Влез

View Full Version : За първия път

Todor Stefanov
01-31-2015, 14:24
Кое е правилното според вас. Първия път да е задължително с любим човек или ...?
Тука постоянно се говори за любов и обичане, и чувства ... което е глупаво, и усложнява вместо да опростява въпроса с първия път.
Ами ако нямаш любим човек ?
Не е ли по-добре да го направиш на купон да речем с някои малко познат, който ти харесва ?
Няма да коментирам ничие мнение, още повече, че аз не знам кое е правилно и кое не.
Въпроса е към момичетата.

baby_baby
01-31-2015, 15:15
Зависи си от човека един иска с човека който обича друг е така колкото да прави секс така че се гледай теб и с какъв човек ти искаш да го правиш за да те съжеляваш после

TheDeath
02-01-2015, 13:31
Аз в никой случай не исках да съм влюбена в човека, с който ми е първия път. Момчето ми харесваше и реших да го направим, доволна съм че така стана, не исках да се влюбя и да ми е супер гадно. С пича си останахме добри познати и толкоз. За мен беше по-лесно, аз съм ужас, като се влюбя а ако беше станало с някой който обичам щеше да е ад при раздялата

candyQueen
02-01-2015, 13:38
За мен трябва да е с човек на когото имаш доверие, а не с някой който си срещнал на купона, защото има всякакви хора ....Не говоря да ти е гадже, да сте влюбение. Естествено всеки си преценя. ;)

Todor Stefanov
02-01-2015, 15:09
Благодаря за отговорите.
Тезата ми е, че в началото любовта само усложнява нещата. в Началото секс трябва да се прави за спорта, за да се научиш какво искаш и какво очакваш. В последствие ако се появи любов - ок.
А не да стоят девствени до 30 години в очакване на любовта.
Българското общество е доста лицемерно и консервативно в това отношение ... много по-близо до арабските страни отколкото до европа.

candyQueen
02-01-2015, 15:17
До някъде си прав, според мен. Но...мисля, че е прекалено да говориш за секс само за спорта на 15-16 години.

Azoria
02-02-2015, 21:15
Българското общество е доста лицемерно и консервативно в това отношение ... много по-близо до арабските страни отколкото до европа.

The fuck?!

За мен не беше важно първия път да е нещо специално. Направих го с човек, с когото бяхме ходили преди и съответно се събрахме пак. Но нямаше чувства и някак не беше нещо особено. Разбрах, че да се впускаш в нови среди с някого,на когото нямаш пълно доверие не си е работа. Сексът с човек, когото обичаш, обаче е върховно изживяване и определено по-добрия вариант, не само за първи път, а и като цяло.

_Baby_
02-03-2015, 01:56
Зависи от гледната точка и от обстоятелствата. Аз го направих с човек, когото обичах и не съжалявам.

Eagle 123
02-03-2015, 03:34
И аз ще се включа, въпреки че темата е отправена незнайно защо само към дамската част от форума. Хора, ако имате възможност, просто бих ви дал един простичък съвет - направете го с човека, когото наистина, ама наистина обичате, усещате чистата и онази непозната, но свята любов, близост, и да няма само физическо, ами търсете и ментално привличане. Аз изчаках до такъв момент, направих го с точното момиче, с което и до днес сме заедно. За което съм благодарен и на нея, и на себе си. Първият път и изобщо сексът с човек, на когото имаш пълно доверие, вярваш едва ли не повече отколкото на себе си, обичаш го до болка, просто - върховно е .. Чувството е сякаш сте свързани от цяла вечност, по - нататък не мога да го опиша, невъзможно е, то просто трябва да се изживее ...