View Full Version : Нужда от съвет
Здравейте ще може ли да ми обясните какво става и дали е от пубертета това
Днес отидох на доктор поради здравословен проблем лекаря (мъж) ми каза да си сваля дънките и започна да ме преглежда и аз душевно направо се отвратих и ми беше неловко и исках направо да си тръгна но в същия момент пениса ми леко стана ? Душевно направо се отвратих и сега като се сетя ми се гади направо. На 14 съм. Да не би да е от пубертета и да ме тресат хормоните ?
По-точно става ми на всичко,когато мастурбирам мога да се възбудя от всичко дори и от животни например.
МОЛЯ БЕЗ ГЛУПАВИ КОМЕНТАРИ И ХОРА КОИТО ИСКАТ ДА СЕ ПОДИГРАЯТ ИЛИ ЗАЯДАТ ПО-ДОБРЕ ДА НЕ ГО ЧЕТАТ !!!
Scarface...
02-05-2015, 11:05
на 14 е нормално ... от пубертета е , на 14 сигурно по 12 часа от денонощието бях с ерекция , така че щом те отвращава не е , че си сбъркан , а просто хормони
душевно се отвратил, вика ;д
Ох, и аз се отвратих душевно.
galen_plamen
02-05-2015, 20:58
ти си представяш възрастта на пубертета все едно няма да си на себе си, или ще бъдеш като ,,дрогиран,,
Този период от възрастта не може да бъде извинение за всичко.
Ако в теб има някакви наклонности, които ти дори не осъзнаваш това не е от пубертета ,
Има такива,които уж неволно опитват някои неща, и след това започват да искат отново.
Пубертета не е причина за появата на тези неща,
а момент за осъзнаване на желанията, и ако си мислиш за мъже, значи може да има нещо скрито,което ще се отключи, но не е сигурно, разбира се
или имаш някакви неосъзнати или извратени фантазии,
и ползваш пубертета като оправдание.
veselin.belovski
02-06-2015, 08:49
споко бре хора на 14 е време му е да прави истински секс ако си имаш приятелка давай яко не чакай ето сега идва 14 февроари копуваш няква залагалка едно букетче и работата готова и секса ти е в кърпа вързан както казват той е пъпко трепач аз съм доста по голям и съм минал по този път но подарачетата винаги вървят при мацките ето ти един линк да рзгледаш аз от тук купих за мойта мацка и номера мина:)) http://zaradvai.me/bg/15-lyubov-i-romantika?live_configurator_token=cd0c3db4544ac6c7 e3b1e407ce11f501&id_shop=1&id_employee=1&theme=&theme_font=
споко бре хора на 14 е време му е да прави истински секс ако си имаш приятелка давай яко не чакай ето сега идва 14 февроари копуваш няква залагалка едно букетче и работата готова и секса ти е в кърпа вързан както казват той е пъпко трепач аз съм доста по голям и съм минал по този път но подарачетата винаги вървят при мацките ето ти един линк да рзгледаш аз от тук купих за мойта мацка и номера мина:)) http://zaradvai.me/bg/15-lyubov-i-romantika?live_configurator_token=cd0c3db4544ac6c7 e3b1e407ce11f501&id_shop=1&id_employee=1&theme=&theme_font=
И.. пак се отвратих душевно... ;(
Здравей,дал си си мнението си в темата ми,да приемам го и се замислям много.И сега ще ти кажа как стоят нещата. Сега както си седя като се сетя как бих изглеждам като гей.........не се виждам не го искам душевно,просто не се виждам като такъв.
Знам че за да съм гей трябва да искам да седя до момчета да гледам да се сближавам с тях,но аз въобще не ги правя тия работи и като седне момче до мен тръпки си ме побиват и се махам.
Сънувам момичета и доста искам да си имам приятелка,не използвам пубертета като прикриване (причина) но просто от това което всеки ми го казва с такова впечатление оставам...........Сега като се замисля май ми става от самия секс да става ми на всичко стига да е голо.......но не знам защо ми става,според мен е заради самия секс или как аз ще бъда така.А и съм голям спортист и рядко се случва да излизам и да се видя с ХОРА,по цял ден съм по залите и тренирам,може и това да е признак,защото се усъмотявам и приказвам само с момчета/мъже а с момиче вече 5/6месеца не съм излизал........ Според теб ?
nqmaznacheniee
02-06-2015, 22:31
тая тема ме отврати душевно.. ама пък малко ми стана, какво се случвааааа
galen_plamen
02-06-2015, 23:18
аз написах моето мнение на личното съобщение
и пак ще кажа,че това са някакви неволни прояви,които не е нужно да се приемат като сериозни, още повече и притеснителни