Влез

View Full Version : мастурбиращи приятели

Prenebregnatiq
02-03-2015, 19:33
Здравейте, преди 2 месеца започнах да общувам с едно странно момиче и лека полека започнахме да усещаме нещо повече от приятелство. Не сме нито само приятели, не сме и гаджета. Ние го наричаме ''почти приятели''. Всяка вечер си говорим по скайп до сутринта.Една вечер тя изплю камъчето и каза,че гласът ми много я възбужда ( обясни ми,че тази възбуда е малко по-различна, не толкова повърхностна като другата,а много по-дълбока и започва от слънчевия сплит и се спуска надолу до триъгълника и е като мини оргазми, вълни,много се овлажнява и на нея самата и е трудно да го обясни,но и е много приятно) Малко след като ми каза,започнахме да говорим на тази тема усетихме още по-силна възбуда,този път у двама ни. Когато усетих,че се задъхва нещо в мен надигна глава. В крайна сметка и двамата мастурбирахме,след което бяхме малко смутени и гузни от това,което сме направили,защото сме приятели и се чудихме дали е редно.Не можем да разберем какви сме и накъде да поемем и какво е това нещо...ако някой може да ни обясни,ще бъдем благодарни : )

VinDiesel
02-03-2015, 19:41
Ако сте от един град се вижте, ако не сте пак се вижте и си охладете страстите.

Имам чувството че 2030 година ще има тема" Правихме секс по скайп, бременна ли съм?".....

anonymous908491
02-03-2015, 19:43
Как и е скайпа на тая ?

Prenebregnatiq
02-03-2015, 20:12
Ами от един град сме,4 пъти сме се виждали, преди 2 месеца е скъсала с приятеля си и смята,че не е готова за нова връзка, а секса без връзка не е вариант...

Scarface...
02-03-2015, 22:56
години ? ти ? тя ?

Azoria
02-04-2015, 07:19
Никакви приятели не сте, не се филмирай. Мисля, че трябва да предприемеш някакви действия вече. ;)

marilyn
02-04-2015, 07:52
Правете секс в реалността.

RapExotic
02-04-2015, 16:42
Нормално е да се възбужда от гласът ти. Особено ако си с дебел и плътен глас, а тя с висок и писклив. Това е и причината певците и актьорите да са толкова харесвани - не визията, а гласът им. Щом сте свободни и двамата няма защо да се чувствате гузно от това, което правите.

fls63
02-04-2015, 17:06
Ех тези сексове,че и то по Скайп!? Споко не си забременял ;)

I_Love_Vodka
02-04-2015, 17:53
Подай и го през монитора..Няма какво да се обърка.

Scarface...
02-04-2015, 18:04
определено след такива интернет заигравки , може да се набере силен заряд за сексуални преживявания ... няма кво да чакаш - награбвай е

Prenebregnatiq
02-08-2015, 22:50
Продължаваме както досега, не сме минали в следващото ниво. Бившият и приятел се появи, след като е видял,че си харесваме постоянно публикациите и иска да бъдат отново заедно. Сега тя е гузна,защото той страда, а тя се забавлява с мен и иска да престанем... Тя не смята да се събира с него,но не иска повече да го правим,защото било долно той да страда а тя да се забавлява с мен по скайп.... Точно бяхме започнали да се разбираме добре и това и уби ентусиазма,сега не иска дори да ме чуе в скайп,защото въпреки,че не са заедно от 2 месеца, не иска да се чувства предателка...

Kirilow
02-09-2015, 01:15
Имам чувството , че както някой каза , скоро ще има тема - правихме секс по скайп ,бременна ли съм -_- Вземете се стегнете малко

jaki 77
02-09-2015, 13:14
Аз мисля че не трябва да сте приятели а гаджета.Да тя не е готова за нова връзка но можеш малко да я почакаш.Ако се харесвате взаймно какъв е проблема.Ами все пак мастурбирали сте по скайпа и сте открили че ви е приятно един с друг.А и весе пак главното в една връзка е да се харесвате и да се разбирате според мен.

Prenebregnatiq
02-09-2015, 20:05
Мисля,че сме на прав път.... но всичко зависи от нея...

VinDiesel
02-09-2015, 22:19
Я се стегни и си вземи момичето, какви са тия гузна па не знам си какво, бъди мъж, покажи и че си мъжкар, а не да се колебае само....

Nonetheless
02-09-2015, 22:32
Hands down, най-доброто заглавие, което съм виждал някога.