PDA

View Full Version : 14 Февруари

3msc
01-26-2015, 10:40
Здравейте,аз съм момиче.На 18 години съм и искам малко помощ от хора,които харесват и празнуват този празник или просто хора с идеи.Мисля,че може да е от полза тази тема,защото наближава този празник.Та значи имам си приятел от близо 7 месеца вече.Принципно винаги съм била супер в идеите,винаги аз съм човека,който има въображение и всичко ми е било лесно..до тази година просто съм забила един вид нищо не ми хрумва,абсолютно нищо.Хрумват ми разбира се глезотиите,като снимка на възглавници,чаши,завивки , колажи и прочие,но моя приятел не е от този тип хора,които ще се зарадват на нещо такова :Д ..За това моля ви се,защото не остана много време някакви предложения за подарък..
Благодаря Ви предварително ! :)

Blab
01-26-2015, 10:44
отидете на уроци по танци;
//така ще го накажеш:Д

3msc
01-26-2015, 10:45
и определено ще ме намрази и ще бъда зарязана на 14 февруари :Д

TheDeath
01-26-2015, 11:20
Аз винаги съм подарявала практични неща, колан, портфейл, парфюм. На бившия му подарявах книги, обожаваше да чете и ми беше много лесно, знам какъв стил книги чете и винаги го изненадвах приятно с избора си.
Според мен мъжете предпочитат практични подаръци, не плюшени мечета и сърчица :) Но ти си го знаеш твоя, на какво се кефи?

xXxPETYAxXx
01-26-2015, 11:28
Ако имаш възможност му направи романтична вечеря. Ако не става можеш да му вземеш нещо практично, въпреки че според мен не е много подходящо, но ако знаеш, че нещо му е нужно какво пък. Жените сме толкова по-лесни. Можеш да му подариш някоя сребърна гривна, ако носи такива неща. Можеш да му направиш стриптийз(особено, ако си вземеш някое по-интересно бельо няма начин да не му допадне идеята).

obicham_te
01-26-2015, 11:47
Не просто романтична вечеря, а нещо секси романтично..нещо, което да приготвиш ти и разбира се някаква глезотийка за десерт след, която да продължите по нататък. Или пък хм нещо, което си му отказвала до момента, но на 14 да му "подариш" примерно. Сигурна съм, че ще го запомни, ако е от сърце, независимо какво ще направиш, защото това ще бъде от теб самата.

Аз примерно/ въпреки, че съм леко старичка/ на миналия 14 февруари бях изрязала червени и розови големи сърца и написах на всяко едно защо го обичам, лепнах ги по цялата стая, в която щяхме да сме, свещички тук там и едни чашки за шампанско/вино пластмасови, но като налееш в тях светят..беше харесано.

marilyn
01-26-2015, 12:35
Мен пък не ме радва да подарявам някакви материални неща на този празник. Измисли нещо като вечеря, изненада в секса, отидете на масаж, нещо такова.