View Full Version : Не може да влезе целият
lovelemons97
01-25-2015, 10:54
Здравейте,
Редовен читател съм на тийн проблем, но реших да се регистрирам чак когато започна да ме обезпокоява съответният проблем: На 17год. съм и си имам сериозен приятел.Наскоро започнахме да водим полов живот, който обаче не се получава особено.Проблема е там, че съм твърде тясна- не мога да поема целия пенис.Опитвали сме се 5 пъти, мен все още ме боли и не може да влезе целият.Отговорът който очаквам е: "не си достатъчно влажна,вземи лубрикант" или пък "радвай се, че си тясна, много от жените се опитват да върнат това си състояние и тн." как обаче да се радвам като не изпитвам удоволствието от секса.Колкото за влажността и според него, и според мен е предостатъчна.Приятелят ми не ме упреква, даже напротив държи се прекрасно с мен, което ме кара да се чувствам още по-гузно.Всичко друго, което правим с него се получава- единствено секса,който пък е много важна част от една хубава връзка.Чувствам се така сякаш не мога да се спогодя с това, което ми е дадено, и не мога да получа удоволствието от него за разлика от другите.
П.С. -ще съм много благодарна на компетентни отговори, ако на някой му се е случвало моля да сподели, ако не тук- може и на ЛС!
Приятен ден! :)
karucar7
01-25-2015, 11:08
Тесна била. Ми нормално като скоро си почнала да водиш полов живот да е така. Ще се оправиш.
lovelemons97
01-25-2015, 11:13
Тесна била. Ми нормално като скоро си почнала да водиш полов живот да е така. Ще се оправиш.
Изразих се по този начин понеже съм разговаряла с други момичета и при тях не процедира така.Благодаря за отговора,надявам се да си прав.
anonymous908491
01-25-2015, 16:02
Ми нормално като скоро си почнала да водиш полов живот да е така.
Къде виждаш полов живот, той тръгнал да го вкарва, тя ревнала и до там.
VinDiesel
01-25-2015, 16:30
Според мен му е много тънък, той ли ти беше 1-вия? Ципата разкъсана ли е както трябва, любовна игра има ли, или направо се почвате от вратата? Не вярвам във всички пози, да може да го вкарва целия...
Fisherman
01-25-2015, 16:36
тука е пълно с доценти на тема секс
anonymous908491
01-25-2015, 17:29
Повече са гинеколозите, провери темите за бременост и всевъзможните отговори
lovelemons97
01-25-2015, 18:15
Според мен му е много тънък, той ли ти беше 1-вия? Ципата разкъсана ли е както трябва, любовна игра има ли, или направо се почвате от вратата? Не вярвам във всички пози, да може да го вкарва целия...
Да, той ми е първият.Любовна игра има
Fisherman
01-25-2015, 18:23
Повече са гинеколозите, провери темите за бременост и всевъзможните отговори
според мене има повече санитари
lovelemons97
01-25-2015, 18:29
според мене има повече санитари
Нищо лично, но не намирам смисъл на коментарите ви тук.По-скоро трябва да си ги проведете на ЛС.^^
InnocentFuck
01-25-2015, 18:33
Нормално е да не може да влезе целия . И аз минах през това , правих секс за пръв път на 17 и неще да влезе бе :D
Сигурно 2 месеца след това спря да ме боли и да си влиза като хората :D имай малко търпение , не може ей така от нищото да стане.
Напълни съм съгласна с теб хахах
Nonetheless
01-25-2015, 18:36
Нищо лично, но не намирам смисъл на коментарите ви тук.По-скоро трябва да си ги проведете на ЛС.^^
И без да гледам кога си регистрирана мога да разбера, че си нова тук.
lovelemons97
01-25-2015, 18:39
И без да гледам кога си регистрирана мога да разбера, че си нова тук.
Да, не отричам, че съм нова.
Fisherman
01-25-2015, 18:42
тая тема е безмислена мойто момиче,какво очакваш да ти кажем?
