View Full Version : Ислямска държава в България ....
Само при мисълта,колко много джамии има тук в България и колко църкви има в Турция... ПРИЗЛЯВА МИ!
Само при мисълта,колко много джамии има тук в България и колко църкви има в Турция... ПРИЗЛЯВА МИ!
И на мен ...
bgcommander
02-04-2015, 20:32
Какво да ви кажа. Ислямска държава е дете на САЩ. Сътрудничи с Турция. ДПС сътрудничи на Ахмед Доган - премиерът на Турция... Освен това хиляди "бежанци" биват транспортирани от Турция в нас и още много толкова ни връщат от европейските държавиСами си помислете какво е въможно да се случи с нас. Има села и градове в България, в които ако попаднеш там и са те водили до там със завързани очи, можеш да си помислиш, че си в Турция, например Кърджали! Много лошо нещо ни очаква, дано се избегне, но ако не... еми аз съм готов и въоръжен, поне психически се подгответе.
Какво да ви кажа. Ислямска държава е дете на САЩ. Сътрудничи с Турция. ДПС сътрудничи на Ахмед Доган - премиерът на Турция... Освен това хиляди "бежанци" биват транспортирани от Турция в нас и още много толкова ни връщат от европейските държавиСами си помислете какво е въможно да се случи с нас. Има села и градове в България, в които ако попаднеш там и са те водили до там със завързани очи, можеш да си помислиш, че си в Турция, например Кърджали! Много лошо нещо ни очаква, дано се избегне, но ако не... еми аз съм готов и въоръжен, поне психически се подгответе.
Нямам думи..
Мм,мисля че до някъде психически (вече)сме подготвени.Не на сто процента,но поне на седемдесет.Защото ги търпим всеки ден,а това си е цяло изпитание на мозъка.Всеки ден,в някое ъгълче на града,бива пребивано,заплашвано или най-лошото,изнасилвано по едно дете от турчин...мълчим.Това според мен е достатъчно подготвен мозък психически,щом не реагираме,ами сме се слели с тях.И всъщност като се замисля,мозъка ни и самите ние,няма за къде да се подготвяме,защото вече сме по-скоро изтощени от всичко това.Дошло ни е в повече.Ако имаме амбицията и всички се вдигнем срещу тях-нещата ще се наредят.Просто не сме на 100 процента подготвени за това което предстои.А пък ако се подготвим и психически на сто процента,държавицата ни ще си е защитена както трябва.
DarkTemplar
02-04-2015, 21:08
Като чете темата, човек ще си каже, че ИД, ДПС, българското турско малцинство, Турция и САЩ са едно и също. Имате богато въображение, не може да ви се отрече. :wink:
Ахмед Доган - премиерът на Турция
А аз се чудех къде изчезна тоя човек...
TheDeath
02-05-2015, 07:05
То бива човек да говори и да се психира, ама поне малко да е запознат с нещата не е лошо.... Ходили ли сте в Турция? ЗНаете ли, че в Турция християнските храмове са по-добре поддържани от храмовете на наша територия? Ама не, чул недочул, че някой плюе Турция и айде - големия враг... Хахахха! Знаете ли, че има все пак някаква разлика между обикновен мюсюлманин и джихадист, терорист? Да, турците в някои части на Бг са много, а да сте запознати с българските общества в други държави? Нали не мислите, че българите навън са по-малко от чужденците тук? Въпроса не е да си мислиш как ще вземеш пушката и ще идеш да застреляш Ахмед от Кърджали и Онур от Хасково, въпроса е да спомогнеш за това Ахмед и Онур да работят и да ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ в страната, в която живеят от дълги години и да спазват правилата установени в тази страна. Ама как можеш да искаш от някой да спазва правила, като ти самия не го правиш? Нима само турците си изхвърлят боклука където сварят, нима само турците не спазват правилата за движение по пътищата, нима само турците мамят, крадат, убиват? То ние българите сме някаква висша раса без грешки и все другите са ни виновни....
А аз се чудех къде изчезна тоя човек...
Тоя 100% е гласуващ за АТАКА :lol:
Aeternal
02-05-2015, 07:50
Тоя 100% е гласуващ за АТАКА :lol:
Ако не е и мозъка зад АТАКА.
