View Full Version : Бати идиотщината
Ся няма се смеете много. Преди няколко часа една бамбина на 17 лета господне я дъня в нас. Яка пращялка отвсякъде. В гъза не съм я дрънчал само минюги и сещате се къде. И оная ама ви казвам такова чудо за сефте в мисионерската бяхме и тая се насра...Мале направо нз като ми замириса и викам кво стана оная се смее като истеричка и се тресе неква. Викам от кеф ли се насра тя се хили бати. Вика не знам ама ме срам. Влезе в банята изми се и не знам ся засрамена или притеснена си тръгна. А аз дет не се шашкам седя в транс. Не се насра мноо ама бати да е в гъза разбирам ми то вагинално. Честно не знам нарочно ли го направи тая овца или неволно. Ма беше нервен смеха и. Някой/някоя с такава история, нормално ли е?
Как беше да го чистиш ? Хахах :D ..
Чистенето заеби само събрах чаршафа и долу в казана. Ама тая овца нз ся супер се хиля ся и ми писа смс " Моля те не казвай на никой за онова у вас" . :lol:
Чистенето заеби само събрах чаршафа и долу в казана. Ама тая овца нз ся супер се хиля ся и ми писа смс " Моля те не казвай на никой за онова у вас" . :lol:
Късно е ... хахахахахахахахахах :D :D :D
Всеки който има регистрация тук знае. :D
InnocentFuck
02-05-2015, 19:38
Дано това да е трол :D
Късно е ... хахахахахахахахахах :D :D :D
Всеки който има регистрация тук знае. :D
И кой я познава от тук или па мен без име и снимки.
Дано това да е трол :D
Mухаха... къв трол бе брат и аз мислех че сънувам ма си бше реално!
Mухаха... къв трол бе брат и аз мислех че сънувам ма си бше реално!
Горкият.
Scarface...
02-06-2015, 17:31
по-добре да беше трол :d:D:D
Еми ако си и притискал корема дълго време и е бил див секса нормално е да се случи.
Еми ако си и притискал корема дълго време и е бил див секса нормално е да се случи.
Съветите на аналната фея са безценни слушай.
Иначе мисля, че си трол.
хахахахахахахахахахахахах ахаха!
karucar7
02-08-2015, 06:21
Не, не е нормално да се случи!
kalpazanka
02-08-2015, 06:35
Достатъчно хумор за днес.