PDA

View Full Version : Съвет? ;/

carrie_way35
02-03-2015, 13:21
Здравейте. Аз съм момиче на 15год. Миналият месец се запознах с едно момче,което е по-голямо от мен-на 18 години. Китарист е и свири в една група. Същият ден,в който се запознахме,той ми писа в соц. мрежа. Почувствах се страхотно. Този уикенд в нашия град имаше много концерти на известни личности. Снощи той ми писа как съм,какво правя и започна да ме разпитва какво съм правила през почивните дни. Казах му. Каза ми,че ме е търсил,но не ме открил никъде. Влюбена съм в него. Не знам какво чувства. Искам да му намекна,че го харесвам и че някой път искам да излезем. Страх ме е да му кажа и затова искам да му намекна. Може ли някакви идеи как да му намекна за това? Как да му кажа,че го харесвам? п.с-Много съм срамежлива и това е най-големият ми проблем ..:/

marilyn
02-03-2015, 13:31
Внимавай, когато се занимаваш с батковци, защото може само да те изчука и захвърли. Просто му пиши по-често, ако те покани, приеми. Не е нужно да му казваш, че го харесваш, нито да му признаваш нещо.

Rafa7a
02-03-2015, 13:42
Според мен не трябва да му пишеш често, остави го той да те търси. Ако те харесва, ще ти пише, от личен опит го знам. ;)

carrie_way35
02-03-2015, 13:43
Имаме доста общи приятели и като дума за него,всички ми казват,че ме бил харесвал ..ако беше така,поне малко щеше да се интересува :D

xXxPETYAxXx
02-03-2015, 14:57
А вие само веднъж ли сте се виждали и то като се запознахте? Не ти ли пише поне. Иначе съм на мнение, че ако толкова много го харесваш не е чак толкова зле да го поканиш ти да излезете без да му казваш, че го харесваш.

carrie_way35
02-03-2015, 15:13
Пишем си,но не много често ..просто не знам как да му кажа,че искам да излезем,а и ме е дтрах да ме отреже ..

xXxPETYAxXx
02-03-2015, 15:13
И да те отреже нищо не губиш. Напротив, поне ще разбереш има ли смисъл да го мислиш или да продължиш напред.

Rafa7a
02-03-2015, 15:15
Един мъдър човек е казал "Не ме е страх да кажа обичам те, страх ме е от отговора!"

VinDiesel
02-03-2015, 15:31
Риск печели, риск губи. Кажи му да излезете на разходка, кафе а-у, така ще видиш дали те харесва.

chupachups
02-03-2015, 15:37
Питай го дали някой уикенд е свободен и иска ли да излезете да се видите, нещо кафе, разходка (както каза VinDiesel ) или ако има някакво събитие скоро, да те придружи или да отидете заедно... нещо такова :)

carrie_way35
02-03-2015, 15:50
Събитието,което очакваме двамата с нетърпение *бих казала* ще се състои на 07.03 ..доста далеч е ..

chupachups
02-03-2015, 16:08
Ами варианта с кафето?

carrie_way35
02-03-2015, 16:35
Ще се опитам,но 1-во не знам как да му предложа да излезем,защото съм страшно срамежлива и 2-може да се подиграе с мен ..не знам просто ..

RapExotic
02-03-2015, 16:49
Днешните 15 годишни въобще не можете да общувате. Дори на разходка не знаете как да поканите някого и ви е страх, че "ще се подиграе с вас".
Пишеш му "Здр", "Как си?" "Скоро не сме се виждали, искаш ли да идем в мола/в парка/в кафето, да изпием по едно кафе/кола/бира?" "Виж какъв хубав ден е днеска.." и готово. Или ще се съгласи или ще ти откаже. Няма нищо страшно.

chupachups
02-03-2015, 17:37
Днешните 15 годишни въобще не можете да общувате. Дори на разходка не знаете как да поканите някого и ви е страх, че "ще се подиграе с вас".
Пишеш му "Здр", "Как си?" "Скоро не сме се виждали, искаш ли да идем в мола/в парка/в кафето, да изпием по едно кафе/кола/бира?" "Виж какъв хубав ден е днеска.." и готово. Или ще се съгласи или ще ти откаже. Няма нищо страшно.

+1

I_Love_Vodka
02-04-2015, 18:05
Щом те търси начи иска да ти подаде кУчана ..Па после дали ше го чуеш повече.. ? Най-вероятно НЕ.