Трябва да се признае на Волен обаче, момчето е изобретателно, успя от псевдо-националистическа партия да се превърне в комунистическа.
... Ходили ли сте в Турция? ЗНаете ли, че в Турция християнските храмове са по-добре поддържани от храмовете на наша територия?
Не си разбрала какво искам да кажа.Не ми е за това колко са поддържани църквите тук,в сравнение с тамошните...Исках да кажа че положението е много зле и че ми призлява,при мисълта НА БРОЙ колко християнски църкви има,а не от това колко са поддържани.Поддръжката може да се направи по всяко време,но дали по всяко време може да се построи още една църква в Турция?
То бива човек да говори и да се психира, ама поне малко да е запознат с нещата не е лошо.... Ходили ли сте в Турция? ЗНаете ли, че в Турция християнските храмове са по-добре поддържани от храмовете на наша територия? Ама не, чул недочул, че някой плюе Турция и айде - големия враг... Хахахха! Знаете ли, че има все пак някаква разлика между обикновен мюсюлманин и джихадист, терорист? Да, турците в някои части на Бг са много, а да сте запознати с българските общества в други държави? Нали не мислите, че българите навън са по-малко от чужденците тук? Въпроса не е да си мислиш как ще вземеш пушката и ще идеш да застреляш Ахмед от Кърджали и Онур от Хасково, въпроса е да спомогнеш за това Ахмед и Онур да работят и да ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ в страната, в която живеят от дълги години и да спазват правилата установени в тази страна. Ама как можеш да искаш от някой да спазва правила, като ти самия не го правиш? Нима само турците си изхвърлят боклука където сварят, нима само турците не спазват правилата за движение по пътищата, нима само турците мамят, крадат, убиват? То ние българите сме някаква висша раса без грешки и все другите са ни виновни....
....и да спазват правилата в нашата страна?! Ние не спазваме правилата?Точно тук доста грешно се изказа.
За разлика от тях,ние се блъскаме като луди за да получим някой лев,който след това държавата ни го от държа.Минава се време в блъскане за "елементарни" пари...остаряваш,и тогава идва време да прекратиш блъскането цял живот и да си "почиваш" у дома.Получаваш нищожна пенсия,като благодарност от прекрасната ни държава,за това че си се блъскала цял живот.Идва време,в което трябва да "спазиш правилата",да си платиш тока и водата.Отиваш на място-плащаш.Отиваш до магазина за да си купиш нещо за хапване,с което да издържиш цял месец.И там оставяш един "куп" пари.Прибираш се,отваряш си портмонето и вътре само стотинки.Но си спокойна за това,че имаш нещо за ядене.
А,ами сега?Идва бележка,че трябва в най-скоро време да платиш и телефона,в противен случай ще бъде спрян.Но ти вече нямаш пари!? А ако имаш-отиваш и плащаш.Но ако нямаш,става лошо.И не само за телефон!
По-нататък се случва така,че все нещо излиза по скъпо от другите и то трябва да се плати най-напред.Вече за останалото,освен за някой боб нямаш пари,и започваш да се чудиш какво да правиш и от къде да вземеш за да се изплатиш.
Отиваш при познати,искаш някаква сума която обещаваш че ще им я върнеш като приключи всичко.Обаче в днешно време нищо не приключва бързо и лесно.В един момент се оказва че вече нямаш пари,нито за да върнеш на познатия,нито за каквото и да било.Само за няколко хляба и маргарин.
(Да не говорим,ако не дай си боже си болен.)
НО ДЪРЖАВНИЦИТЕ НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА КАК ЖИВЕЕШ ТИ.
............................... В крайна сметка,точно ние си спазваме законите и накрая,какво?Нищо не получаваме от държавата.Нито помощ,нито защита.
А те-турците и циганите притежават всичко,без да правят нещо особено.
Колко по хубаво от могат да си живеят?!Не работят много,не се блъскат като луди,а си получават доста добри пари.Не са длъжни да плащат никакви данъци,манъци и тем подобни,защото са "добри" приятелчета с държавниците.И въпреки че са емигранти в нашата държава,те получават повече помощи и ЗАЩИТА от колкото самите нас.НЕ СПАЗВАТ ПРАВИЛАТА наложени от държавата и от държавниците,не мисля и че ще започнат да ги спазват,и въпреки това са зачетени за нещо по-висше от нас!
