View Full Version : Продължителност на сексуалния акт
Към мъжете: за колко време свършвате обикновено?
Към жените: за колко време свършва обикновено приятелят ви?
anonymous908491
02-01-2015, 18:10
хехехеех, много хубаво не е на хубаво
candyQueen
02-01-2015, 18:15
Нямам приятел, затова в случая последният с когото съм го правила - около 20 мин.
InnocentFuck
02-01-2015, 19:39
Около 30 минути.
anonymous908491
02-01-2015, 19:40
Само тоя с 3-те минути е гласувал честно
limehime
02-01-2015, 20:22
Колкото по яко му е на момчето толкова по бързо ще свърши ... Приятелят ми е учудващо издържлив когато правим нормален секс - понякога минава повече от час докато свърши. При орален явно не си върша работата като хората и не свършва, а при аналния и 5минути са му достатъчни за да ми напълни дупето. Зависи от момчето, организмът му и колко е голямо удоволствието -лично мнение.
Coldbeer
02-02-2015, 05:43
Лично при мен е много относително това, но мога да кажа , че е времетраенето между 25-90мин , в зависимост дали момата иска още или се е наситила :D всичко е до контрола върху себе си. Затова аз лично предпочитам доминиращата роля, така мога да го правя по дълго и да доставя максимално удоволствие на партньорката си. Тука си говорим за съществената част нали , без любовна игра.
TheDeath
02-02-2015, 07:55
Зависи как сме се подхванали. Ако сме на разнежена вълна и наблягаме на целувки и докосвания и "бавен" секс някъде около 40-50 минути сме стигали. Ако сме се подхванали по-грубичко, с повече страст от колкото нежна емоция - случвало се е и за има-няма 10 минути да приключим.
dimitar_ak
02-02-2015, 07:58
Ако се брои всичко заедно с любовна игра и гушкането после съм съгласен да ми се говори за часове. Същинското люшкане няма как да е повече от 15-20 минути и то за издържлив мачо
Coldbeer
02-02-2015, 08:31
Абе има как, не трябва човек да съди по себе и за другите , на мен лично 10-15мин ми се струват малко, но при всеки е различно и всеки си има право на мниние. Но както казах това е до самоконтрола , до тренинга за да знаеш в кой момент как да действаш ;) . Все пак ако говорим например за дълъг сух режим , през който не си освобождавал напрежението, тогава е нормално първото освобождаване на съответното да е сравнително по - бързо.
valeto.wee.3
02-02-2015, 08:33
http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=638743
Да кажем 30 минути до 1 час ,но за това може да се поспори.. Зависи си от ситуацията ,може да има и трети човек:D тогава имат възможност да си почиват и сменят.. така става страшно:D сещате се колко може да продължи..
Coldbeer
02-03-2015, 14:13
За какво може да се спори като при всеки е различно , едни свършват за 10мин , а други за 30 и повече , строго индивидуално е това според мен. А и тук мисля че не говорим за групов секс :D. То иначе така с почивки отиде 2 часа :D да не би с твоя партньор да каните 3ти човек за по продължителен акт :D :D
За какво може да се спори като при всеки е различно , едни свършват за 10мин , а други за 30 и повече , строго индивидуално е това според мен. А и тук мисля че не говорим за групов секс :D. То иначе така с почивки отиде 2 часа :D да не би с твоя партньор да каните 3ти човек за по продължителен акт :D :D
С човек с ,който имам връзка трудно ще се случи това.. Но това не означава че не може да се случи ,не говоря само за мен ;)
Coldbeer
02-03-2015, 20:58
Разбирам те да, пошегувах се малко само, не се засягай :P
Denominator
02-04-2015, 13:54
15-20 минути ;)
vasko9933
02-04-2015, 18:59
Ако се брои всичко заедно с любовна игра и гушкането после съм съгласен да ми се говори за часове. Същинското люшкане няма как да е повече от 15-20 минути и то за издържлив мачо
+1
NomNomNom
02-04-2015, 19:29
То е и абсолютно безсмислено по-дългото люлеене, жените имат един праг на удоволствие, после дотъпява. Идеята е двамата да се синхронизират и да карат колкото и на двамата им е кеф, дългият секс не е равносилен на хубав секс.
VinDiesel
02-04-2015, 19:45
Зависи много от мацката, настроение, как си физически и психически, но 1-вия тек без дъждобран 10-20 мин. С презерватив, след 40-50 мин., още не съм свършил и в повечето случай, мацката сваля чувала и минава на устен, за да свърша и аз поне 1 път... Минутите ги говоря за същинската част от занятието.
Честно казано, не мога да си представя някой да ме ебе в продължение на 40-50 минути и да съм окей с това.
Обичам безкрайно много да правя секс, но обичам той да е ефективен, задоволителен, а такъв може да е и за 15-20 минути. 50 мин ще го намеря за загуба на време. Бих предпочела 20мин сутрин и 20мин вечер, примерно, пред 40 наведнъж.
Ние почти винаги свършваме заедно, а актът вероятно трае около 15мин. Никога не съм го засичала, а губя представа за време. :Д
VinDiesel
02-04-2015, 20:26
Честно казано, не мога да си представя някой да ме ебе в продължение на 40-50 минути и да съм окей с това.
Обичам безкрайно много да правя секс, но обичам той да е ефективен, задоволителен, а такъв може да е и за 15-20 минути. 50 мин ще го намеря за загуба на време. Бих предпочела 20мин сутрин и 20мин вечер, примерно, пред 40 наведнъж.
Ние почти винаги свършваме заедно, а актът вероятно трае около 15мин. Никога не съм го засичала, а губя представа за време. :Д
До колко оргазма стигаш за тези 15-20 мин, един?
