View Full Version : Едно въпросче :)..
Mimi_K-on
02-04-2015, 20:36
Искам да попитам дали за 14 годишно момиче високо 1.52 е нормално да тежи 45кг. защото ходя на танци а се чувствам някак зле сред другите защото те имат хубави тела и са по високички а аз съм като джудже сред тях :S.. Не искам да спазвам никакви диети мисля, че се храня достатъчно здравословно но и не се лишавам от нищо :).. Не обичам да стоя на 1-но място и през лятото излизах да бягам..^-^
FreeExtazy
02-04-2015, 20:44
За тая височина килограмите са ти ок
Различните килограми стоят различно на всяка фигура.
До колкото разбрах,искаш да се издължиш.
Баскетбол?Волейбол?Защо пък не!?
Според мен има възможност да се издължи следващите години, все пак е на 14 (макар че аз не помня да съм пораснала на височина след 14-15 годишна възраст).
Теб май не те притеснява теглото, а височината ти. Няма много какво да направиш, може и да пораснеш още малко, но това не зависи от теб. Красотата не е правило, нито някаква формула. Има големи сладурани, които са с твоя ръст, както и не всички високи хора са с хубави тела. А и "хубаво" и "красиво" са много относителни понятия. Явно не си нито дебела, нито имаш проблем с теглото, просто трябва да се харесваш и да се приемеш такава, каквато си. :)
heartshapedbox
02-05-2015, 09:35
И аз съм нисичка и това никога не ми е било проблем, не го взимай навътре.
Щом се храниш здравословно и предполагам често се движиш много покрай танците, нямаш нужда от диети.