Влез

View Full Version : Проблем...

lioton2000
01-31-2015, 15:07
Здравейте нов съм в този форум и искам да споделя нещо което ми се случи и ако може да вие да споделите дали и на вас ви се е случвало...Та историята е следната аз съм на 19г. а приятелката ми е на 20г.(да така не се учудвайте просто се харесахме...)И сме заедно от около месец,много си се харесваме и като цяло си паснахме от раз...до полов контакт не бяхме стигали до вчера...бях си я поканил в нас бях и наготвил разни вкусотийки...съответно пихме по едно вино а аз след това продължих на уиски изпих 4 от любимите ми коктейлчета(уиски,редбулл и лед) и съответно се пренесохме в спалнята къде се разгорещихме...Няколко часа обхождах тялото и с език и си бях с нормална ерекция всичко беше 6 обаче тя си ми позволи да сляза по надолу от пъпа и след като си поиграх малко с пръсти по клитора и реших и малко да ближа нали както си му е реда обаче като трябваше да го вкарам ми беше полу мек и не искаше да стане мислих си че е от алкохола и от факта че няколко часа преди това бях мастурбирал...както и да е след още малко игра успях да го накарам да се изправи като спартанец обаче кога бях в нея усетих че е тясна само около входа а навътре все едно беше празно а още по унизителното е че не успях да я докарам до оргазъм а самия аз приключих са 5 минути...направо си умрях от срам...не ми е за първи път и преди съм правил секс и не съм имал такъв проблем а размера на пениса ми е напълно нормален...та въпроса ми е дали на вас ви се е случвало да изпадате в подобна ситуация...

baby_baby
01-31-2015, 15:11
От алкохола е то е ясно няма от какво да се притесняваш че и от притеснението няма да ти стане

RapExotic
01-31-2015, 18:22
Още не сте свикнали един с друг.. С телата си и с това кой какво харесва в секса и от какво се възбужда. С времето ще става все по-приятно. Не се притеснявай, че първия път си се "изложил".

xXxPETYAxXx
01-31-2015, 18:38
Няколко часа обхождах тялото и с език и си бях с нормална ерекция...

Няколко часа, ти нормален ли си? :D

lioton2000
01-31-2015, 21:36
Е може да не е било няколко часа но поне 1 час беше...