До колкото разбрах,ти не си против това?!
Помисли пак над това което си написала!Моля.
:)
defender
02-05-2015, 12:00
според мен има помохамеданчени българи, няма турци (или поне са по- малко)
вижте как на много хора дето уж им викате "турци", то дори фамилиите им завършват на "ов" или подобни, защото са българи, но в миналото семействата ми са били помохамеданчени и това е останало.
мисля че болшинството са си българи, а не турци, няма смисъл от омраза и да им викаме "турци".
golemiq_korab_minava
02-05-2015, 12:37
Турците ли не работят?
Знаете ли, защо са по-силни турците? Задружни са! Както ние, когато сме нямали държава, така и те. Работливи са, честни и почтенни хора. Държат на семейните традиции и ценности повече от българите. Това включва и религиозното им съзнание.
Циганите са друг проблем. Те се използват само за купуване и продаване на гласове.
ДПС са най-мафиотската ПАРТИЯ, но на неграмотния турчин друго остава ли му за кой да гласува? Още повече, че на сцената постоянно се появява някой педерас от Атака, който плющи нациски простотии.
По-прост ли е турчина от тези, които гласуват за ГЕРБ И БСП?!
Aeternal
02-05-2015, 12:46
Не, еднакво прости са.
defender
02-05-2015, 12:57
и рб
golemiq_korab_minava
02-05-2015, 13:21
и атака :Д
defender
02-05-2015, 13:24
рб най-вече, защото освен всичко отнасящо се за другите се мислят и за умни. - мноо зле брат.
ПП: типаж тигъра
golemiq_korab_minava
02-05-2015, 14:08
и патриотичен фронт и те
golemiq_korab_minava
02-05-2015, 14:08
народа е обречен
Aeternal
02-05-2015, 14:18
Тея от БТВ репортерите и Нова телевизия, които опорачават бедните хора в някакви мижави кражби, за които не са виновни те?
Полиция, БДЖ, много ясно, че ще крадат. Да живеят крадците, ако така ще действаме, нека има кражби.
Просто си припомням точно колко тъп си :Д
bgcommander
02-05-2015, 14:40
Видях че някои от вас ме свързаха с партия Атака!? Aeternal може ли да те попитам защо си си сложил за профилна тоя боклук Обама? Да беше сложил и една еврейска звезда на челото му, нали вървят ръка за ръка!
Aeternal
02-05-2015, 14:43
Тоя форум се напълни с ретарди.
bgcommander
02-05-2015, 14:58
Ако може използвай български думи ;) нали за разлика от мен уж си бързоразвиващ!?
defender
02-05-2015, 15:07
о, ама bgcommander бил нинджа ве.
виж къв аватар извади, сигурно да плаши търнала :D
стааа напечено
defender
02-05-2015, 15:13
търнале, гръмни ся един контролен във въздуха с патлака от терасата и пусни аватар
:D
Aeternal
02-05-2015, 15:15
Алтерегото на оня фашист климата ли тряя да ме плаши?
defender
02-05-2015, 15:18
ама виж как върти меча, 20 лв от женския пазар.
bgcommander, от къде го купи то меч
Aeternal
02-05-2015, 15:19
ама виж как върти меча, 20 лв от женския пазар.
Става за правене на шопска салата.
defender
02-05-2015, 15:22
мнооо е дълъг, виж че е почти колкото него.
bgcommander
02-05-2015, 15:24
Намери се кой да ме нарече фашист :D
defender
02-05-2015, 15:25
аз не съм те наричал фашист, а нинджа.
bgcommander
02-05-2015, 15:28
Aeternal-a ме нарече така.
Aeternal
02-05-2015, 15:31
Климата пак блесна :Д
defender
02-05-2015, 15:31
да, май кораба те е нарекал така, а не търнала, за малко да заколЕш търнала за нема нищо.
bgcommander
02-05-2015, 15:34
Поне сте забавни :D
golemiq_korab_minava
02-05-2015, 15:35
аз съм начало и края, аз съм вашия ужас в очите
golemiq_korab_minava
02-05-2015, 15:35
мухахаха
bgcommander
02-05-2015, 15:39
Виждам това, все пак пише "NATO" или както аз предпочитам да наричам организацията SATANATO!
