мен.
Авторке, колкото и да мислиш, че си интелектуално израснала, замисли се, че няма да имаш особено много теми за разговор с толкова възрастен тип. Освен това не го намирам за нормално. Вярно, доста голяма част от женската аудитория си е падала по някой възрастен господин, но недей да очакваш от него връзка и пр.
Сама ще видиш, че най-добре ще се чувстваш, когато си с някой на твоите години.
dreamwalker
06-03-2015, 14:05
Challenger се завърна...
Няма ли да напишеш нещо?
dreamwalker
06-03-2015, 17:17
Вече имаш и адвокат.
therichbitch
06-03-2015, 17:36
Тя се забавлява с новата си половинка, няма време да пише тук, но смея да предположа, че нещата са се развили г/д по този начин.
и се оказа, че те са разбрали коя съм аз и за кого става въпрос в темичката...
И отидоха и докладваха на моя мил възлюбен. Даже дъщеря му, която е в същото училище, само че 2 класа нагоре, разбрала и дойде да ми държи сметка. Mалко неловко, имам предвид, не исках да се разчува.
Но след като се разчу, дойде най- голямата изненада- той не беше разочарован, нито ядосан, напротив, мисля, че му погалих егото и затова реши да ме опъне. После, всичко прерасна в голяма и луда любов, затова не съм писала от около три месеца и напълно забравих, че имам регистрация :D Пък и трябваше доста да уча, тази година ми е важна, особено след като ми каза, че ако не изкарам 6 по неговия предмет, ще ме смени с някоя по- умна и млада. Това е то любовта, кара те да даваш най- доброто от себе си и да се развиваш. И така...
Corb1225
06-03-2015, 19:38
Вие двете горните, чувствувам, че не харесвате Pizzeti, затова скоро ще се наложи да не можете да пишете ;д.
Я да оставяте детето на мира!
pac0line
06-03-2015, 19:42
...
плача :д
therichbitch
06-03-2015, 19:50
Я да оставяте детето на мира!
Добре. Спирам, защото не искам и на мен да ми излезе име във форума, че се занимавам с деца. : (
Corb1225
06-03-2015, 19:59
Радвам се, че разума в теб проговори. Няма да се налагат крайни мерки ;д.
therichbitch
06-03-2015, 20:26
крайни мерки ;д.
хъм?
Corb1225
06-03-2015, 22:30
Тайните на мафията, можеш да ги разбереш едва, когато е твърде късно ;д.
dreamwalker
06-04-2015, 14:37
Тя се забавлява с новата си половинка, няма време да пише тук, но смея да предположа, че нещата са се развили г/д по този начин.
:lol:
Corb1225
06-04-2015, 14:41
^
многозле.com
dreamwalker
06-04-2015, 14:53
^
многозле.com
Очевидно заплащането е на ниво.
Corb1225
06-04-2015, 15:05
^ Злодей ;/
dreamwalker
06-04-2015, 15:07
^ Злодей ;/
Да разбирам ли, че си бил влюбен в учителя си, когато си бил на 15?
Corb1225
06-04-2015, 15:12
Да не разбираш.
therichbitch
06-05-2015, 00:53
^
многозле.com
историята ми? О.о
Мислех да я издам в сборник с еротични разкази
dreamwalker
06-11-2015, 11:28
историята ми? О.о
Мислех да я издам в сборник с еротични разкази
Какво ще е заглавието?
ghostuser001
03-06-2020, 05:57
Следната история за мнозина ще се стори пресолена, но познавам (да уточня: бегло) едно момиче, което пропътува половината свят, за да бъде близо до своя възлюбен - 15-20 г. по-възрастен от нея, но за сметка на това помощник-професор...
Не е ли любовта красива? :)
ghostuser001
03-06-2020, 13:03
Освен, че споделя, че обожава да ближе банановия сладолед, момичето се наслаждава, когато правят химически експерименти с помщ. професора. :)
Nadezhda
08-04-2020, 12:31
Та....как се развиват нещата? о.О
Necrologist
08-07-2020, 19:13
Та....как се развиват нещата? о.О
живеят си щастливо заедно
alcoholic
08-08-2020, 17:28
Мисля, че съм влюбена в един мой учител. На 15 съм, в десети клас - преподава ми вече втора година. Постоянно мисля за него. Искам да питам: Познавате ли някой, който да е в подобна ситуация? На вас случвало ли ви се е и как го преодоляхте?
Напий се и щи мине
PreSko not being original
04-28-2021, 10:06
Пфф, откривам този сайт чак сега :Д. Иначе, прочетох целите 14 страници, стана ми интересна историята. Та, как се развиват нещата? Имах една идея за песен, и като прочетох това, реших да добавя част от история (или като цяло цялата тема в история) като допълнителен куплет. Между другото, това ще е четвъртата ми песен от един албум, който пиша вече година (по-скоро написах дебютната преди година и като написах втората песен, с наподобяваща тематика, реших да ги запиша в албум, като вчера го допълних с още една песен, и смятах следващата ми песен да е свързано със забранената любов, един вид), най-вероятно ще го запиша с един приятел лятото, като събера пари за китара. Иначе, сега момичето трябва да е на 20, нали? Майко, колко бързо минава времето! Не че много добре помня какво съм правил аз през 2015, но това е друга тема.
Та, ако може да я намери и да я пита за края на историята - не само заради песента, а от цялостно любопитство. Насладих се много на историйката, момичето изглежда много добричко и сериозно. По принцип намерих този форум като търсех из сайтове за различни мнения относно едно училище, но като влязох днес да видя как стоят темите, забелязах тази и я прочетох. Даже специално си направих профил, че да мога да пиша :Д. Ще се радвам ако някой (или самата тя) ми каже как се е развила историята
Иначе, до самата песен, ако някога я напиша и издам, непременно ще ви ъпдейтна :3. Благодаря за вдъхновението, де да бях роден по-рано да се наслаждавам на повече кадърни и морални хора, и техните истории.
Andro111
05-12-2021, 19:04
Можеш до му направиш една *******