halachristine
01-25-2015, 11:45
Здравейте,съфорумци. Ще ви споделя моят проблем,ако може да се нарече проблем на фона на истинските житейски проблеми.. Историята е свързана с едно момче от моя курс. Пишем си от известно време,в университета се виждаме и наистина мислех,че не е безраличен. В началото беше много мил,въпреки че не е от момчетата,който са мили с едно момиче. Той е от друг град. Видяхме се един път,целуна ме..всичко мина добре. През това време поддържахме връзка всеки ден. След това се видяхме отново,разхождахме се..целуна ме. Но някак си усещам,че се отдалечи и се чудя от какво може да е породено това. Много сме различни като цяло аз съм момиче,което не се интересува от външния вид,обича да комуникира,обича разходките в природата,а той точно обратното - сдържан,обран,на моменти груб,предпочита да седне на кафе и да говори за фитнес,футбол и такива мъжки неща. Не знам дали трябва да му пиша,защото колкото и да се опитвам да говорим,не се получава смислен разговор,а преди обсъждахме отношенията ни казваше ми колко много иска да сме заедно,колко му липсвам. Сега не си пишем от седмица. Може ли някой да ми каже кое е по-правилно да спра да мисля и да му пиша или да чакам всичко да се нареди от само себе си?