View Full Version : неприятен проблем
Вчеря с приятеля ми правихме секс- нищо необичайно. Но когато се събудих тази сутрин усетих странно усещане отдолу и след бърз поглед с огледало осъзнах, че кожата около вагината ми е изключително суха, толкова суха че чак се бели. Моля ако някой има представа какво го е причинило и как да го "излекувам" да пише, ще съм му адски благодарна!
Още едно нещо, за което искам да попитам- една съвсем малка част точно под отвора на влагалището /не повече от 1 см/ се сцепи и имаше малко кръв. Това също не мога да си го обясня :D
На колко години си? Може да не си достатъчно влажна.
16, но влажността никога не ми е била проблем
По-дълго ли правихте секс? С без презерватив? Дай малко информация.
Може би по време на секса не се е отделил достатъчно секрет.Така че,явно за момента си била не толкова влажна колкото трябва.
без, за продължителността не съм сигурна :D но го направихме 2 пъти
без, за продължителността не съм сигурна :D но го направихме 2 пъти
Протрил те е.
Скорпионка
02-03-2015, 12:39
Дам и аз съм на това мнение че може да те е протрил, за успокоение ако искаш посети гинеколог, ако се притесняваш.
DragonLady
02-03-2015, 13:13
Протрила си се. Дайте си няколко дни почивка, поне докато се възстановиш.
Coldbeer
02-04-2015, 09:29
Затова трябва да ти се намира лубрикант под ръка , при по продължителен секс според мен е хубаво , дори задължително да се използва лубрикант, защото след 20тина - 30мин започва протъркването. Аз лично гледам винаги да имам в наличност, усетя ли сухота в партьорката си го използвам и така продължаваме колкото искаме без болка и без протриване, а и не само при жените се получава това.
antoninka
02-09-2015, 14:30
Просто си се протрила. 4-5 дни и би трябвало да тие минало. Може да се мажеш с вазелин ще ти мине по-бързо.