Влез

View Full Version : Родителите и секса

_Baby_
01-25-2015, 06:04
Родителите ви знаят ли, че правите секс? Приемат ли го или мусене и цупене или пък се радват, че споделяте и ви дават съвети за безопасен секс? И кога се решихте да им кажете или все още не сте?

Аз да кажа така споделям с майка, но и баща ми знае, че правя секс. Казах на мама на 15 като бях и тя така ми изнесе една лекция на тема бременност и болести. Не и споделям пикантни подробности от сексуалния ми живот все пак де. А да и някак си е много против аналния секс по необясними за мен причини. Като разбра наскоро, че съм го правила и се нацупи някаква...:D

dreamchaser______/
01-25-2015, 06:28
Ми при мен липсваше разговора за безопасен секс и тн... Знаят, че правя секс много ясно, все пак живеем в една къща макар и на различни етажи ;д . Може би до преди 2-3 години не се съобразявах достатъчно когато си водех някоя приятелка в нас за което ми се четеше конско на следващия ден, но най епичната сцена беше когато след една моя пиянска вечер на баща ми му беше писнало и направо си нахлу в стаята ми докато правех секс с тогавашната ми приятелка :Д . Принципно той си живее на първия а аз на втория етаж и не ми е хрумвало, че чак долу при тях се чува всичко ама на пияна глава не съм го и мислел толкова. Като съвети баща ми все ми е поощрявал а майка ми все викаше да съм внимателен ;д , но никога не сме говорили нещо повече. Баща ми правеше опити да ми дава повече акъл и насоки, но след оная случка каза, че няма смисъл повече да опитва да казва каквото и да е било :D

NawleK
01-25-2015, 06:32
На всеки родител му е приятно да знае, че някой циганин си вкарва пишката в 15 годишната им дъщеря.... Защо подяволите те се цупят...

Ouroboros
01-25-2015, 10:15
На всеки родител му е приятно да знае, че някой циганин си вкарва пишката в 15 годишната им дъщеря.... Защо подяволите те се цупят...

Защо трябва да е циганин?

theflash
01-25-2015, 10:32
При мен майка ми знае баща ми може би се досеща :Д но не съм коментирала абсолютно нищо с него :Д .. Казах на майка 1 година г.д след 1вия ми път ,тя започна да ми казва какво да правя какво не :Д ... изслушах я търпеливо и така . Сега избягвам разговорите с нея на тази тема , някак ми е некомфортно да си говорим за секс :Д

VinDiesel
01-25-2015, 16:42
Навремето ми бяха казали, само да внимавам, тъй като аз нося отговорност за тях.

Иначе лекции не са ми изнасяли, тъй като им беше ясно, че не съм някой .....

obicham_te
01-25-2015, 17:09
Въпреки, че съм над вашите години, родителите ми са много консервирани хора и ги е безумна сякаш срам дори да минат покрай темата за секса. Преди време като бях тийнейджърка, мама не ми каза, че един ден ще имам менструация и се паникьосах, като ми дойде. Разбира се не ми е говорено и за секса, голям срам за тях не знам защо.
Е вече е съвсем нормално да знаят, че имам полов живот. За щастие не знаят колко е шантав :)

ameli
01-25-2015, 17:28
Не съм им казвала, ама те си знаят, не падат от Марс.. иначе на всяко преспиване/екскурзия и т.н. майка ми се обажда да ми напомни да си взема презервативи :D

InnocentFuck
01-25-2015, 18:37
В никакъв случай няма да споделя на майка ми :D
Нашите са малко старомодни и са на принципа " Секс за пръв път - в първата брачна нощ " .. добре де , не е малко .. доста са старомодни ;D
Но пък знае че си имам приятел от почти година и може и вече да се е досетила , че не ходя по нейния път :D

tori
01-26-2015, 15:23
Естествено, че знаят. Смисъл не сме говорили нищо различно от това „Внимавайте да няма деца гледат деца или някакви болести.“, но е нормално да се сетят, че на 19 кажи-речи с една дълга връзка зад гърба си и една аха-започваща не съм девствена. Не падат от Марс и трева не пасат. А пък за някакви пикантности въобще не съм и не мисля да споделям, аз с приятели не говоря, че с тях.

baby_baby
01-27-2015, 14:34
Знаят но за секса повече си говоря с майка ми с баща ми не съм си говорила на тази тема

И кога се решихте да им кажете или все още не сте? - Когато започнах да го правя споделих на майка ми нямаше мусене а добри и полезни съвети

_Baby_
01-30-2015, 02:11

Добре.

MaCetY
02-01-2015, 05:27
Нашите не знаят и не искам скоро да узнават.

v0da12
02-01-2015, 08:49
В никакъв случай няма да споделя на майка ми :D
Нашите са малко старомодни и са на принципа " Секс за пръв път - в първата брачна нощ " .. добре де , не е малко .. доста са старомодни ;D
Но пък знае че си имам приятел от почти година и може и вече да се е досетила , че не ходя по нейния път :D

Ами незнам дали това тяхното трябва да се нарича старомодни или това нашето трябва да се нарича извратенящина. Всъщност секса винаги е било нещо много сериозно и обвъзрващо и никога в историята на цялото цивилизовано човечество не е била наблюдавана такава сексуална деградация на която сме свидетели в днешно време.

Сексът е с цел обвързване, семейство, деца а не хоби за уикенда.

NomNomNom
02-01-2015, 09:11
Ако си спала през античната история и си пропуснала хомосексуалните сношения, припомни си http://gepard96.blog.bg/history/2011/10/06/homoseksualizma-i-drevnite-civilizacii-prez-antichnostta.830663

NomNomNom
02-01-2015, 09:16
Ами незнам дали това тяхното трябва да се нарича старомодни или това нашето трябва да се нарича извратенящина. Всъщност секса винаги е било нещо много сериозно и обвъзрващо и никога в историята на цялото цивилизовано човечество не е била наблюдавана такава сексуална деградация на която сме свидетели в днешно време.

Сексът е с цел обвързване, семейство, деца а не хоби за уикенда.

И още нещо, с цел деца - предполагам не ползваш презервативи и пикаеш на тест всеки месец?

candyQueen
02-01-2015, 11:47
Ние с нашите никога не сме говорили на тази тема. Аз съм на 20 и предполагам всепак се досещат, че няма как да съм девствена голямо момиче съм :D Понякога татко пуска разни бъзици на тема секс, но като цяло доста резервирани са към тази тема вкъщи хаха.