Заради тази Ислямска държава ще стане трета световна ..
DarkTemplar
02-05-2015, 17:44
Аха, значи обикновените турци са виновни, че българите живеят зле и редовно гласуват за политици, които им крадат публичните средства. Сигурно същите обикновени турци имат силно лоби в НОИ и крадат парите на българските пенсионери.
Връзката с Ислямска държава вероятно е плод на дълбока конспирация между Главното мюфтийство, Реджеп Иведик и Фатих Терим. ;]
Колко по хубаво от могат да си живеят?!Не работят много,не се блъскат като луди,а си получават доста добри пари.Не са длъжни да плащат никакви данъци,манъци и тем подобни,защото са "добри" приятелчета с държавниците.И въпреки че са емигранти в нашата държава,те получават повече помощи и ЗАЩИТА от колкото самите нас.НЕ СПАЗВАТ ПРАВИЛАТА наложени от държавата и от държавниците,не мисля и че ще започнат да ги спазват,и въпреки това са зачетени за нещо по-висше от нас!
Имаш ли идея колко много глупости изписа в абзаца, който съм цитирал? Защо обсъждаш неща, от които очевидно си нямаш никаква представа?
Още повече, че на сцената постоянно се появява някой педерас от Атака, който плющи нациски простотии.
Най-после и ти да кажеш нещо адекватно.
А педерасите от АТАКА са креативни и вече смениха репертоара - изведнъж от крайно десни, станаха крайно леви. Пълна метаморфоза. :D
golemiq_korab_minava
02-05-2015, 17:52
Да, ама за съжаление, са единствените, които казват много истини, които от другите партии премълчават и ни тласкат към изселване.
DarkTemplar
02-05-2015, 17:55
Ако масовата част от хората повярват на тея "истини" и започнат да действат, както им препоръчва Волен, ще станем по-зле от Сирия.
golemiq_korab_minava
02-05-2015, 18:00
Ти значи предлагаш доброволно да изчезнем?
Волен в момента препоръчва много правилни неща.. въпреки че му плащат от Русия.
Докато останалите буквално ни затриват.
В Гърция защо протестирата? Искат независимост. А вие с този ЕС ни правите абсолютно зависими.
DarkTemplar
02-05-2015, 18:09
Предлагам да си изкарате главите от задниците и да започнете да мислите с тях. Щото очевидно отдавна не ви се е случвало.
Гърците искат да не плащат и да продължават да живеят охолно за чужда сметка. Нещо, което никой няма да им позволи.
golemiq_korab_minava
02-05-2015, 18:13
Предлагам да си изкарате главите от задниците и да започнете да мислите с тях. Щото очевидно отдавна не ви се е случвало.
Гърците искат да не плащат и да продължават да живеят охолно за чужда сметка. Нещо, което никой няма да им позволи.
Не. Гърците, заразлика от българите, си водят настоятелно политиката и желанията. А на нищожните българи, всички им се смеят. Всички ни дават за пример вече, какъв не трябва да си. Българите освен да подчиняват робски, друго не правят. И ето защо всички ни използват.
DarkTemplar
02-05-2015, 18:15
Гърците си водят настоятелно политиката и желанията.
В превод: Гърците искат да не плащат и да продължават да живеят охолно за чужда сметка. :wink:
TheDeath
02-06-2015, 06:13
Не си разбрала какво искам да кажа.Не ми е за това колко са поддържани църквите тук,в сравнение с тамошните...Исках да кажа че положението е много зле и че ми призлява,при мисълта НА БРОЙ колко християнски църкви има,а не от това колко са поддържани.Поддръжката може да се направи по всяко време,но дали по всяко време може да се построи още една църква в Турция?
....и да спазват правилата в нашата страна?! Ние не спазваме правилата?Точно тук доста грешно се изказа.
За разлика от тях,ние се блъскаме като луди за да получим някой лев,който след това държавата ни го от държа.Минава се време в блъскане за "елементарни" пари...остаряваш,и тогава идва време да прекратиш блъскането цял живот и да си "почиваш" у дома.Получаваш нищожна пенсия,като благодарност от прекрасната ни държава,за това че си се блъскала цял живот.Идва време,в което трябва да "спазиш правилата",да си платиш тока и водата.Отиваш на място-плащаш.Отиваш до магазина за да си купиш нещо за хапване,с което да издържиш цял месец.И там оставяш един "куп" пари.Прибираш се,отваряш си портмонето и вътре само стотинки.Но си спокойна за това,че имаш нещо за ядене.