Засега да. :Д Не съм открила многобройните оргазми, ама не съм и достигнала и пика на сексуалността си (предвид възрастта ми), така че засега и това ми е достатъчно и задоволително.
Обаче все си мисля, че за 40мин и 10 оргазма да получа... пак ще са 40мин, т.е. пак тегавня. Въпрос на предпочитания и усещане е... вероятно. :Д
xXxPETYAxXx
02-04-2015, 20:38
Не съм засичала, но предполагам между 5-25, зависи от ситуацията. Преди доста време един младеж се мъчеше да ме впечатли и 3-4 часа секс, направо се чудех няма ли най-после да приключи. Не знам на какви вещества е бил, ама като цяло не е оферта толкова дълго. Най ми е кеф секса да не продължава много след като свърша.
Scarface...
02-04-2015, 20:46
Първото свършване гледам да е бързо 10-20 минути в тоя диапазон, въпреки че , ако задържам мога и над
Час да откарам , но според мен това е безсмислено. Та след първото свършване мога да се отпусна и да контролирам секса, както желая , така че мацката да свърши няколко пъти. Целта е в рамките на час час и малко двамата да са презадоволени. Правил съм и дълги маратони , но става просто безсмислено търкане на епидермис и потообмен :d
NomNomNom
02-04-2015, 20:47
До колко оргазма стигаш за тези 15-20 мин, един?
Че за 15 минути спокойно можеш да го докараш до 2-3 без много старание и зор, а веднъж в животa ми ми се е случвало да получа в рамките на отрицателно време да речем 5-6 по-леки, последователни, ма надали мога да повторя, защото вече си ги задържам и стават интензивни , и ме изтощават.
Пък в по-моминските времена, от продължителен секс, не ми е било кой знае колко кеф, тогава пък хич не свършвах.
Та, от заключението, което мога да направя, ми се струва, че :
- Всяка жена има различна чувствителност в различните части на вагината и в клитора, съответно при различен тип, интензитет и продължителност достига до оргазъм.
- в зависимост от това колко силен е бил оргазмът и от каква стимулация - интензивна или по-лека - може жената да достига до повече - например, ако някой яко те е търкал или люлял, и свършиш, после трябва да вдигне с една летва нагоре и двете, заради това е идея да се започне лекичко и бавничко.
- самите партньори да се нагодят, да се разберат какво ги кефи, как ги кефи и как ще ги кефи най-много , така е най-добре
VinDiesel
02-04-2015, 21:15
Че за 15 минути спокойно можеш да го докараш до 2-3 без много старание и зор, а веднъж в животa ми ми се е случвало да получа в рамките на отрицателно време да речем 5-6 по-леки, последователни, ма надали мога да повторя, защото вече си ги задържам и стават интензивни , и ме изтощават.
Пък в по-моминските времена, от продължителен секс, не ми е било кой знае колко кеф, тогава пък хич не свършвах.
Та, от заключението, което мога да направя, ми се струва, че :
- Всяка жена има различна чувствителност в различните части на вагината и в клитора, съответно при различен тип, интензитет и продължителност достига до оргазъм.
- в зависимост от това колко силен е бил оргазмът и от каква стимулация - интензивна или по-лека - може жената да достига до повече - например, ако някой яко те е търкал или люлял, и свършиш, после трябва да вдигне с една летва нагоре и двете, заради това е идея да се започне лекичко и бавничко.
- самите партньори да се нагодят, да се разберат какво ги кефи, как ги кефи и как ще ги кефи най-много , така е най-добре
Ако съдиш по себе си това е добре, че бързо достигаш оргазъм. Говорил съм с много жени(20-40год.) на тема секс.
Много от тях споделят, че трудно достигат до оргазъм и имат много приятелки и познати с техния проблем.
Някой от тях дори за 30 мин. не стигат до оргазъм. Бях говорил и с една мацка на 21 години, която ми беше задала въпроса, "Какво толкова му харесвате на секса", оказа се, че е имала 6 полови партньора, като до сега не е стигала до оргазъм Оо.
Естествено след 40-50 мин. як секс, на всяка би и писнало, но през тези минути не си говорим за леки оргазми, а за мултиоргазъм и женска еякулация(скуърт).
Разбира се не винаги съм правил такива продължителни актове, но според мен, на една жена 10-15 минути, не й стигат.
Не знам, може и само на нимфоманки да съм попадал...
Най-краткия който съм правил е 15 минути, най-дългия час и половина някъде.
NomNomNom
02-05-2015, 12:22
ВинДизел - то и зависи от връзката вероятно и от други неща, та съм съгласна с теб, има си жени и жени, вързки и връзки
Направило ми е впечатление, че като не живеете заедно, че желанието е огромно и се прави секс докато има :D
А ако си на работа на следващия ден и ако е секс след вечеря - съкращавате на 2 оргазма per 10-15 minutes , което си ми е повече от достатъчно да заспя като къпана.
И пак, говорим за чист секс, ако прибавим форплея, цифрите варират
Coldbeer
02-05-2015, 14:23
В крайна сметка не е толкова важно колко е продължил самия акт, колкото задоволеността на извършващите го. Независимо колко е продължил щом партньорите са напълно задоволени, значи сексът е бил добър според мен. А и не можеш да продължиш колкото и сили да имаш още при положение че виждаш че момичето вече не иска и не може да продължи, това ще си е мъчение за нея според мен, примерно.. затова добрият секс не е нещо просто, трябва да умееш да прецениш и кога да спреш и кога можеш да продължиш още, за да не превръщаш това в нещо неприятно за момичето. Когато човек се и научи да си контролира еякулацията ще може да достигне до същото когато види че момичето вече стига до предела си, за да не я измъчва така да го кажа и съответно да може да продължи когато вижда че тя иска още :). Говоря от лична гледна точка. :)