Влез

View Full Version : Ами ... Страх ме е да се запозная с момчето, което ме привлича

shadow_girl1
02-05-2015, 17:19
Здравейте. Има едно момче от класа на най-добрата ми приятелка. Той е сладък и по начина по който най-добрата ми приятелка го описва ми се вижда страхотн0 момче. Е мина един месец и постоянно си търся оправдания да го виждам. Не казвам, че го харесвам, просто привличане. Всеки път като мина покрай него се ухилвам адски creepy и не знам каква глупост мога да направя. Най-добрата ми приятелка иска да ме запознае при първа възможност, но мен ме е страх да не се издам и той да ми се "изсмее". Аз не съм първа хубост и дори съм малко по-пълна от нужното, а той ... той...
Някакви съвети ?

RosaCalvaria
02-05-2015, 17:25
Ако наистина е толкова страхотно момче, колкото и ти, и приятелката ти го описвате, значи нямаш поводи за притеснение за изсмивания и прочие. Бъди себе си, не се притеснявай. Знам, че звучи изтъркано, но няма смисъл да се правиш на нещо, което не си и да се държиш така, както не се държиш в ежедневието си по принцип.
Плюс, всеки има различни дефиниции за „първа хубост“. Риск губи, риск печели в крайна сметка, но не мисля, че ако се запознаеш с него рискуваш да оплескаш каквото и да е било :)

shadow_girl1
02-05-2015, 17:29
Знам, че трябва да съм себе си. Аз не се и опитвам да се правя на друг човек. Но както ти казваш риск губи, риск печели. Трябва да се отърва от страха и моята срамежливост. :)

VinDiesel
02-05-2015, 18:58
Ако питаш мен, направо си го харесваш, че и повече. Търси преки контакти с него, не само да се усмихвате, заговаряй го, в един момент ще се усети на къде бият нещата... Друг вариант в училище не виждам.

shadow_girl1
02-05-2015, 19:29
Може би си прав. Всъщност не знам как може да се привържеш към човек, който не познаваш.

VinDiesel
02-05-2015, 19:35
Гледайки го по цял ден, дори и да не се познавате.

bonfire
02-06-2015, 01:13
Действай - казвай на приятелката да ви запознава и бъди спокойна :) Не е като да имаш какво да губиш.