А,ами сега?Идва бележка,че трябва в най-скоро време да платиш и телефона,в противен случай ще бъде спрян.Но ти вече нямаш пари!? А ако имаш-отиваш и плащаш.Но ако нямаш,става лошо.И не само за телефон!
По-нататък се случва така,че все нещо излиза по скъпо от другите и то трябва да се плати най-напред.Вече за останалото,освен за някой боб нямаш пари,и започваш да се чудиш какво да правиш и от къде да вземеш за да се изплатиш.
Отиваш при познати,искаш някаква сума която обещаваш че ще им я върнеш като приключи всичко.Обаче в днешно време нищо не приключва бързо и лесно.В един момент се оказва че вече нямаш пари,нито за да върнеш на познатия,нито за каквото и да било.Само за няколко хляба и маргарин.
(Да не говорим,ако не дай си боже си болен.)
НО ДЪРЖАВНИЦИТЕ НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА КАК ЖИВЕЕШ ТИ.
............................... В крайна сметка,точно ние си спазваме законите и накрая,какво?Нищо не получаваме от държавата.Нито помощ,нито защита.
Оооо, човек, не е до мислене! Ходил ли си някога из южна България, знаеш ли, че масово "турците" там гледат тютюн? А ти имаш ли представа как се гледа тютюн? Не е лесно, става се рано, работи се здраво, не пред компютъра, не в офиса с климатика.... Не знам как ги измисли тия, че не плащали данъци и т.н., правиш ли разлика между цигански гета и населени с турци места? Да, далеч съм от мисълта, че всички турци работят и си плащат и т.н., но съм и твърде убедена, че масово нарушителите на законите в България са българи също така. То ти трябва само да излезеш да покараш кола малко и ще видиш, че никой не спазва никакви правила. Никъде не съм казала, че не съм против едни да живеят на гърба на други, ама ако знаеш колко много БЪЛГАРИ са с фалшиви ТЕЛК-ове и взимат пари, които не би трябвало да взимат! В моя град имам примери за поне 10!
Както казах тези проблеми не се решават с пушката на рамо, не и в 21-ви век, не и с толкова много очи вперени в проблема с малцинствата. Въпроса е да започнем всички ние да спазваме законите и да се противопоставяме на тези, които не го правят, без значение дали са турци, цигани, китайци....
golemiq_korab_minava
02-06-2015, 11:19
И да се променят законите в полза на българите, а циганите да бъдат насила натикани в на на майк........§€%%€§ ако не раборят.
а ти работиш ?
и си полезен с нещо ?
defender
02-06-2015, 13:21
корабче, ето как да намерите двамата с Ауриса подход един към друг
Какво да правиш, ако гаджето ти се цупи
http://www.teenproblem.net/a/1-lubov_and_sex/45836-kakvo-da-pravish-ako-gadzheto-ti-se-cupi-postoianno-za-momicheta/
успех, цунки
golemiq_korab_minava
02-06-2015, 14:11
а ти работиш ?
и си полезен с нещо ?
Доста повече ще бъда полезен с професионалните си умения и качества, както и на политическата сцена.
;)
defender
02-06-2015, 14:13
а аз ше стана футболист
defender
02-06-2015, 14:19
нека са ауриса да го яд
golemiq_korab_minava
02-06-2015, 15:08
според мен третата световна е започна с Украйна, а според вас?
https://www.youtube.com/watch?v=1BbiiMr2esw
Aeternal
02-06-2015, 15:24
Доста повече ще бъда полезен с професионалните си умения и качества, както и на политическата сцена.
;)
http://img.pandawhale.com/post-32322-Bender-haha-gif-Futurama-Oh-wa-PgCH.gif
golemiq_korab_minava
02-06-2015, 15:53
Между другото не спирам да попадам действително и непрекъснато на случаи, където долни шибани капиталисти и хора получават висши места в управлението с чисти връзки. И точно тези хора се излижават по цял ден, мислят се за богоизбрани и се подиграват на всички под тях. Логично е, че ще доведат до разруха на всичко.