Влез

View Full Version : Нямам приятели

philipplein
02-03-2015, 20:04
Здравейте! Нямам приятели в новия ми клас, вече мина цял срок и не успях да се сприятеля с никой. След 7-ми клас всичките ми познати заминаха да учат в други градове, но аз останах, тей като искам да съм с моето семейство. Никой от класа ми не се интересува от това, което и аз. Никакви общи интереси. Момичетата от класа ми се интересуват само от гримове, чалги, турски и индийски сериали. Тей като сме от малък град, всички са много ограничен и се мислят за голямата работа, а всъщност са едно голямо нищо. Не съм зубър, но уча имам 5 или 6. Езиците ми вървят, затова смятам да завърша висшото си образование в Германия. НО вече ми писна и не издържам в даскало, умирам от скука. Не съм някой, който обича да стои вкъщи. Обичам да излизам всеки ден, но няма с кой. Като питам някоя дали иска да излезем се прави на "заета" и т.н.

VinDiesel
02-03-2015, 20:06
Гледам че си момиче, защо пък не започнеш да излизаш с момчета?

philipplein
02-03-2015, 20:09
В класа ми има само 2 момчета, а други не познавам :/

haritov
02-03-2015, 20:18
само от заглавието на темата ти завиждам

VinDiesel
02-03-2015, 20:49
С тези 2 момчета не можеш ли да излизаш, аз познавам момичета и жени, които не могат да са добри приятелки с жени, а с мъжете много се разбират и си пасват, само и единствено като приятели...

Denominator
02-04-2015, 14:04
Според мен грешката е в теб. Нещо не правиш правилно.
Не е възможно пък да нямате един общ интерес. Да не са извънземни тея момичета?

RapExotic
02-04-2015, 16:48
Интересно ми е ти от какво се интересуваш и на какви теми обичаш да разговаряш?

fls63
02-04-2015, 16:54
Гледам че си момиче, защо пък не започнеш да излизаш с момчета?
Съгласна!Започни да излизаш и с хора от другия пол :)

fls63
02-04-2015, 17:01
аз познавам момичета и жени, които не могат да са добри приятелки с жени, а с мъжете много се разбират и си пасват, само и единствено като приятели...

Съгласна!Това е толкова вярно.Аз имам повече приятели момчета и мъже,от колкото жени,а се разбираме доста добре.Даже понякога с приятелките ми се караме за глупости и е неиздържимо в доста от случаите.Така,че мила успех с намирането на приятели,НО внимавай на кого се доверяваш!
:D

Graffa
02-15-2015, 12:33
На мнение съм че момичетата предпочитат момчетата за приятели!
На мен лично не ми е нужна бурна компания,самотата не е нещо лошо-
избягваш доста драми и т.н.
Намери си приятел/приятелка-не са ти нужни много,както казах.
Може да заговориш някой от класа ти,дай им шанс да ти покажат какви са наистина,няма как интересите им да се свеждат до турски сериали и чалга!

kiselomliako
02-16-2015, 19:37
Забей на все.
В превод - да не ти дреме. Така и така на тях не им дреме за теб. Гледай си своите интереси.

CoNviCt
02-17-2015, 17:48
Аз ще ти бъда приятел. ^__________^