Влез

View Full Version : Сериозен проблем

mariya123
02-05-2015, 14:50
Здравейте..Ще ви бъда благодарна,ако ми кажете какво мислите по следния ми въпрос.Правих секс със приятеля ми без предпазни средства,за което много се притеснявам.Първият път го направихме СЪС,а после ,след като си отпочинахме около 30-40 минути, го направихме втори път,при което посредата на акта се беше изхлузил(но да уточня,че вторият път приятелят ми не свърши).След 1 ден пак го направихме..Първо със презерватив,при което той свърши, и после ,след като се мина около половин-един час пак го направихме,но без,при което той ми каза да се дръпна и се виждаше как тече прозрачна течност от него.Той ме увери,че това със сигурност не е било свършване,а просто от прекалена възбуда го е получил.Не знам какво да мисля.Също така имам нередовен цикъл и мисля,че бях в овулация.Трябва да ми дойде,но гърдите ме болят по-различно от другите пъти.Преди ме боляха целите,а сега само долу.Какво мислите,дали е вероятно да съм бременна?Наистина много ме е страх и не ми се иска да съм.

iwwocXr
02-05-2015, 15:56
Той ме увери,че това със сигурност не е било свършване,а просто от прекалена възбуда го е получил.

Тази течност съдържа сперматозоиди.

Ivaaaaa
02-05-2015, 16:16
ей са ш те прегледам

Azoria
02-05-2015, 17:02
Абе, деца, защо не се пообразовате малко преди да почнете да водите полов живот?!

И още един въпрос от чисто любопитство: защо правиш секс първо с презерватив и после без? Като е толкова по-логично и безопасно обратното... :-o

antoninka
02-09-2015, 14:03
Тука не сме гинеколози. Изчакай, ако ти закъснее си направи тест или иди на гинеколог.

Djoto90
02-10-2015, 16:18
ахахах не ,че е смешно ама от прекалена възбуда сперма не излиза,както искаш го разбирай пича е свършил втори път пак има и трети има и четврърти може да има сперма зависи от човека !

anonymous992263
02-12-2015, 12:37
Ima dva vqrqnta ako e svurshil naistina v teb i si bila v ovulaciqi ne sa minali dvadni si kupi eskapel nezabavno ako ne iskash da zabremeneesh no ako ne e prosto izchakay ne otkachay pet dni sled kato bi trqbvalo dati e doshlo si napravi test ako razbira se neti e doshlo i ako ti e doshlo vsichko shte e ok ,osven fakta che tr da si napravish pouka.ne pravi seks bez prezervativ mnogo e opasno .zamisli se kakvo e dva chasa udovolstvie ot seksav sravnenie s jivot kato mlada mayka bez bashta koqto cql jivot tr da se griji i obicha tova dete :) spokoyno inache.stiskam palci vsichko da e nared.i pishi kato se razbere dali vsichko e ok :))

heartshapedbox
02-12-2015, 13:31
Как изчисли овулацията?
Защо правиш секс без предпазни средства, още повече, щом мислиш, че си в овулация?
Предеакулационната течност съдържа макар и минимално количество сперматозоиди. Той пишкал ли е между двата акта? Ако не, сперматозоиди може да са останали от предишното свършване.
Ако сама не мислиш трезво, няма кой да те пази. Образовай се повече по темата, явно не ти е дошло времето за секс още. Това е отговорност както към теб самата, така и към партньора ти, не е просто забавление.

marilyn
02-12-2015, 14:04
Ами... притеснявай се, като си глупава. Да си правила секс с предпазни средства и нямаше да се тревожиш сега. Имаш нередовен цикъл, което означава, че не знаеш кога ти е овулацията. Ние боб ли да хвърляме сега, че да разберем дали си забременяла. Ако ти закъснее, направи си тест и ще разбереш.

baby_baby
02-12-2015, 14:12
Тука не сме гинеколози. Изчакай, ако ти закъснее си направи тест или иди на гинеколог.

+++

obicham69
02-13-2015, 13:21
пестите от презервативи ли???
ще харчите за памперси тогава
никога не позволявай на някакъв пикльо да прави секс с теб без презерватив по какъвто и предлог, ти си тази която ще страда по-късно!!

_Whatafucknworld_
02-14-2015, 20:05
пестите от презервативи ли???
ще харчите за памперси тогава
никога не позволявай на някакъв пикльо да прави секс с теб без презерватив по какъвто и предлог, ти си тази която ще страда по-късно!!
+

11_inch_monster_carrier
02-18-2015, 21:38
Като забременях с третото си дете имах абсолютно същите болки отдолу точно под зърната. Повярвай ми, първите 2 пъти и мен ме уверяваха, после спрях да им вярвам и просто си ходех на гинеколог. Изпитан метод е да нарисуваш пентаграм и да призовеш kthulu. Ако не се появи, имаш близнаци, отиди на лекар възможно най-бързо!!!

TheDeath
02-19-2015, 06:42
Нямам намерение да ти вдъхвам кураж, защото си постъпила безотговорно, но не се паникьосвай, те тия забременявания не стават толкова лесно. С моя приятел водим активен полов живот от 10 месеца, под активен имам в предвид почти всеки ден, почти всеки път свършва в мен и до сега с презерватив сме го правили само 2 пъти :) Сега тия дето ще наскачат - спокойно, със здрав разум съм и никога не съм казвала, че не искам дете, така че риска съм си го пресметнала и решението съм си го взела. Сега съм на анти-бебе хапчета по друга причина, така че... Ама защо говоря за себе си.... Мисълта ми е, че за толкова време корема не съм го надула. Значи има шанс и ти да не си, дори да си била в овулация, което няма как ние да знаем. Просто си седни на гъзЪТ, успокой се, направи си тест, УСПОКОЙ СЕ, помисли си реално дали си готова за дете или аборт и следващия път, като те засърби, с оглед на решението за детето и аборта ПОЛЗВАЙ презерватив!

yakuza_
02-19-2015, 09:18
Скачай на корем и ще ти мине.

MojoJojo88
02-19-2015, 22:45
Добре, моля обяснете ми, защо правите секс, при толкова ниска сексуална култура?
Сериозно питам! Как може да правиш нещо, което не разбираш, пък после да пускаш теми по форумите, с безумни въпроси и още по-безумни заключения.