View Full Version : Съвет? ;/
carrie_way35
02-03-2015, 13:21
Здравейте. Аз съм момиче на 15год. Миналият месец се запознах с едно момче,което е по-голямо от мен-на 18 години. Китарист е и свири в една група. Същият ден,в който се запознахме,той ми писа в соц. мрежа. Почувствах се страхотно. Този уикенд в нашия град имаше много концерти на известни личности. Снощи той ми писа как съм,какво правя и започна да ме разпитва какво съм правила през почивните дни. Казах му. Каза ми,че ме е търсил,но не ме открил никъде. Влюбена съм в него. Не знам какво чувства. Искам да му намекна,че го харесвам и че някой път искам да излезем. Страх ме е да му кажа и затова искам да му намекна. Може ли някакви идеи как да му намекна за това? Как да му кажа,че го харесвам? п.с-Много съм срамежлива и това е най-големият ми проблем ..:/
Внимавай, когато се занимаваш с батковци, защото може само да те изчука и захвърли. Просто му пиши по-често, ако те покани, приеми. Не е нужно да му казваш, че го харесваш, нито да му признаваш нещо.
Според мен не трябва да му пишеш често, остави го той да те търси. Ако те харесва, ще ти пише, от личен опит го знам. ;)
carrie_way35
02-03-2015, 13:43
Имаме доста общи приятели и като дума за него,всички ми казват,че ме бил харесвал ..ако беше така,поне малко щеше да се интересува :D
xXxPETYAxXx
02-03-2015, 14:57
А вие само веднъж ли сте се виждали и то като се запознахте? Не ти ли пише поне. Иначе съм на мнение, че ако толкова много го харесваш не е чак толкова зле да го поканиш ти да излезете без да му казваш, че го харесваш.
carrie_way35
02-03-2015, 15:13
Пишем си,но не много често ..просто не знам как да му кажа,че искам да излезем,а и ме е дтрах да ме отреже ..
xXxPETYAxXx
02-03-2015, 15:13
И да те отреже нищо не губиш. Напротив, поне ще разбереш има ли смисъл да го мислиш или да продължиш напред.
Един мъдър човек е казал "Не ме е страх да кажа обичам те, страх ме е от отговора!"
VinDiesel
02-03-2015, 15:31
Риск печели, риск губи. Кажи му да излезете на разходка, кафе а-у, така ще видиш дали те харесва.
chupachups
02-03-2015, 15:37
Питай го дали някой уикенд е свободен и иска ли да излезете да се видите, нещо кафе, разходка (както каза VinDiesel ) или ако има някакво събитие скоро, да те придружи или да отидете заедно... нещо такова :)
carrie_way35
02-03-2015, 15:50
Събитието,което очакваме двамата с нетърпение *бих казала* ще се състои на 07.03 ..доста далеч е ..
chupachups
02-03-2015, 16:08
Ами варианта с кафето?
carrie_way35
02-03-2015, 16:35
Ще се опитам,но 1-во не знам как да му предложа да излезем,защото съм страшно срамежлива и 2-може да се подиграе с мен ..не знам просто ..
RapExotic
02-03-2015, 16:49
Днешните 15 годишни въобще не можете да общувате. Дори на разходка не знаете как да поканите някого и ви е страх, че "ще се подиграе с вас".
Пишеш му "Здр", "Как си?" "Скоро не сме се виждали, искаш ли да идем в мола/в парка/в кафето, да изпием по едно кафе/кола/бира?" "Виж какъв хубав ден е днеска.." и готово. Или ще се съгласи или ще ти откаже. Няма нищо страшно.
chupachups
02-03-2015, 17:37
Днешните 15 годишни въобще не можете да общувате. Дори на разходка не знаете как да поканите някого и ви е страх, че "ще се подиграе с вас".
Пишеш му "Здр", "Как си?" "Скоро не сме се виждали, искаш ли да идем в мола/в парка/в кафето, да изпием по едно кафе/кола/бира?" "Виж какъв хубав ден е днеска.." и готово. Или ще се съгласи или ще ти откаже. Няма нищо страшно.
+1
I_Love_Vodka
02-04-2015, 18:05
Щом те търси начи иска да ти подаде кУчана ..Па после дали ше го чуеш повече.. ? Най-вероятно НЕ.