Душата, каквото трябвашени беше казано. Не бързай сладка, има време за всичко. Ще дойде момента, в който ще влиза като у дома си и няма да боли, просто е рано. Пробвай повторението е майка на знанието хаха.
lovelemons97
01-25-2015, 18:45
Точно от теб нищо не очаквам. :)
За мен не е безсмислена, получих отговори
Fisherman
01-25-2015, 18:49
добре,после да не направиш тема,че не може да излезе :)
InnocentFuck
01-25-2015, 18:54
:D :D :D :D :D :D :D
lovelemons97
01-25-2015, 18:57
Може и да направя, лошо няма :D
VinDiesel
01-25-2015, 18:58
Явно си много притеснителна тогава и още не си се отпуснала както трябва.
anonymous908491
01-25-2015, 19:05
Ако това на аватара си ти и се казваш Павлина, ще дойда в Перник и ще те пребия, както само аз си знам.
lovelemons97
01-25-2015, 19:09
Ако това на аватара си ти и се казваш Павлина, ще дойда в Перник и ще те пребия, както само аз си знам.
Щом си толкова агресивен се ориентирай някъде другаде, не си ми интересен.
anonymous908491
01-25-2015, 19:09
Щом си толкова агресивен се ориентирай някъде другаде, не си ми интересен.
Значи наистина си ти.
lovelemons97
01-25-2015, 19:18
Значи наистина си ти.
О, извини ме, че ще те разочаровам, но не съм Павлина.
moimoimoi
01-26-2015, 15:05
той кремвирш-а ако е мек ще влезе ама друг път
lovelemons97
01-26-2015, 18:43
той кремвирш-а ако е мек ще влезе ама друг път
Кренвирш* :D :D
baby_baby
01-27-2015, 14:50
С времето няма да си така използвайте лубрикант
Аз също съм тясна и използвам лубрикант, че си е мъка. Опитай и ти, но не схванах как не влиза целия, толкоз ли е надарен или те боли като вземе да прониква още в началото? Отзад как е влиза ли целия или пак е същата история?/ Отзад да поясня за "професорите" дето ще се намесят, че отзад трябва да е с нужното предразполгане?/
AnarchyBoy
01-27-2015, 19:30
Преди време в гимназията имаше една много яка двойка 12-то класници :lol: и двамата девствени, наИбаа я са.. тя мега тясна, тоа мега надарен и ае в болницата мацката с разкъсвания, та я шиха, то беха мъки неволи пък и цялото даскало разбра, смех гОлем, на чужд гръб.
По темата; нормално е, че неа да мое влезе ако е от скоро и е с по-голям... Ще се оправиш, на някои момиченца им отнема 20 + дни (говоря дни в които се прави веднъж или повече пъти) ебанье за да започнат да изпитват удоволствие н шит.
AnarchyBoy
01-27-2015, 19:31
Важно е дали му го лигавиш преди да те забоде. ;)
Важно е дали му го лигавиш преди да те забоде. ;)
Да това е важно ако няма лубрикант. ;)
AnarchyBoy
01-27-2015, 21:57
Викаш требе му се пусне лигата, а?
palavata___98
01-29-2015, 23:02
Здравейте,
Редовен читател съм на тийн проблем, но реших да се регистрирам чак когато започна да ме обезпокоява съответният проблем: На 17год. съм и си имам сериозен приятел.Наскоро започнахме да водим полов живот, който обаче не се получава особено.Проблема е там, че съм твърде тясна- не мога да поема целия пенис.Опитвали сме се 5 пъти, мен все още ме боли и не може да влезе целият.Отговорът който очаквам е: "не си достатъчно влажна,вземи лубрикант" или пък "радвай се, че си тясна, много от жените се опитват да върнат това си състояние и тн." как обаче да се радвам като не изпитвам удоволствието от секса.Колкото за влажността и според него, и според мен е предостатъчна.Приятелят ми не ме упреква, даже напротив държи се прекрасно с мен, което ме кара да се чувствам още по-гузно.Всичко друго, което правим с него се получава- единствено секса,който пък е много важна част от една хубава връзка.Чувствам се така сякаш не мога да се спогодя с това, което ми е дадено, и не мога да получа удоволствието от него за разлика от другите.
П.С. -ще съм много благодарна на компетентни отговори, ако на някой му се е случвало моля да сподели, ако не тук- може и на ЛС!
Приятен ден! :)
Ами моя съвет към теб е следният.. да се засилиш и да скочиш върху буркан!
palavata___98
01-29-2015, 23:03
Да това е важно ако няма лубрикант. ;)
лигавете го, че лубриканта е 7 лева
palavata___98
01-29-2015, 23:04
Кренвирш* :D :D
аааа не искаш кремвирш, а кренвирш ?!? според мен гориш за една лионска
palavata___98
01-29-2015, 23:04
аааа не искаш кремвирш, а кренвирш ?!? според мен гориш за една лионска
боклук скапан
palavata___98
01-29-2015, 23:05
и ти беше тесен.. ама един приятел те разпори