PDA

View Full Version : Любов ли бе да го опиша

Quatro
02-05-2015, 08:35
Здравейте, искам да ви споделя моята любовна история , и да видя какво мислите по въпроса а ето я и нея.След дълъг период на сърдене и никакъв контакт се сдобрих с най добрата ми приятелка в живота, но това сдобряване премина в любов и от двете страни ,тя е с 3 години по голяма от мен аз съм на 18 а тя на 21 обичаме се, когато съм с нея се чуствам прекрастно и наистина се гордея че ходя с нея може би едно от най интересните и хубави момичета в малкия град от който сме.До тук добре всичко е ок ,но бившият и явно още има чуства към нея а той е два метра и нещо и е 120 кила на капак на всичко се боксира и е ключова ъндърграунд фигура в града ако разбере ,че ходя с нея ще ми изкърти фасона, но това е най малкото в сравнение с историите който съм чувал какво прави с враговете си.Отделно аз лично го познавам и сме си ходили на диско заедно и съм се возил при него, смисал има ме за някой от неговите хора и сега разбере ли, че съм му отмъкнал момичето незнам какво ще става .. А иначе тя не иска да е с него защото той не се държи както трябва с нея използва я само за сещате се ... и сега излизаме вечер криеме се по коли на сам на там и така...Наистина има любов и сичко е толкова хубаво какво бихте направили на мое място. п.с.Момичето е огън.

marilyn
02-05-2015, 08:58
аз лично го познавам и сме си ходили на диско заедно и съм се возил при него, смисал има ме за някой от неговите хора

:razz:

Не виждам какъв толкова ти е проблемът, че те е страх от него ли? Крий си се тогава.

Quatro
02-05-2015, 09:10
:razz:

Не виждам какъв толкова ти е проблемът, че те е страх от него ли? Крий си се тогава.

аз не се страхувам от боя, тук при мен е като в шибания див запад тоя същия отвлече един приятел и му наряза целия крак с нож щото сгафил нещо при него и моя приятел ми каза само на мен бяха му казали че втория път няма да го върнат .. А ти ме питаш дали се страхувам хаха

VinDiesel
02-05-2015, 09:35
Или се криеш като мишок, или си още по-луд от него и го потрошваш. С такива средно положение няма, освен и двамата да заживеете в по-голям град.

Quatro
02-05-2015, 10:03
Или се криеш като мишок, или си още по-луд от него и го потрошваш. С такива средно положение няма, освен и двамата да заживеете в по-голям град.

Братле по снимката ти съдя,че не си някой 13 годишен и ще ме разбереш тук става на въпрос за един от най главните в организираната престъпност в града ми да го бия няма как да стане.Трябва да си купя пистолет и да го застрелям хаха :д

VinDiesel
02-05-2015, 10:36
Аз ти казвам как се действа с такива, избора си е твой. Ако не си готов, просто се откажи.

xXxPETYAxXx
02-05-2015, 11:05
Ее, аз исках да разбера от кой град си, пък то не пише. Пише само пол. Мда. Това говори достатъчно и за ситуацията. В малките населени места истината бързо се разбира. Криенето няма да реши проблема за дълго.

CoNviCt
02-05-2015, 11:15
Така е по-интересно. Поне живееш интересен живот. ^^

Quatro
02-05-2015, 12:05
няма как да де откажа, защото е късно и съм ужасно влюбен в нея

Quatro
02-05-2015, 12:07
Така е по-интересно. Поне живееш интересен живот. ^^

Ха за живота ми това е една много малка част от него, което ви споделям, ако знаеш в какви филми съм ... Но нищо може пък на старини да си спомням за тези неща с кеф .. :д

VinDiesel
02-05-2015, 12:09
Колко е голям ключовия ъндърграунд боксер мафиот?

Quatro
02-05-2015, 12:14
ми на години от каде да го знам 30 можеби до 35 някаде не съм сигурен а на телосложение много огромен човек се едно гледам някаф вол,дубитък

RapExotic
02-05-2015, 15:28
Значи твойта пичка като е била на 18-19 се е чукала с 35 годишни батковци за да си начеше крастата, пък сега ти трябва да и решаваш проблемите? Нали се сещаш, че дори да се оправиш с тоя много скоро ще и омръзнеш и ще си намери някой друг батко. Явно, че иска някой с пари и власт. Ако питаш мен не се занимавай изобщо. За такива не си заслужава.

VinDiesel
02-05-2015, 19:42
ми на години от каде да го знам 30 можеби до 35 някаде не съм сигурен а на телосложение много огромен човек се едно гледам някаф вол,дубитък

Както каза Рап, бягай на далече, тази не е за теб!!

FAKE IT
02-05-2015, 20:26
И що трябва да се държиш, като путка? Така или иначе ще разбере, от малък град сте. Изкарай си топките от гърлото, обади се на човека, кажи му че искаш да се видите, понеже трябва да говориш с него и му разкажи ситуацията.

Тоя тип хора, които описваш обичат директни хора, които им казват истината в очите, вместо да им действат зад гърба и да се крият от тях. На женички са се нагледали вече.

Проблеми не се решават, като бягаш от тях ...

А това дали момичето е за него или не си го преценя той.

girlwithblueeyes
02-05-2015, 21:05
И що трябва да се държиш, като путка? Така или иначе ще разбере, от малък град сте. Изкарай си топките от гърлото, обади се на човека, кажи му че искаш да се видите, понеже трябва да говориш с него и му разкажи ситуацията.

Тоя тип хора, които описваш обичат директни хора, които им казват истината в очите, вместо да им действат зад гърба и да се крият от тях. На женички са се нагледали вече.

Проблеми не се решават, като бягаш от тях ...

А това дали момичето е за него или не си го преценя той.
Мхм

s0b1esk1
02-05-2015, 23:15
споко брат. тоя струва точно 60ст. и една дупка в гръдите

HollyGolightly
02-06-2015, 02:57
30-35 годишен, чиято компания се състои от 18 годишни момченца, нищо чудно, че ви е взел страха...