View Full Version : Кофти момче
Здравейте, имам един въпрос и към момичетата,но по-спецално към момчетата.отб близо 2седмици се занимавам с едно момче един ден си писахме,но след като аз му писах той го видя и не ми отговори. И така цял ден, вечерта реших да.видя какво става и когато му отворих профила видях,че ме е махнал от проятели . Таа момчета вие бихте ли постъпили таkа и ако да защо ? не че ми пука осoбено много,но просто ми е чудно защо ме е махнал от.фр:D :D
VinDiesel
01-29-2015, 19:32
Най-изчерпателната тема с въпрос до сега!!!
Yung Armani
01-29-2015, 19:38
опитах се да разбера какво си писала .. даже реших да го прочета отново,но спрях по средата щото няма смисъл
Извинете за грешките просто пиша от телефон :)
nevermorevon
01-29-2015, 20:47
Заеби грешките, просто няма никакъв смисъл в това, което си написала ?
Ами просто попитах дали вие бихте постъпили така амаа ок. :D
Не знам за грешките,но нямаш въпрос момиче..ако ще пишеш или питаш нещо,давай до край!Пък и си от телефооон,докато се натуткаш...отиди коня у ряката.
xXxPETYAxXx
01-29-2015, 20:51
^Просто не ти се показва целия пост.
Здравейте, имам един въпрос и към момичетата,но по-спецално към момчетата.отб близо 2седмици се занимавам с едно момче,зарибявки,свалки,мил думи от негова страна и така...той много настояваше да се видим и се разбрахме,но точно в денят.преди да излезем пак си писахме неща, весели неща,както обикновено,но след като аз му писах той го видя и не ми отговори. И така цял ден, вечерта реших да.видя какво става и когато му отворих профила видях,че ме е махнал от проятели . Таа момчета вие бихте ли постъпили таkа и ако да защо ? не че ми пука осoбено много,но просто ми е чудно защо ме е махнал от.фр:D :D ето го целия пост хора ;ддд
Лоол мерси много, не знам защо е станало така .Вече е редактирана .МЕРСИ МНОГО
VinDiesel
01-29-2015, 21:23
Какво си му написала последно?
Може би с нещо си го обидила? Може и да си има приятелка :D
DarkTemplar
01-29-2015, 21:25
Явно не те иска.
nevermorevon
01-29-2015, 21:38
Не знам, за мен да ти пише някой и да не му отговориш е знак на лошо възпитание. Като ми пишат момичета, дори и да не ги харесвам им отговарям за да не ги обидя. Той чак и от приятели те е махнал :Д
Ми някви смешни неща пък тва за приятелкатав ъзможно е ама малко ме съмнява...не е ли смжалко от.негова страна да.ме махне от фр а до вчера да ми е писал някви мили неща.:D :D
Не знам, за мен да ти пише някой и да не му отговориш е знак на лошо възпитание. Като ми пишат момичета, дори и да не ги харесвам им отговарям за да не ги обидя. Той чак и от приятели те е махнал :Д
Ахаа .. значи и на ромки пишеш ..расисчо
Именно тва чак.да.ме.ма
хне от фр ей така без причина...амааа има.и.други.:D :D
obicham_te
01-30-2015, 07:34
Вие били ли сте приятели преди или просто ей така си решила да пишеш на някой, той те е добавил и после е решил да те махне. Ако е вторият вариант и аз съм го правила, без да предупредя. Не се коси, момчета има много.
Странно аз защо разбрах от първи прочет поста.
simonka.bonbonka
01-30-2015, 08:55
Може да е решил да си разчисти малко приятелите и да не е видял преспектива в отношенията ви и да те е махнал.
nevermorevon
01-30-2015, 11:02
Ахаа .. значи и на ромки пишеш ..расисчо
Аз роми нямам в приятели.
Може да му е казал някой, че не се къпеш.
RapExotic
01-30-2015, 20:53
Видял е, че няма да му вържеш и те е отписал.
Gaidarq22
02-16-2015, 15:12
Аз не съм толкова лош, за да правя така. Даже ме е жал да махна тези които не познавам от приятели :/
kaRamella
02-17-2015, 22:37
Може да е имал приятелка и тя да те е махнала...