View Full Version : Как да го накарам да спре ?
candyQueen
02-01-2015, 13:44
Здравейте,
Скоро се разделих с приятела ми след сравнително дълга връзка. Не се разделихме много приятелски, а и аз честно казано имам доста лошо мнение за него вече. Работата е там, че постянно получавам разни съобщения със заплахи"ще бъдеш изнасилена" ите подобни. Знам че не е способен да го направи, но просто искам да спре да ме занимава . :)
Кажи на баща си. Той ще го оправи.
VinDiesel
02-01-2015, 14:09
Игнорирай го напълно, не му отговаряй на смс-и, обаждания, фб и т.н. Ще спре да се занимава с теб. Има и друг начин, мисля че се сещаш кой е.
candyQueen
02-01-2015, 14:12
Не искам да занимавам баща ми с моите сексуални проблеми. Най-малкото ме е срам. А за другия начин - 1во районно ли имаш предвид ?
VinDiesel
02-01-2015, 14:18
Някой твой приятел да си поговори с него на 4 очи. Това с полицията не помага ама хич.
Просто не му отговаряй.Не преглеждай написаното от него и т.н. След време ще му омръзне,и няма да се занимава с теб.
candyQueen
02-01-2015, 14:24
Мерси много за отговорите :)
Готов съм аз да го спра, кажи само адрес.
RapExotic
02-01-2015, 16:17
Готов съм аз да го спра, кажи само адрес.
Да приготвям ли пуканките?
Най-лесния начин да се отървеш от подобен тип хора е да ги накараш да се срамуват от себе си. Вдигни му телефона и му обясни съвсем спокойно колко жалък изглежда като те заплашва с такива неща.
Да приготвям ли пуканките?
Най-лесния начин да се отървеш от подобен тип хора е да ги накараш да се срамуват от себе си. Вдигни му телефона и му обясни съвсем спокойно колко жалък изглежда като те заплашва с такива неща.
Изпотих се брат, много съм се надъхал. Загрял съм пръстите и съм готов да стрелям по клавиатурата колко съм опасен.
Това, ако не опцията с баща ти, която според мен ще е доста по-ефективна. Такива безмозъчни същества не винаги са наясно какво е то срам.
valeto.wee.3
02-02-2015, 08:32
http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=638743
Блокирай го навсякъде и не вдигай на непознати номера.
Блокирай го за да не му четеш глупостите и да не ги виждаш. А ако се обажда, това с баща ти, наистина би подействало - казвам ти го от опит :) Не е нужно да обясняваш на баща ти подробности.
nevermorevon
02-02-2015, 14:55
Предполагам е фен на Левски или ЦСКА (съдейки по педалското му държание е говедо). Кажи на някои познати от другия сектор, че тоз те притеснява и ще видиш как ще го оправят на бързо ;)
Как си позволява да те заплашва? На колко години е , ако не е тайна?? По всичко личи,че е още дете, а заплахите,които ти отправя, са с цел да те сплаши и да се събереш с него. Иска,иска да му вървиш по свирката и да те манипулира. Бягай от такива,преди да си си изяла боя , момиче.
candyQueen
02-02-2015, 16:29
На 23 е, 3 години по-голям от мен. Благодаря за отговорите и подкрепата :)
Просто подай сигнал за заплаха и покажи СМС-ите.
nikolai_777
02-02-2015, 20:59
Здравейте,
Скоро се разделих с приятела ми след сравнително дълга връзка. Не се разделихме много приятелски, а и аз честно казано имам доста лошо мнение за него вече. Работата е там, че постянно получавам разни съобщения със заплахи"ще бъдеш изнасилена" ите подобни. Знам че не е способен да го направи, но просто искам да спре да ме занимава . :)
Щом ти праща такива неща значи е враг.Врагът никога не трябва да се подценява,знай го.Точно тихите и добри мушици се оказват някакви убийци,подпалвачи,изнасилв ачи и всякаква извратена сган за която се сещаш.И знаеш ли защо? Когато хората видят добър човек започват да му се качват на главата,той само седи и се усмихва мазно.Но един ден чашата прелива,психиката му отива на кино и става неузнаваем дори и за себе си.Аз лично бих си извадил ограничителна заповед,но се замисли-дали и ти не си виновна с нещо? Дали не си го провокирала по някакъв начин?
Пращай го в черния списък и да пише колкото си иска ;)
girlwithblueeyes
02-02-2015, 22:07
Кажи на някой твой приятел който е по здравичък да се запознае от близко с него или на баща си .В някой ситуации игнора просто не действа по-добре от пердаха .обикновенно след няколко шамара съмняваме да ти досажда повече.